Nevím, chci předek dostat na vzduch, když jsem naloženej, je proti balonovce na měchách autobus uskákaná koza, ale když jsem prázdný, je to bída. Měchy by to řešily,

Teď si prodlužuji dílnu, odhadem ještě tři dny, a měla by být hotová, pak musím udělat STK na staře co s ní teď jezdím, pak musím přeházet jeden nakladač s totálně zlomeným rámem do jiného rámu, + můj obvyklý tuzing (v sekci ostatní stroje, nakladače HON se dočteš víc) Na konci ledna propadne STK na bráchově kontejnerové Liazce (vůbec netuším jestli toho bude na dva dny, nebo na měsíc, ale loni jsem na ní dělal pět týdnů, letos by mohla dát pokoj) a pak se pustím do stavby doufám že už poslední mé káry, použiju nějaké věci ze starší stařeny co mám stát v kopřivách, a z mixu co jsem na podzim koupil. Vím co od toho očekávám, jen netuším kolik času tomu budu moct letos věnovat. U nové firmy jsem se zavedl asi dobře, protože stavoš vyhrožuje že mě po novém roce hned vytáhne z dílny do procesu. Do toho mám nějaké resty co měly být hotové před třemi roky, a taky už nejsem nejmladší