Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda

aviatik
Příspěvky: 71
Registrován: stř bře 14, 2012 8:03 am
Bydliště: valašské království

Příspěvek

jestli vidím dobře tvoje bydliště ,tak se zastav v Hranicích za viaduktem jak se jede na pilu tam se zabývali aviema dlouhé roky tak ti tam snad poradí,nevím jestli pořád ale jmenovalo se to Frenštátská lesní a byli autorizovaný servis Avia
čtv úno 04, 2016 8:42 am

martin humplik
Příspěvky: 3
Registrován: stř úno 03, 2016 2:16 pm
Bydliště: partutovice

AVIA D 90

Příspěvek

jo vim kde to je dneska jse tam zkusim stavit a uvidim co mi reknou moudreho
čtv úno 04, 2016 1:32 pm

martin humplik
Příspěvky: 3
Registrován: stř úno 03, 2016 2:16 pm
Bydliště: partutovice

AVIA D 90

Příspěvek

tak chyba 432 je vadny snimac pedalu
čtv úno 04, 2016 2:25 pm

Daewoo
Příspěvky: 1
Registrován: stř dub 05, 2017 5:08 pm

Re: AVIA řady D pouze motor Cummins 160 a 180 koní

Příspěvek

Zdravím vedeli by ste aj kód 649?
čtv dub 06, 2017 6:10 pm

lupen
Příspěvky: 16
Registrován: stř říj 10, 2007 9:18 pm

Re: AVIA řady D pouze motor Cummins 160 a 180 koní

Příspěvek

Ahoj zdravím . Mám Avii d120-220 cummins a potrebuji radu. Krátkodobě potřebuji vyšší volnoběh cca 1200ot/min. Existuje někdo kdo už toto řešil , nebo máte nějaký nápad jak to vyřešit - teda mimo klacku pod plyn :D .
Děkuji.
sob zář 16, 2017 12:36 pm

Standa 2
Příspěvky: 1
Registrován: čtv bře 26, 2020 11:33 am

Re: AVIA řady D pouze motor Cummins 160 a 180 koní

Příspěvek

Zdravím mám Avii d120 4x4 kontejner a vozím si 4t pásový bagr už 5let . Vše supr ale teď mi přestala tahat asi nouzový režim a při vyvolání kódu jsou čtyř číselný .je to možný?píše to kód 1694,a2772 díky za odpoved
čtv bře 26, 2020 9:00 pm

gorila
Příspěvky: 117
Registrován: sob říj 29, 2011 9:35 pm

Re: AVIA řady D pouze motor Cummins 160 a 180 koní

Příspěvek

https://truckmanualshub.com/cummins-isx ... ult-codes/

existuje i appka v google play na mobil
sob bře 28, 2020 4:48 pm

Valec123
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 25, 2021 7:18 am

Re: AVIA řady D pouze motor Cummins 160 a 180 koní

Příspěvek

Zdravím chci se zeptat chceme koupit d100 ale je tam zničené adblue za jak dlouhou dobu to spadne do nouzaku? Nouzak je tam stále nebo hrozí úplné vypnutí motoru? Chci to přetáhnout 300km děkuji za radu
ned úno 07, 2021 8:54 am

Venca R
Příspěvky: 1783
Registrován: stř bře 02, 2011 12:00 pm
Bydliště: Vychodní čechy

Re: AVIA řady D pouze motor Cummins 160 a 180 koní

Příspěvek

Valec123 píše:
ned úno 07, 2021 8:54 am
sz
ned úno 07, 2021 2:44 pm

Valec123
Příspěvky: 2
Registrován: pon led 25, 2021 7:18 am

Re: AVIA řady D pouze motor Cummins 160 a 180 koní

Příspěvek

Zdravím chci se zeptat nechali jsme si zkrátit rozvor na Avii d100 a vzadu jsou 3 péra...není jich tam více? Když je to 10 tuna...mám pocit že tam byli 4 ale jistý si nejsem děkuji za info
ned dub 11, 2021 11:38 am

Odpovědět

Zpět na „AVIA“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host