Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda

Odpovědět
mikac
Příspěvky: 303
Registrován: stř led 07, 2009 8:25 pm
Bydliště: Valašské klobouky- Lipina
Kontaktovat uživatele:

Motory

Příspěvek

AHoj,

Máme ješte avii a31t s turbem a řazení je tam už na podlaze. Jelikož motor , který tam je má asi cca 580 000 najeto a už to není ono tak se chystáme že se bude spravovat. V techto aviich je motor , který má 66KW a zajímalo by mě , jestli by se do této avie dal namontovat motor z nejaké novější řady třeba A85 nebo menší , který má tech 85 KW popř jiný.

Díky za odpovedi a zdravím všechny aviáky :D
úte led 20, 2009 8:44 pm

avia4
Příspěvky: 47
Registrován: čtv led 15, 2009 6:00 pm

Příspěvek

motor z rady A (turbo) je rozmerove stejny(76 nebo 85kw) ale uz doplnen mezichladicem vzduchu ten by se tam mel taky vejit pred vodni chladic
úte led 20, 2009 10:01 pm

Uživatelský avatar
Drak
Příspěvky: 700
Registrován: stř dub 23, 2008 6:19 pm
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Namontovat sice jde, ale musel bys předělat střední díl podlahy a jakmile budeš chtít na motoru něco dělat, tak se budeš proklínat, žes na to kdy vzpoměl. Pár set kusů se jich takhle vyrobilo, než přišli na to, že bez sklopné boudy jim za to lidi vypálí fabriku.
A drž se radši od těch motorů dál, sériová klika snese jenom II. brus, pak praská. Zesílená stojí 40.000,- a při opravách jsou neskutečný problémy.
http://www.drakk.eu
http://www.dentalnihygiena.com

Je těžké být debilem, neboť konkurence je vysoká.
úte led 20, 2009 10:03 pm

Uživatelský avatar
Tomik
Příspěvky: 4853
Registrován: sob pro 15, 2007 10:31 pm
Bydliště: Praha 10

Příspěvek

jeden kus mám i já,čeče místa je tam už fakt málo ale da se natom dělat cokoliv
2x Nissan atleon 210
sob led 24, 2009 11:06 am

rami
Příspěvky: 176
Registrován: ned lis 18, 2007 6:16 pm
Bydliště: karvinsko

Příspěvek

Motor v A31 Turbo Euro 2 je skoro stejny jako v A 60 -80 .
Ma jen par jinych veci....uchycena vrtula,jina vana + olejove cerpadlo,remenice, trosku jina prsa (vika rozvodu) ,viko termostatu,skrin setrvaku,setrvak,lamela,pritlacak,predni uchyceni silenbloku .... no a snad jsem na nic duleziteho nezapomnel..... delat na tom motoru v A31 zase neni az takova strsna vec.... na neco horsi pristup....


Jak pise Drak....motory v A 60-80 mivaly problemy,alev A 31 o nich nevim.
sob led 24, 2009 1:29 pm

Uživatelský avatar
oro
Příspěvky: 262
Registrován: čtv pro 27, 2007 8:29 pm

Příspěvek

Spiše bych se zeptal jestli tam nejde motor z něčeho jineho.......kámoš má 1203 a motor mercedes 2,3 benz.......neptejte se na TK.protože se mu vyplati ho vždy vyměnit za origo......ty wogo....takovy motorek třeba z MB 809D do avky by byl nesmrtelnéj :?
ned črc 19, 2009 12:03 pm

hajtra
Příspěvky: 37
Registrován: pát bře 11, 2011 7:48 pm
Bydliště: Třebotov

Příspěvek

Pánové, máte někdo zkušenost s přestavbou motoru z 65 kw na 76 kw? Stačí jen přehodit turbo a mezichladič nebo je tam ještě třeba udělat něco dalšího?
čtv čer 12, 2014 10:16 am

Martin88
Příspěvky: 3
Registrován: stř led 07, 2015 3:13 pm
Bydliště: Zlín

Příspěvek

Ahoj.

Sháním motor na avii 31turbo, nejlépe typ D 407.03 !funkční! a za rozumnou cenu.

Ideálně ze Zlínského kraje, event. do 100 km od Zlína. Pokud možno, co nejdříve.

Děkuji za nabídky.
stř led 07, 2015 11:52 pm

Odpovědět

Zpět na „AVIA“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host