Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda

Odpovědět
saimon
Příspěvky: 35
Registrován: ned říj 25, 2009 7:52 pm

chyba abs

Příspěvek

Chcem sa spytat ci aj dakomu inemuto robi ze po prejdeni par metrov zacne cvakat akoby relations a potom vypíše chyba abs .avia rada d 120
úte pro 20, 2011 9:48 pm

rami
Příspěvky: 176
Registrován: ned lis 18, 2007 6:16 pm
Bydliště: karvinsko

Příspěvek

a rozsviti se jen ABS ?
Jak vypnes klicek a nastartujes tak je to OK a po rozjeti zase zacne svakat a rozsviti se kontrolka ?

Chtelo by to na diag nejlip.
take byva upadle relatko - co je jakoby nekde nad pedalem brzdy prilepene.
pát pro 23, 2011 3:42 pm

saimon
Příspěvky: 35
Registrován: ned říj 25, 2009 7:52 pm

Příspěvek

hej furt mi to potom cvaka a pri brzdovom pedali relatko neni
sob led 07, 2012 10:02 pm

rami
Příspěvky: 176
Registrován: ned lis 18, 2007 6:16 pm
Bydliště: karvinsko

Příspěvek

Ono neni u pedalu. Je nad pedalem spis skoro v palubce.

Koamosovi take ted cvakalo,vymazali mu chybu a stejne cvakalo.
Tak to zkusil projet,dal tomu cocku - probrzdil to poradne a prestalo mu to delat. Zahada.

Ono ti to zaclo samo od sebe nebo jak to zaclo ?
ned led 08, 2012 11:21 am

fialakojetin
Příspěvky: 102
Registrován: sob zář 03, 2011 9:26 pm
Bydliště: petrovice

Příspěvek

Nektere AVIE nemaji zatezovy regulator brzd u zadni napravy, tuto funkci dela prave ABS na zaklade prokluzu kol. Je mozne, ze nejaký senzor - snimac otacek kola chybně snímá. Zkus je domáčknout a auto pořádně probrzdit. Pak uz je to na diagn.
pon led 09, 2012 10:04 pm

rami
Příspěvky: 176
Registrován: ned lis 18, 2007 6:16 pm
Bydliště: karvinsko

Příspěvek

Ty jo,to slysim prvne ze nektere nemaji zatezak ??
Vis ktere typy nebo podle ceho to nemaji ?
úte led 10, 2012 7:52 pm

saimon
Příspěvky: 35
Registrován: ned říj 25, 2009 7:52 pm

Příspěvek

snimace boli menene.co je u teba cocka a v zadu mam zatazovy regulator.
ned led 15, 2012 5:50 pm

Uživatelský avatar
Bagi
Příspěvky: 181
Registrován: ned led 16, 2011 5:16 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

mě to dělalo na D90 a byl jsem s tím v servise, chybu vymazali odjel jsem a přibrzdil a kontrolka znova, dojel jsem zpět a ted začali odpojovat každe kolo aby zjistili které to je a nakonec to byl vyvyklaný kabel někde kolem pojistek
ned led 15, 2012 7:06 pm

rami
Příspěvky: 176
Registrován: ned lis 18, 2007 6:16 pm
Bydliště: karvinsko

Příspěvek

Cocka ´= ze tomu dal po plynu a pak na tu dupnul at zkusi zda to ABS fuguje.
ned led 15, 2012 8:44 pm

jarek.vt
Příspěvky: 11
Registrován: úte pro 06, 2011 1:20 pm
Bydliště: Brno

Příspěvek

ja bych řekl že cela Avie je jedna velká chyba :D
ned dub 01, 2012 5:29 pm

Odpovědět

Zpět na „AVIA“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti