V případě problémů s fórem, připomínek či dotazů použijte prosím tuto sekci.

Moderátoři: Olda, martin_100, david

advtrucker
Příspěvky: 485
Registrován: pon led 22, 2007 1:22 am

Problem s přihlášením při použití Int. Exploreru

Příspěvek

Mám problém s přihlášením. Když použiji IE, tak to prostě nejde, napíšu uživatele, heslo, pak se přihlásím a nic. Špatným heslem to nebude, protože když napíšu špatne heslo záměrně, tak to napíše , že to nezná heslo. Ale takhle to nenapíše nic. Jinak musím používat Mozilla Firefox, a tam vše funguje jak má, ale tenhle prohlížeč je nějaký pomalý, a tak to není úplně ok. Jinak mám Vista Home, a mám takové tušení, jestli to nebude mít něco společneho s ochranou dat či něčeho takového. Takže má někdo nějaký nápad, jak to řešit?
Předem děkuji...
pát říj 03, 2008 8:29 pm

tatracyber
Medvěd
Příspěvky: 3184
Registrován: čtv bře 09, 2006 5:27 pm
Bydliště: Reichenberg

Příspěvek

Nepoužívej IE. Mozilla je lepší v mnoha věcech
Už tu nejsem, už mě s fórem neotravujte.
pát říj 03, 2008 8:34 pm

advtrucker
Příspěvky: 485
Registrován: pon led 22, 2007 1:22 am

Příspěvek

no jo..v něčem je lepší..ale jak říkam..aspoň u mě je výrazně pomalejší při načítaní stranek, a především při stahování obrázku..a když říkám vyrázně, tak je to opravdu výrazné...dřív jsem používal mozillu, ale pak jsem si všimnul toho rozdílu, a vratil jsem se zpět k IE
pát říj 03, 2008 8:40 pm

tatracyber
Medvěd
Příspěvky: 3184
Registrován: čtv bře 09, 2006 5:27 pm
Bydliště: Reichenberg

Příspěvek

No mě mozilla chodí bezproblému, naopak u IE se mi obrázky načítaly pomalu nebo vůbec
Už tu nejsem, už mě s fórem neotravujte.
pát říj 03, 2008 8:57 pm

Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 8882
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-pevná hráz socializmu

Příspěvek

to je nápad používat IE -díra do píčítače.............
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy http://www.funradio.fr/playfun,
pát říj 03, 2008 9:08 pm

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5691
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

nejsem žádnej ajťák, ale tohle opravdu nebude fórem...to bude chyba u tebe....nejspíš právě v tom zabezpečení hele...ale určitě se tu najde někdo, kdo tomu rozumí víc...
pát říj 03, 2008 10:52 pm

Uživatelský avatar
Bohousek1
Příspěvky: 471
Registrován: pon črc 30, 2007 9:45 am
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Zkus zmenit nastaveni zabezpeceni v IE - dej nizke a uvidis

jinak na prihlasovani ma vliv polozka :

OVEROVANI- PRIHLASOVANI - nech pouze do site intranet

jinak jes e muzes smazat historii a vymazat Cookies
.::: Bohousek1 :::.
http://www.sdruzeniridicu.cz/
http://www.proridice.eu/
...Ridici pro ridice...
sob říj 04, 2008 9:11 am

Uživatelský avatar
mates
Příspěvky: 4074
Registrován: úte led 23, 2007 5:37 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

používám IE i mozilla firefox a nemam problém z přihlášením ani u jednoho.
www.proridice.eu, www.sdruzeniridicu.cz ....řidiči pro sebe
CB10(7) Martin-Háje
original pražskej pepik s botama od hnoje.....
sob říj 04, 2008 9:17 am

advtrucker
Příspěvky: 485
Registrován: pon led 22, 2007 1:22 am

Příspěvek

Bohousek1-
A kde prosímtě najdu to OVEROVANI- PRIHLASOVANI

jinak to nastavení zabezpečení mam na nejnižší a to jest střední...menší nejde..
a ještě tam je položka zapnout chráněný režim...to mám zapnuto, a když to vypnut, tak to napíše, že při tomhle nastavení bude počítač ohrožen..
sob říj 04, 2008 3:20 pm

Uživatelský avatar
Bohousek1
Příspěvky: 471
Registrován: pon črc 30, 2007 9:45 am
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

IE - menu NASTROJE - Moznosti internetu - Zabezpeceni - Internet - Vlastni uroven - a tam nastav NIZSI, podivej se na polozku OVEROVANI- PRIHLASOVANI , je asi 4 od shora.
.::: Bohousek1 :::.
http://www.sdruzeniridicu.cz/
http://www.proridice.eu/
...Ridici pro ridice...
sob říj 04, 2008 4:59 pm

advtrucker
Příspěvky: 485
Registrován: pon led 22, 2007 1:22 am

Příspěvek

tak pokud jde o to přihlašovaní, tak to už je nastaveno jak říkáš...a nizká uroveň nejde, protože už tam žádná nižší navolit nejde...
ale to to přihlášení funguje...a přitom si nejsem vědomej, že bych něco změnil..
sob říj 04, 2008 5:23 pm

Uživatelský avatar
Bohousek1
Příspěvky: 471
Registrován: pon črc 30, 2007 9:45 am
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

hlave ze to uz jde :-)
.::: Bohousek1 :::.
http://www.sdruzeniridicu.cz/
http://www.proridice.eu/
...Ridici pro ridice...
sob říj 04, 2008 5:59 pm

J@kub
Příspěvky: 225
Registrován: pon bře 09, 2009 8:01 pm
Bydliště: Kolín

Příspěvek

Zdravím, já mám právě opačný problém, přes IE se přihlásím v pohodě, ale ve Moozile kterou používám primárně mi to nejde :( Chtěl bych vás poprosit o radu co změnit v nastavení. Díky :wink:
úte říj 27, 2009 11:11 am

tatracyber
Medvěd
Příspěvky: 3184
Registrován: čtv bře 09, 2006 5:27 pm
Bydliště: Reichenberg

Příspěvek

Smazat Cookies
Už tu nejsem, už mě s fórem neotravujte.
úte říj 27, 2009 11:19 am

J@kub
Příspěvky: 225
Registrován: pon bře 09, 2009 8:01 pm
Bydliště: Kolín

Příspěvek

Dík moc!!! už to funguje :clap: :clap:
úte říj 27, 2009 11:35 am

Odpovědět

Zpět na „Správa fóra, připomínky, oznamovna problémů s fórem “

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host