Moderátoři: Olda, martin_100, cuisine

Odpovědět
Vario612
Příspěvky: 282
Registrován: pon lis 03, 2008 7:45 pm
Bydliště: Lom bei Brüx

Příspěvek

O klimu nejde , ale taková almara a nemá to tupláky to je naprd. Hezká je ale to je pravda že těch podmínek to těžko prodá :D . To spaní si myslím není složitá věc, když je člověk šikovnej tak za 2dny hotovo 8)
Iveco Eurocargo je už jen na fotce teď jedině Sprinter !
pát úno 03, 2012 10:45 pm

Uživatelský avatar
-jezevec-cz-
Příspěvky: 518
Registrován: stř úno 01, 2012 6:54 pm
Bydliště: Žatec

Příspěvek

No v prumeru vozim 1,5t , a 2 uz sem parkrat taky vezl ale chtelo by to vzadu dvoj montaz :d jinak sni problemy nemam najeto ted budu mit 200t a zacla zlobit jen skrtici klapka :-)
.:: IVECO EuroCargo 2006 6V 240K 12T ::.
pát úno 03, 2012 11:00 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 9964
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

Škrtící klapka? Ono jí to má?
BES - běs
pát úno 03, 2012 11:03 pm

Uživatelský avatar
-jezevec-cz-
Příspěvky: 518
Registrován: stř úno 01, 2012 6:54 pm
Bydliště: Žatec

Příspěvek

bo vaha vzduchu ted v tom mam bordel je to ta v sani :D
.:: IVECO EuroCargo 2006 6V 240K 12T ::.
pát úno 03, 2012 11:18 pm

vojtek
Příspěvky: 63
Registrován: úte črc 22, 2008 9:43 am

Příspěvek

Cau tu dailinu za ty podminky neproda, sice je to nove auto a kilometry by meli byt poctivé, ale ta cena. A nevite nekdo kdyby to byla vzadu dvojmontazka jestly mezi blatnikama proleze netypicka paleta. Já mám jednomontažku a nejsem si s tím jistej jestly by mezi dvoj montazí prolezla. Je pravda, ze u dvojmontazek jsou kola lehce vvytazeny ven.
sob úno 04, 2012 8:15 am

Uživatelský avatar
-jezevec-cz-
Příspěvky: 518
Registrován: stř úno 01, 2012 6:54 pm
Bydliště: Žatec

Příspěvek

Ja nevim podle me to nejhorsi podminky nejsou :) jak rikal kolega je to defakto novy auto km dobry, osobne kdybych schanel auto, tak se nad timhle mozna zamyslim :-)
.:: IVECO EuroCargo 2006 6V 240K 12T ::.
ned úno 05, 2012 1:09 pm

MagicMisel
Příspěvky: 306
Registrován: sob zář 09, 2006 10:36 pm

Příspěvek

chlapy dailyna 2,3 2007 mi hlasi chybu v překladu ,,brzdovy pedal,, co by to mohlo byt?auto jede, brzdi uplne normalne.díky
sob bře 31, 2012 10:11 pm

Uživatelský avatar
-jezevec-cz-
Příspěvky: 518
Registrován: stř úno 01, 2012 6:54 pm
Bydliště: Žatec

Příspěvek

jestli mas tempomat, tak uz jdou brzdy prez pc. ale muze to byt jen povolena svorka skousel si docvakat konektory u pedalu jestli nejsou povoleny?
.:: IVECO EuroCargo 2006 6V 240K 12T ::.
ned dub 01, 2012 7:55 am

MagicMisel
Příspěvky: 306
Registrován: sob zář 09, 2006 10:36 pm

Příspěvek

jj konektory sem zkousel prostříkat a poradne docvakat,tempomat mam takže myslíš brzdy???zadní sem melnil cca 14 dni takze asi předky KO
ned dub 01, 2012 9:12 am

Uživatelský avatar
-jezevec-cz-
Příspěvky: 518
Registrován: stř úno 01, 2012 6:54 pm
Bydliště: Žatec

Příspěvek

Co konkretne se ti rozsvitilo ?
.:: IVECO EuroCargo 2006 6V 240K 12T ::.
ned dub 01, 2012 9:13 am

MagicMisel
Příspěvky: 306
Registrován: sob zář 09, 2006 10:36 pm

Příspěvek

vykricnik a na pc to pise v překladu do českeho jazyka brzdovy pedal.nejprve to problikavalo a ted uz trvale svítí
ned dub 01, 2012 9:24 am

Uživatelský avatar
-jezevec-cz-
Příspěvky: 518
Registrován: stř úno 01, 2012 6:54 pm
Bydliště: Žatec

Příspěvek

ä skusili ste jen odstranit zavadu ?
.:: IVECO EuroCargo 2006 6V 240K 12T ::.
ned dub 01, 2012 9:30 am

MagicMisel
Příspěvky: 306
Registrován: sob zář 09, 2006 10:36 pm

Příspěvek

ne ne v pondeli stim zajedu do servisu a uvidim no.ja myslim ze to budou ty desticky ale zase tam jsou pul roku davany ale asi vic nevydrzi no
ned dub 01, 2012 9:52 am

Uživatelský avatar
-jezevec-cz-
Příspěvky: 518
Registrován: stř úno 01, 2012 6:54 pm
Bydliště: Žatec

Příspěvek

no ja tam mam desticky rok a v pohode ze se nebojim brzdit a navic ty maj zvlast kontrolku ;-)
.:: IVECO EuroCargo 2006 6V 240K 12T ::.
ned dub 01, 2012 11:01 am

MagicMisel
Příspěvky: 306
Registrován: sob zář 09, 2006 10:36 pm

Příspěvek

klucí poradte.kdyz rano natocim dailynu tak se mi rozsviti motordruckolej nebo tak nejak to je + jeste neco ale ted nevim co, ale hned zhasne a zase rano kdyz je auto vychladli to samé,auto jede normalne,oleja je tam dost.co stim?myslim si ze to bude jen nekde spatnej kontakt nebo nejaky čidlo
ned čer 03, 2012 9:47 am

Odpovědět

Zpět na „Užitkové vozy do 3,5 tuny - dodávky, offroady,...“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host