Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, cuisine, Hynek, Frenky

Odpovědět
tatracyber
Medvěd
Příspěvky: 3182
Registrován: čtv bře 09, 2006 5:27 pm
Bydliště: Reichenberg

Příspěvek

Jedna asi známá fotka z argentiny
Obrázek
Už tu nejsem, už mě s fórem neotravujte.
pon říj 19, 2009 10:53 pm

Uživatelský avatar
Frenky
Quattro
Příspěvky: 1248
Registrován: ned dub 19, 2009 2:00 pm
Bydliště: Někde..

Příspěvek

Ty vole :shock: jestli tam jezdí na žně s tímhle,tak to klobouk dolů,to je práce pro pořádný chlapi
Neuděláš nic...
Obrázek
úte říj 20, 2009 4:55 pm

tatracyber
Medvěd
Příspěvky: 3182
Registrován: čtv bře 09, 2006 5:27 pm
Bydliště: Reichenberg

Příspěvek

Má to najeto 75000km a je to na prodej za $20000
Už tu nejsem, už mě s fórem neotravujte.
úte říj 20, 2009 6:09 pm

šachťák
Příspěvky: 251
Registrován: ned srp 09, 2009 3:14 pm

Příspěvek

Hm. Tak to je právě zajetý. :lol: Ale docela jí to sekne.
úte říj 20, 2009 7:44 pm

Uživatelský avatar
Frenky
Quattro
Příspěvky: 1248
Registrován: ned dub 19, 2009 2:00 pm
Bydliště: Někde..

Příspěvek

To jo,ale kolik by sem tak asi stálo to dopravit :cry:
Neuděláš nic...
Obrázek
úte říj 20, 2009 8:26 pm

TeSi
Příspěvky: 2090
Registrován: pát črc 06, 2007 12:44 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

Tady jsou nějaké fotky R od ZDAR, a.s. (foceno mobilem):

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
sob říj 31, 2009 4:16 pm

Uživatelský avatar
Leoš H
Příspěvky: 2623
Registrován: pát zář 26, 2008 10:30 am
Bydliště: Hulín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Před pár lety jsem byl v Šumperku v místní části Bohdíkov a za plotem tam stála 706R sklopka, rezavá děs běs. Tak nevím jestli tam ještě je :wink: asi jak pojedu na lyže se tam mrknu, že bych ji kdyžtak nafotil.
sob lis 07, 2009 10:02 am

Uživatelský avatar
Karlos
Příspěvky: 438
Registrován: stř led 24, 2007 11:25 pm
Bydliště: Doma

Příspěvek

Leos:
tak ta barča tam pořád ještě je jen se přestěhovala za barák a vesele hnije dál.Je to sklopka a odhaduju,že tam stojí aspoň 15 let.

Foto jedné z inzerce asi před rokem:
Obrázek
ned lis 08, 2009 10:45 am

Balů
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 02, 2009 4:48 pm
Bydliště: Praha

706 r

Příspěvek

Dobrý den, můžete mi někdo poradit, kde by se dal sehnat rozměrový náčrtek "barči" ? Alespoň základní pohledy ze všech stran a nejdůležitější rozměry. Potřebuji to kvůli stavbě RC makety v měřítku 1:14 . Předem děkuji za jakékoliv informace.
stř pro 02, 2009 10:28 pm

Uživatelský avatar
Samer
Příspěvky: 2171
Registrován: úte bře 21, 2006 10:55 am
Bydliště: Hamry nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Doporučuji spíše se domluvit s majitele některého z vozů a dokumentaci ci zhotovit sám.
Stara Liazka rezavi. Stara laska nikoli.
čtv pro 03, 2009 8:25 am

Uživatelský avatar
Sysel
Příspěvky: 351
Registrován: ned bře 26, 2006 3:23 pm
Bydliště: CB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

ad Balů)
Mňo to budu muset teda důkladně prohledat archiv, kde je co zašantročené, poáč zběžně v rychlosti jsem toho moc nenašel :(
Tak zatím aspoň něco:
Obrázek
Jo a je to na valník.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ..................... a už ho mám ;-)
čtv pro 03, 2009 4:59 pm

Balů
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 02, 2009 4:48 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

To Sysel, díky moc, každý kousek se cení.
To Samer , to mne taky napadlo ,je to bohužel ta pracnější varianta, nakonec mi třeba nic jiného nezbyde, nic méně zatím děkuji všem za podněty.
čtv pro 03, 2009 9:19 pm

Uživatelský avatar
Sysel
Příspěvky: 351
Registrován: ned bře 26, 2006 3:23 pm
Bydliště: CB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Vono teda popravdě řečeno, oměřit takhle rám, asik dost dobře na celém autě nejde a na stavbu modelu je i tohle dost podstatný, ne?

btw - co to bude za provedení tej Barče na vysílačku? :shock:
Já jsem chcuk mít Krokodýla ..................... a už ho mám ;-)
čtv pro 03, 2009 11:44 pm

Uživatelský avatar
Sysel
Příspěvky: 351
Registrován: ned bře 26, 2006 3:23 pm
Bydliště: CB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Je to dost slabota s těma výkresama na Barče :(
Obrázek . Obrázek . Obrázek
Já jsem chcuk mít Krokodýla ..................... a už ho mám ;-)
pát pro 04, 2009 12:44 am

Balů
Příspěvky: 3
Registrován: stř pro 02, 2009 4:48 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

To Sysel, děkuju, to je úplně perfektní, přesně tohle jsem potřeboval. Ano, bude to provedení na vysílačku v měřítku 1:14 . Jen to bude asi na delší dobu, než to zpracuji a upravím na požadované měřítko a začnu stavět.
pát pro 04, 2009 5:50 pm

Odpovědět

Zpět na „LIAZ“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host