Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, cuisine, Hynek, Frenky

Spyker
Příspěvky: 230
Registrován: úte říj 23, 2007 7:32 pm

Spyker

Příspěvek

nevíte někdo kde má 14převodovka čidlo zpátečky....
sob úno 20, 2010 10:42 pm

Uživatelský avatar
Toretto
Příspěvky: 1396
Registrován: pát bře 24, 2006 9:40 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

asi tam budou dvě ne?

Já ji teda neznám, ale asi by to neměl být problém ho najít!
vezmeme to zkratkou je to sice dál, zato horší cesta
ned úno 21, 2010 2:09 pm

Uživatelský avatar
jarek148
Příspěvky: 1118
Registrován: sob led 16, 2010 6:44 pm
Bydliště: Herálec (ZR)

Příspěvek

mě to u 3stováka nefongovalo,řazení půlek mě taky blblo dělala to pružina řazení na boku převodovky jak jsem dal půlku tak tam byl neutrál nebo tam hned skočila velá řada
ned úno 21, 2010 6:58 pm

Spyker
Příspěvky: 230
Registrován: úte říj 23, 2007 7:32 pm

Spyker

Příspěvek

tak čidel na převodovce je víc než dost cca4-5.... jelikož přístup není moc dobrej tak se mi nechce to zjišťovat postupem vylučování..... Jinak převodovka řadí dobře jde jen o to čidlo..... jelikož základ je za 150tky tak to typuji některé ze zadnich čidel...... ale rád bych to věděl přesně....
ned úno 21, 2010 10:14 pm

Kodl
Příspěvky: 85
Registrován: čtv dub 09, 2009 7:28 pm
Bydliště: Jenišov

Příspěvek

Jestli myslíš spínač spátečky,tak je u kulisy řazení na straně od zvonu.U starších
špajzek tam je obyč jako pod pedálem spojky,nebo tatra půlky a u novějších je
už na bajonet a funguje.Ten obyč mě vydrží kulový,jak do toho nateče olej,ale
kdybych tam chtěl dát ten novější tak musím převrtat špajzku a to se mi nechce.
pon úno 22, 2010 8:14 pm

Spyker
Příspěvky: 230
Registrován: úte říj 23, 2007 7:32 pm

Spyker

Příspěvek

Dík moc.... Já už mám ten novější mám SD z roku 2000... čidlo má takové dvě vidličky..... On se mi zítra na to koukne elekrikář..... jinak dík moc...
pon úno 22, 2010 8:21 pm

martin012
Příspěvky: 83
Registrován: pát dub 10, 2009 10:32 pm
Bydliště: Přečaply 19

prevodovka 14ps-150

Příspěvek

Chlapi chtel jsem se zeptat,prevodovka mi radi malou a velkou radu v poho,ale pulky neradi,je tam porad mala a kdyz prepnu,tak v tom jen cvakne a nic,nevite co by to mohlo bejt diky.
sob srp 14, 2010 11:54 pm

Uživatelský avatar
Samer
Příspěvky: 2171
Registrován: úte bře 21, 2006 10:55 am
Bydliště: Hamry nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Hm, tak bud nejaky z tech soupat zeshora na prevodovce nebo nekterej z tesnicich krouzku vzduchariny uprostred prevodovky? Pokud by to bylo neco zavaznyho, mam cloveka, kterej 14ku rozdela a zase smontuje se zavrenejma ocima, tak bych ti na nej dal kontakt.
Stara Liazka rezavi. Stara laska nikoli.
ned srp 15, 2010 12:07 pm

martin012
Příspěvky: 83
Registrován: pát dub 10, 2009 10:32 pm
Bydliště: Přečaply 19

Příspěvek

Dik za radu,zkusim poresit a kdyz to nezvladnu sam,tak se ti ozvu.
ned srp 15, 2010 2:32 pm

br2000
Příspěvky: 66
Registrován: sob úno 19, 2011 10:43 pm
Bydliště: Jablonec n/N

Příspěvek

ahoj, mám asi stejný problém jako martin012, při přepnutí půlky je slyšet jenom cvaknutí ale zustane tam želva. porádí někdo co s tím? je to u auta 18.33 sklápěč 4x4. Nebo nemáte kontakt na někoho, kdo by to dal do hromady? Díky moc
pát zář 16, 2011 9:50 pm

Kmoch
Příspěvky: 2
Registrován: pát říj 28, 2011 7:58 pm
Bydliště: Kralovice

Příspěvek

Tak tady pokračuju s tou výměnou pragy za ZF. Možná ta moje ZF neni z liazu, protože frema na motoru má menší průměr než ta na převodovce. Toretto posílam SZ...
ned říj 30, 2011 10:22 pm

Uživatelský avatar
Toretto
Příspěvky: 1396
Registrován: pát bře 24, 2006 9:40 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

frema a motor má stejný průměr
vezmeme to zkratkou je to sice dál, zato horší cesta
stř lis 02, 2011 10:06 pm

Kmoch
Příspěvky: 2
Registrován: pát říj 28, 2011 7:58 pm
Bydliště: Kralovice

Příspěvek

Ahoj, díky za info, jak jsem zjistil tak ta převodovka není 150 ale 132 nebo 130 přesně teď nevím, ale je z ležáku motoru. Tak že je mi na dvě věci. Nebo by to šlo nějak naladit? Dík za info.
čtv lis 03, 2011 12:17 pm

Uživatelský avatar
Toretto
Příspěvky: 1396
Registrován: pát bře 24, 2006 9:40 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

nešlo
vezmeme to zkratkou je to sice dál, zato horší cesta
čtv lis 03, 2011 6:44 pm

br2000
Příspěvky: 66
Registrován: sob úno 19, 2011 10:43 pm
Bydliště: Jablonec n/N

Příspěvek

ahoj, opět potřebuju radu :D a sice se mi občas stane že když zařadím kvalt tak nejde vyndat, musím několikrát cuknout přes spojku a rvát za řadící páku obouma rukama, což bejvá docela problém když chci vyřadit třeba na kruháči :D. Napadlo mě jestli to nemůže dělat třeba ten posilovač řazení? Ví někdo čím to může být? Díky za rady :)
pát lis 25, 2011 10:53 pm

Odpovědět

Zpět na „LIAZ“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host