Pokec např. o kurtování nákladu, vysílačky+rádia, tachografy, poruchy, výbava aut, spotřeba, navigace,nooteboky, atd...

Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 9440
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-pevná hráz socializmu

Re: Navigace

Příspěvek

jose rabano...hod si do toho automapu...... když jí dobře nastavíš , maká přesně a teměř bez chyb.... :wink:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy http://www.funradio.fr/playfun,
úte zář 03, 2019 5:44 pm

jose rabano
Příspěvky: 1537
Registrován: ned pro 02, 2018 8:31 am

Re: Navigace

Příspěvek

Martin-vsak jo,ideal.
úte zář 03, 2019 6:28 pm

jose rabano
Příspěvky: 1537
Registrován: ned pro 02, 2018 8:31 am

Re: Navigace

Příspěvek

Ktem tabletum-ACER udajne moc nekomunikuje stim Igo piratskym,ostatni cinske tablety v poho,rikal kolega.
úte zář 03, 2019 8:19 pm

Mickl
Příspěvky: 152
Registrován: stř led 30, 2013 6:11 pm
Bydliště: Česká Třebová

Re: Navigace

Příspěvek

Mám tablet Lenovo už druhý kus a jsem nadmíru spokojen
stř zář 04, 2019 7:31 pm

jose rabano
Příspěvky: 1537
Registrován: ned pro 02, 2018 8:31 am

Re: Navigace

Příspěvek

tak jsem kupil nejaky IGET, deset palcu,do toho stahnul v PL to IGO za 300kc avse funguje jak ma.Takze ok,Tablet stal jen 2500kc,nejaka akce,neni to zadny full,ale me to staci bohate.Do toho kupil sim od Vodafonu,2giga+1.2giga jako darek,na mesic 200kc.Vice penez bych do toho nedal.Kupovat navigace za 10 000kc mi pripada jako hovadina.muj nazor jen..
sob zář 28, 2019 8:31 am

DriverBrno
Příspěvky: 1312
Registrován: sob lis 21, 2015 5:43 pm
Bydliště: Brno

Re: Navigace

Příspěvek

taky si stáhni appku dopravniinfo z playstore, já se už bez toho na vnitru nerozjedu než se podívám kde je co rozkopané.
sob zář 28, 2019 6:01 pm

jose rabano
Příspěvky: 1537
Registrován: ned pro 02, 2018 8:31 am

Re: Navigace

Příspěvek

Naprosto zbytecne pro me nejake info.ja to neresim,v nemecku skacu u Kassel 20km bezne ve stau,tak urcite nebudu objizdet stau na D1 po tech nasich okreskach.ja tam nic nepotrebuji navic,igo jede,zbytek nepodstatny .
sob zář 28, 2019 6:16 pm

Uživatelský avatar
convoy
Příspěvky: 47
Registrován: čtv lis 13, 2008 2:17 pm
Bydliště: zlín

Re: Navigace

Příspěvek

jose rabano
to spojení Acer a IGO uvedu na pravou míru: tablety ACER nemají problém s navigací IGO. problém s navigací IGO se může projevit u každého tabletu který má v sobě procesor Mediatek. Záleží na konkrétním modelu procesoru a čipu GPS. Kterých konkrétně se to týká se mi ale dohledávat nechce, to už si snad kdo bude mít potřebu dohledá sám. Projevuje se to nejčastěji (nejenom) padáním programu IGO po strátě spojení se satelity GPS, typycky po projetí tunelem. Jiné procesory tímto problémem netrpí.Takže pokud chce někdo používat IGO, doporučuju koupit tablet který má jakýkoli jiný procesor než zmiňovaný Mediatek a nezáleží přitom od jakého bude výrobce. Já osobně používám právě ACER s nainstalovaným IGO 5 let. Kromě procesoru jsem si při nákupu pohlídal možnost připojení nejen k GPS ale i Glonass a funguje to na 100%.
stř lis 13, 2019 11:11 pm

Uživatelský avatar
fahrer
Příspěvky: 522
Registrován: ned čer 08, 2008 1:51 pm

Re: Navigace

Příspěvek

Asi před měsícem se mi igo podařilo stáhnout a překvapilo, že neumí adresy do čísel popisných. Nepoznám ale, jestli to bylo nějaké omezení té zkušební verze (nemělo by) nebo jestli to skutečně neumí.
čtv lis 14, 2019 10:35 am

Uživatelský avatar
convoy
Příspěvky: 47
Registrován: čtv lis 13, 2008 2:17 pm
Bydliště: zlín

Re: Navigace

Příspěvek

já používám asi izraelskou verzi(těžko soudit když vývoj probíhá v maďarsku) samozřejmě nastavenou do češtiny a čísla popisné umí bez problémů. Problém bude spíše v použité mapě. Asi :think:
stř lis 20, 2019 6:58 pm

jose rabano
Příspěvky: 1537
Registrován: ned pro 02, 2018 8:31 am

Re: Navigace

Příspěvek

Naopak čísla popisné jdou dobře a když ho nezná tak se sekne jen o pár metrů.
pát lis 22, 2019 7:42 pm

Trucker-1
Příspěvky: 17
Registrován: sob lis 24, 2018 7:49 pm

Re: Navigace

Příspěvek

Já mám Mio truck a nedovede tě nikam... Musel jsem stáhnout váhu ze 40tun na 26 aspoň :)) i tak tě kvůli některým mostum nepustí...
úte lis 26, 2019 5:36 pm

wckr
Příspěvky: 229
Registrován: čtv čer 01, 2017 6:47 pm
Bydliště: Šumperk

Re: Navigace

Příspěvek

Ale to děla každá navigace i tomtom nebo garmin za 12000,-
Taky mám nastavené 16t tuším a na nápravy 9t
úte lis 26, 2019 6:06 pm

Milan_g
Příspěvky: 3
Registrován: pát říj 30, 2015 12:04 am
Bydliště: Levice

Re: Navigace

Příspěvek

Mio Truck je podla mna uplne hruuuza navigacia. Mal som predtym IGO, TomTom, ale to Mio by som najradsej niekam hodil. Hocijaka navi za par euro by mozno posluzila viac. Je jasne ze vela veci je zle v mapach, ale TomTom bol vo vela veciach lepsi. Len je to stara sopa a uz na nu nemam aktualizacie...
stř lis 27, 2019 10:22 pm

Odpovědět

Zpět na „Technická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host