Stránka 2 z 2

Re: Navigace

Napsal: úte zář 03, 2019 5:44 pm
od martin440
jose rabano...hod si do toho automapu...... když jí dobře nastavíš , maká přesně a teměř bez chyb.... :wink:

Re: Navigace

Napsal: úte zář 03, 2019 6:28 pm
od jose rabano
Martin-vsak jo,ideal.

Re: Navigace

Napsal: úte zář 03, 2019 8:19 pm
od jose rabano
Ktem tabletum-ACER udajne moc nekomunikuje stim Igo piratskym,ostatni cinske tablety v poho,rikal kolega.

Re: Navigace

Napsal: stř zář 04, 2019 7:31 pm
od Mickl
Mám tablet Lenovo už druhý kus a jsem nadmíru spokojen

Re: Navigace

Napsal: sob zář 28, 2019 8:31 am
od jose rabano
tak jsem kupil nejaky IGET, deset palcu,do toho stahnul v PL to IGO za 300kc avse funguje jak ma.Takze ok,Tablet stal jen 2500kc,nejaka akce,neni to zadny full,ale me to staci bohate.Do toho kupil sim od Vodafonu,2giga+1.2giga jako darek,na mesic 200kc.Vice penez bych do toho nedal.Kupovat navigace za 10 000kc mi pripada jako hovadina.muj nazor jen..

Re: Navigace

Napsal: sob zář 28, 2019 6:01 pm
od DriverBrno
taky si stáhni appku dopravniinfo z playstore, já se už bez toho na vnitru nerozjedu než se podívám kde je co rozkopané.

Re: Navigace

Napsal: sob zář 28, 2019 6:16 pm
od jose rabano
Naprosto zbytecne pro me nejake info.ja to neresim,v nemecku skacu u Kassel 20km bezne ve stau,tak urcite nebudu objizdet stau na D1 po tech nasich okreskach.ja tam nic nepotrebuji navic,igo jede,zbytek nepodstatny .

Re: Navigace

Napsal: stř lis 13, 2019 11:11 pm
od convoy
jose rabano
to spojení Acer a IGO uvedu na pravou míru: tablety ACER nemají problém s navigací IGO. problém s navigací IGO se může projevit u každého tabletu který má v sobě procesor Mediatek. Záleží na konkrétním modelu procesoru a čipu GPS. Kterých konkrétně se to týká se mi ale dohledávat nechce, to už si snad kdo bude mít potřebu dohledá sám. Projevuje se to nejčastěji (nejenom) padáním programu IGO po strátě spojení se satelity GPS, typycky po projetí tunelem. Jiné procesory tímto problémem netrpí.Takže pokud chce někdo používat IGO, doporučuju koupit tablet který má jakýkoli jiný procesor než zmiňovaný Mediatek a nezáleží přitom od jakého bude výrobce. Já osobně používám právě ACER s nainstalovaným IGO 5 let. Kromě procesoru jsem si při nákupu pohlídal možnost připojení nejen k GPS ale i Glonass a funguje to na 100%.

Re: Navigace

Napsal: čtv lis 14, 2019 10:35 am
od fahrer
Asi před měsícem se mi igo podařilo stáhnout a překvapilo, že neumí adresy do čísel popisných. Nepoznám ale, jestli to bylo nějaké omezení té zkušební verze (nemělo by) nebo jestli to skutečně neumí.

Re: Navigace

Napsal: stř lis 20, 2019 6:58 pm
od convoy
já používám asi izraelskou verzi(těžko soudit když vývoj probíhá v maďarsku) samozřejmě nastavenou do češtiny a čísla popisné umí bez problémů. Problém bude spíše v použité mapě. Asi :think:

Re: Navigace

Napsal: pát lis 22, 2019 7:42 pm
od jose rabano
Naopak čísla popisné jdou dobře a když ho nezná tak se sekne jen o pár metrů.

Re: Navigace

Napsal: úte lis 26, 2019 5:36 pm
od Trucker-1
Já mám Mio truck a nedovede tě nikam... Musel jsem stáhnout váhu ze 40tun na 26 aspoň :)) i tak tě kvůli některým mostum nepustí...

Re: Navigace

Napsal: úte lis 26, 2019 6:06 pm
od wckr
Ale to děla každá navigace i tomtom nebo garmin za 12000,-
Taky mám nastavené 16t tuším a na nápravy 9t

Re: Navigace

Napsal: stř lis 27, 2019 10:22 pm
od Milan_g
Mio Truck je podla mna uplne hruuuza navigacia. Mal som predtym IGO, TomTom, ale to Mio by som najradsej niekam hodil. Hocijaka navi za par euro by mozno posluzila viac. Je jasne ze vela veci je zle v mapach, ale TomTom bol vo vela veciach lepsi. Len je to stara sopa a uz na nu nemam aktualizacie...