Pokec např. o kurtování nákladu, vysílačky+rádia, tachografy, poruchy, výbava aut, spotřeba, navigace,nooteboky, atd...

Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

JohnyS
Příspěvky: 115
Registrován: pát bře 13, 2009 8:08 pm
Bydliště: Strakonice

Poruchové hlášení na ivecu

Příspěvek

Kolegové poradte mi co je to za varovný symbol na fotce na displeji vlevo dole? A nemáte někdo nějaký seznam hlášených poruch? Jedná se o IVECO EUROCARGO 120E28 r.v.2001. Díky. JohnyS


Obrázek
čtv lis 11, 2010 8:51 pm

Uživatelský avatar
roadtrain
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 10567
Registrován: sob črc 04, 2009 3:51 pm
Bydliště: CZ-Slezsko-Slaskie

Příspěvek

to by mohl být tachograf
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
čtv lis 11, 2010 9:33 pm

JohnyS
Příspěvky: 115
Registrován: pát bře 13, 2009 8:08 pm
Bydliště: Strakonice

Příspěvek

V jakým smyslu to myslíš?
čtv lis 11, 2010 10:16 pm

KUNA
Příspěvky: 117
Registrován: čtv říj 22, 2009 7:30 pm
Bydliště: Hospoda

Příspěvek

Zkus ze šuplíku vyndat obě dvě kolečka a zašoupnout mělo by v tom začít chrastit a synchronizovat čas, ale třeba ta kontrolka značí něco jiného.
čtv lis 11, 2010 10:46 pm

JohnyS
Příspěvky: 115
Registrován: pát bře 13, 2009 8:08 pm
Bydliště: Strakonice

Příspěvek

To jsem zkoušel když jsem štěloval novej čas. a nepomohlo to. pořád stejný:(
pát lis 12, 2010 7:50 am

Uživatelský avatar
roadtrain
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 10567
Registrován: sob črc 04, 2009 3:51 pm
Bydliště: CZ-Slezsko-Slaskie

Příspěvek

tak je na něm závada kterou nejsi schopen odstranit jen tím že přehodíš kolečko,prostě do servisu,už nejezdím s Ivecem tak nemám ani knižku kde by to bylo napsáno,zajet do servisu a prostě se zeptej
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
pát lis 12, 2010 5:04 pm

JohnyS
Příspěvky: 115
Registrován: pát bře 13, 2009 8:08 pm
Bydliště: Strakonice

Příspěvek

Ok Díky pánové
pát lis 12, 2010 5:09 pm

Uživatelský avatar
Krwel
Příspěvky: 40
Registrován: čtv čer 24, 2010 7:24 pm
Bydliště: V lese hnedka u Prahy

Příspěvek

V pondělí se ti mohu mrknout do knížky.
pát lis 12, 2010 6:11 pm

JohnyS
Příspěvky: 115
Registrován: pát bře 13, 2009 8:08 pm
Bydliště: Strakonice

Příspěvek

Krwel: Kdybys byl tak hodný. A ještě mě zajímaj hlášky "IBC" "CDN" apod. Nebo nemůžeš mi to naskenovat aposlat na mail?
pát lis 12, 2010 6:35 pm

David29
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 1622
Registrován: pon lis 09, 2009 8:29 pm
Bydliště: Praha 11

Příspěvek

Na mě to svítilo po výměně baterky - čas ukazoval normálně, leč na kolečko to psalo posunutě. Nastavil jsem čas (byt ukazoval správně), zachrastilo to a dobrý...
Co můzeš odlozit na zítra, odloz na pozítrí a získaš dva dny volna
sob lis 13, 2010 4:20 pm

Uživatelský avatar
mrTOMAS
Příspěvky: 130
Registrován: pon zář 27, 2010 3:39 pm
Bydliště: Praha západ

Příspěvek

A funguje ti tempomat ? Mě to ukazovalo něco podobného a byla to chyba motorové brzdy a nešel ani tempomat.
sob lis 13, 2010 5:25 pm

JohnyS
Příspěvky: 115
Registrován: pát bře 13, 2009 8:08 pm
Bydliště: Strakonice

Příspěvek

Tempomat šlape, motorovka šlape. Je fakt že občas mi auto problikne, jako že se vypne a zapne klíček a naskočí občas hláška "IBC" nebo " CDN" nebo ještě jedna, ale to si teď nevzpomenu. Něco jako porucha motoru.
sob lis 13, 2010 7:14 pm

Ladix
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3421
Registrován: stř lis 07, 2007 11:19 am
Bydliště: kousek od chlumce nad cidlinou pres dalnici

Příspěvek

hele johnnyS ber to tak ze je to iveco cili fajn stroj ale je predimenzovany cidlama a elektronikou jako auto je fajn jen nesmi prset a tak to je muj dojem stohodle stroje a v autorizovanem servisu mi rekli na problem kdyz mi svitila kontrolka cidla chladici kapaliny ze je to iveco a proste to odpojili a zaiolovali a problem po 6mesicich vyresen za 1300kc :?
M-B Atego 1218 frigo
sob lis 13, 2010 9:20 pm

JohnyS
Příspěvky: 115
Registrován: pát bře 13, 2009 8:08 pm
Bydliště: Strakonice

Příspěvek

Ladix: To je dobrý. Takže já zvednu kabinu, všechny kabely utrham, zaizoluju a bude to:D
sob lis 13, 2010 10:56 pm

Ladix
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3421
Registrován: stř lis 07, 2007 11:19 am
Bydliště: kousek od chlumce nad cidlinou pres dalnici

Příspěvek

asi tak nejak nejlevnejsi a opravdu jedine reseni navzdy pokud ta kontrolka jen sviti nic neomezuje nic nedela tak je chyba v cidle nebo v dratu
M-B Atego 1218 frigo
ned lis 14, 2010 7:24 am

Odpovědět

Zpět na „Technická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti