Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
mmartinzjm
Příspěvky: 1191
Registrován: pát dub 18, 2008 5:58 pm
Bydliště: Hodoninsko

.

Příspěvek

já nebyl ani na prodejně...mě to přišlo poštou..
ned pro 29, 2013 7:20 pm

čert
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 150
Registrován: pát čer 21, 2013 11:56 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

ale kdybych to chtěl mít hned, tak bych tam měl asi zajít, ne? A to jako dobíjíš kredit nebo paušál?
ned pro 29, 2013 7:21 pm

mmartinzjm
Příspěvky: 1191
Registrován: pát dub 18, 2008 5:58 pm
Bydliště: Hodoninsko

.

Příspěvek

paušál....normalně jak kdybys mněl u nich volání...
ned pro 29, 2013 7:29 pm

čert
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 150
Registrován: pát čer 21, 2013 11:56 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

zítra se pro to teda zastavím... ještě se zeotám, co za to chcou, jak je to rychlý a v praxi je to na co? třeba myslím, jestli to dává stahování filmů, skype a tak. nebo je to spíš jen na novinky, fb a tak?
ned pro 29, 2013 8:05 pm

Uživatelský avatar
Netopejr
Příspěvky: 1381
Registrován: úte úno 12, 2013 1:59 pm
Bydliště: Moravskoslezský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Mi by stačilo Skype, ale hlavně Mapy Google a Google earth na vyhledání vykládky/nakládky atd.
World: 1 + 1 = 2
Czech: 1 + 1 = ?

http://www.barpanet.cz/
ned pro 29, 2013 8:11 pm

čert
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 150
Registrován: pát čer 21, 2013 11:56 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

ani ten skype, mně by stačilo na takový to normální procházení internetu
ned pro 29, 2013 8:30 pm

Radek_s
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3270
Registrován: stř čer 13, 2007 11:46 am
Bydliště: Opava - Czech Republic

Příspěvek

Na normální prohlížení jo,na nějaké velké stahování zapomeň. Většinou jen na email,fb,atd... rychlost je hodně dobrá,pokud chytneš signál 3G... při plném signálu GPRS taky slušné...
ned pro 29, 2013 9:16 pm

čert
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 150
Registrován: pát čer 21, 2013 11:56 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

tak aspoň, že tak. instalace toho software se naistaluje asi taky celkem jednoduše, co?
ned pro 29, 2013 9:23 pm

Radek_s
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 3270
Registrován: stř čer 13, 2007 11:46 am
Bydliště: Opava - Czech Republic

Příspěvek

Automaticky,jak to vložíš do USB portu. Ty jen odsouhlasíš podmínky a takové ty blbinky. Trvá to celé asi 5 min...
ned pro 29, 2013 10:32 pm

mmartinzjm
Příspěvky: 1191
Registrován: pát dub 18, 2008 5:58 pm
Bydliště: Hodoninsko

.

Příspěvek

dobre je to na mapy na netu když hledáš adresu co ti navi nebere....ale to musí valit rychlý net...u vetších měst většinou ...jak chytneš pomalý tak sotva seznam.cz....na stahování filmu nebo pouštění videa zapomen jinak skype psaní v pohodě většinou...když to beru celkově sem spokojen :)
ned pro 29, 2013 10:36 pm

čert
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 150
Registrován: pát čer 21, 2013 11:56 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

dobře, zejtra pro to jdu. a kterej si mám vzít a co to stojí?
ned pro 29, 2013 10:39 pm

mmartinzjm
Příspěvky: 1191
Registrován: pát dub 18, 2008 5:58 pm
Bydliště: Hodoninsko

.

Příspěvek

já mám internet v mobilu naplno a passport data na stálo....ale oni ti na prodejně řeknou snad :wink:
ned pro 29, 2013 10:44 pm

Mamlas
Příspěvky: 515
Registrován: ned úno 20, 2011 8:40 pm
Bydliště: Okolo Hradce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Ted jsem si nechal aktivovat u Vodafonu roaming na den. Stoji to 99 Kc s DPH, a muzu ho vyuzit do 24 hod každy den, jako v CZ. A když mam 10 GB limit na mesic, tak v klidu muzu byt třeba cely den na netu za 99 Kc, at jsem kde jsem. Docela vyhodne.
ned led 19, 2014 3:50 pm

Uživatelský avatar
Icewinter
Příspěvky: 1114
Registrován: stř říj 07, 2009 11:37 am
Bydliště: Ledeč nad Sázavou

Příspěvek

To je lepsi ty passport data... mel sem klasickej internet asi za 600mesicne + k tomu passport data za 300kc. spolecny FUP, internet po cely evrope
ned led 19, 2014 4:41 pm

Mamlas
Příspěvky: 515
Registrován: ned úno 20, 2011 8:40 pm
Bydliště: Okolo Hradce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Ja mam tu sim kartu vylozene jen na data, pouzivam ji jen do NB. A jen občas, jelikož víkendy ted většinou travim ve Svedsku tak jsem si poridil svedskou sim kartu a jedu na svedsky net. Jenze mi dosel kredit, a nemam ho tady kde dokoupit, tak jsem zkusil tu nove aktivovanou věc. :D
ned led 19, 2014 7:00 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů