Čočka je ještě slabá, po bílejch fazolích je to ještě horší, ty už neriskuju. A to jezdím sama .toumas píše:Nechtěl bych stebou po tý čočce na smetaně dělat druhýho řidiče V kabině je to asi hustýfatal_netware píše:Dobře najdi. Mě to právě napadlo že jsem mimo mísu. Jinak pro mě bylo vaření vždycky koníčkem. Ale fazolky no není to můj šálek čaje, to si raději dám z luštěnin čočku na smetaně. Nikdo to nezná a já se po tom mohu utlouct
Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
Naposledy upravil(a) Helena dne ned pro 28, 2008 5:55 pm, celkem upraveno 1 x.
Dneska ráno když jsem snídal část toho vepřovýho z ledničky, co jsem si upek včera, jsem si vzpomněl na to co říkám vždycky. Ta doba kdy vepřový ve vlastní šťávě ( modro červená konzerva ) byla vepřovka a Ostravsky klobásy byly Ostravsky je dávno pryč. Proto z uzeniny jím většinou dobrou šunku, nebo po česku cigánskou a tady taky dělají něco podobnýho z hovězího, kdy je hovězí vyuzeny a nakráty na plátky. A konzervy ty jím velmi vyjímečně ( to už musí být krizovka )
Jinak zbytek si rád uvařím. Klidně ve větším množství a pak zamrzím.
A když mám čas tak si vařím rád sám, nic nešidím, samý žúžo ingredience a hlavně některé kuchyně ve kterých jsem pracoval mi hodně otevřely obzory.
Jak já říkal ve všech kuchyních kde jsem dělal jídlo pro mě drogou. Nepotřebuji jiné drogy jídlo mi vystačí
A abych nezapomněl na cestu si nejraději dělám sendviče ( v UK z polskýho chleba ) hlavně se salátem ať jsou šťavnatý. Dá se to jíst za jízdy a nezdržuji se zbytečnými zastávkami
Jinak zbytek si rád uvařím. Klidně ve větším množství a pak zamrzím.
A když mám čas tak si vařím rád sám, nic nešidím, samý žúžo ingredience a hlavně některé kuchyně ve kterých jsem pracoval mi hodně otevřely obzory.
Jak já říkal ve všech kuchyních kde jsem dělal jídlo pro mě drogou. Nepotřebuji jiné drogy jídlo mi vystačí
A abych nezapomněl na cestu si nejraději dělám sendviče ( v UK z polskýho chleba ) hlavně se salátem ať jsou šťavnatý. Dá se to jíst za jízdy a nezdržuji se zbytečnými zastávkami
RIZOTO
A taky jak bývá u nás v telce ta reklama na magy nápady. Kuře zapečené v tý omáčce se smetanou..Bych se užral Prostě hooodně věcí,ale HOUSKOVÝCH KNEDLÍKŮ nebo-li šišek jsem se už přejedl.. To si dám sem tam jen doma..v hospodě nikdy...
A ještě kurča s smetanovo paprikovou omáčkou...Mňam Mňam A poslední dobou celkem jím dietně takže tak 20 kilo důle
A taky jak bývá u nás v telce ta reklama na magy nápady. Kuře zapečené v tý omáčce se smetanou..Bych se užral Prostě hooodně věcí,ale HOUSKOVÝCH KNEDLÍKŮ nebo-li šišek jsem se už přejedl.. To si dám sem tam jen doma..v hospodě nikdy...
A ještě kurča s smetanovo paprikovou omáčkou...Mňam Mňam A poslední dobou celkem jím dietně takže tak 20 kilo důle
Rozvážet a Loupat
Cibka Express.
Cibka Express.
To je zajímavý, že chlapi asi všeobecně rádi vaří, jenom s tím uklízením kuchyně jim to teda moc nejde. q.u.q.a, rizoto vařím ráda, ale jenom zeleninový, bez masa. Taky vařím zásadně bez těch všech magi a knor, glutaman sodnej teda nemusím a jidlo chutná i bez toho. Jedna perlička: v Německu dělají bramboráky bez česneku a majoránky a jí to namazaný jablečnou přesnídávkou. Zní to neobvykle, ale je to moc dobrý.
- Pavel Šebek
- intercool
- Příspěvky: 10887
- Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
- Bydliště: Bystřice
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] a 20 hostů