Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
Mack
Příspěvky: 1579
Registrován: čtv úno 08, 2007 1:42 am
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

jeste otazecka, kam to mam vlozit?
pon led 24, 2011 12:29 am

mtc
Příspěvky: 459
Registrován: pon říj 25, 2010 8:42 am
Bydliště: všude možně

Kam to vložit?

Příspěvek

Takže postup jak vložit mod do hry.Otevřete složku dokumenty,najdeš složku my games,pak otevřeš složku farming simulátor a najdeš složku mods a tam to nakopíruješ.Ještě pozor na formát v jakém je to zabaleno.Pokud je to formát ZIP tak nakopírovat do složky mods.Pokud je to formát RAR tak prvně otevřít do nějaké jiné složky a extrahovat soubory do té složky a pak teprve nakopírovat do složky mods.Jinak na těch stránkách je i návod jak to vložit do hry
pon led 24, 2011 10:41 am

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3019
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

Vali,dík :oops: jen ty videa nejsou moje,ale až příjdu na to,jak se točí,tak určitě taky neco udělám :D :wink:
No a zas nějaké moje obrázky :D



Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
pon led 24, 2011 6:18 pm

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3019
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

Mack,mtc ti vše vysvětlil,k tomu už není co dodat :wink:
pon led 24, 2011 6:21 pm

jakub480
Příspěvky: 367
Registrován: pát kvě 29, 2009 6:19 pm
Bydliště: plzen

Příspěvek

mužu sazet na prazdne pole svoje plodiny a pak to zalejvat a tak?
protoze v minulim dilu jsem mel mrkev v nakim silu ale nevedel jsem kam to nasipat a jak to zasit
jak se to dela?
nebo de to vubec udelat?
pon led 24, 2011 6:27 pm

Mack
Příspěvky: 1579
Registrován: čtv úno 08, 2007 1:42 am
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

dekuji za vysvetleni, bylo to vysvetlono na 1*
pon led 24, 2011 7:30 pm

Uživatelský avatar
TomC2
Příspěvky: 3019
Registrován: pát srp 29, 2008 1:35 pm
Bydliště: BRNO,Babice u Rosic,Zastávka

Příspěvek

Tak normálně naseješ na poli traktorem,co chceš a samo ti to vyroste.S tou mrkvi to teda nevím :?
pon led 24, 2011 7:30 pm

suhob
Příspěvky: 616
Registrován: čtv bře 27, 2008 4:17 pm
Bydliště: SR

Příspěvek

len jedna technicka otazka: ked pridete s kombajnom na pole, zacnete pracovat, alebo ho nejak nastavite aby pracoval sam, musite sa potom peso vratit na farmu pre traktor s privesom, alebo sa da nejako privolat, alebo ako to funguje?
pon led 24, 2011 7:49 pm

2paM
Příspěvky: 155
Registrován: sob led 09, 2010 5:35 pm
Bydliště: Nové Město na Moravě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

stačí klávesa Tab, vyzkoušej a pochopíš ;)
pon led 24, 2011 7:51 pm

jakub480
Příspěvky: 367
Registrován: pát kvě 29, 2009 6:19 pm
Bydliště: plzen

Příspěvek

no ja jsem si tam daval nový plodiny ale do čeho to mam nasypat? nebo jak se to zasejvam co mam zmacknout asi sem natvrdlej:D?
pon led 24, 2011 7:53 pm

Vali
Příspěvky: 54
Registrován: pát srp 22, 2008 2:34 pm

Příspěvek

Jakube hlavně to musíš sypat do něčeho co umí vzít mrkev,protože to není standartní plodina.
pon led 24, 2011 8:01 pm

jakub480
Příspěvky: 367
Registrován: pát kvě 29, 2009 6:19 pm
Bydliště: plzen

Příspěvek

a maš odkaz na naky strojek co umí sejt plodiny?
pon led 24, 2011 8:02 pm

Vali
Příspěvky: 54
Registrován: pát srp 22, 2008 2:34 pm

Příspěvek

Bohužel já mrkev nepoužívám,ale mrkni na nějaké české stránky. Jinak TomC2 má krasné fotky :wink:
pon led 24, 2011 8:07 pm

jakub480
Příspěvky: 367
Registrován: pát kvě 29, 2009 6:19 pm
Bydliště: plzen

Příspěvek

podivam se,jo jinak nevite kde stahnout traktor škoda št180?
pon led 24, 2011 8:15 pm

Vali
Příspěvky: 54
Registrován: pát srp 22, 2008 2:34 pm

Příspěvek

Ani nevím jestli je vůbec do ls 2011.
pon led 24, 2011 8:18 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 10 hostů