Stránka 23 z 27

Napsal: ned led 26, 2014 11:13 am
od wc007
no daj si tempomat 1 alebo 2 a stlačaja klavesu (pri numerickych čislach) + alebo - (poprípade pgUp/pgDn) tým by si si mal nastaviť rýchlosť tempomatu, ale najlepšie je použiť univerzalny tempomat 4 tam by mala byť vždy rýchlosť prispôsobena aj pre traktor keď na traktore si dáš tiež tempomat 4

Napsal: ned led 26, 2014 12:45 pm
od Vojtas.DAF
Eddie: Až si hru koupíš a budeš mít volných 10GB na mody tak písni, budu rád když se někdo přidá. A ještě jedna věc, je nutný mít ucházející počítač protože MP je dost náročnej na výkon

Napsal: stř led 29, 2014 9:14 pm
od .:Mikeš:.
něco z našeho JZD :lol: :lol: Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Napsal: pon úno 24, 2014 7:51 pm
od Adonisos
Hoši zas mám problém.. Má někdo zkušenosti s lagem hry?? Načtu uloženou pozici, ocitnu se na mapě na výchozím místě u domu (trošku pootočený, čelem k domu), ale nemůžu se hýbat, nemůžu nic, přitom stoupá z komína dým, stromy se hýbou a čas běží.. Nová pozice jde rozjet bez problému.. Nejsem IT, zkuste jednoduchou radu, nechce se mi jen tak zahodit 150 hodin.. :cry:

Napsal: úte úno 25, 2014 3:35 pm
od mtc
Jednoduchá rada.Určitě sis tam dal nějaký nový mod do hry tak ten smaž a mělo by ti to jet.Mody jsou dělané na určitou verzi hry a někdy se stane že ta hra ten mod nenačte nebo ti padá celá hra.

Napsal: úte úno 25, 2014 4:04 pm
od Adonisos
Ale je zvláštní, že volné pozice jdou načíst bez problému.. Ok, zkusím to..


EDIT: Zkusil jsem, nejde to.. :(

Napsal: stř úno 26, 2014 4:13 pm
od mtc
Ještě je jedna možnost.Odeber všechny mody a zkus hru načíst.Pokud pujde tak tam pomalu přidávej mody které ti fungovali

Napsal: stř úno 26, 2014 6:28 pm
od toko
Nekupoval si ještě před tím problémem nějakou techniku? Může mít problém s načítáním uložené pozice a stavu.

Napsal: stř úno 26, 2014 7:50 pm
od Adonisos
:dance: Jupí, našel jsem mod, který to dělal.. Nechápu, proč je to mod, který jsem tam měl už hoooodně dlouho a který fungoval naprosto parádně.. Další rána ale přišla v momentě, kdy jsem se jal sklízet.. Textura polí se změnila na texturu trávy, ze které roste obilí a to teď nejde sklidit.. Textura se změnila i u polí, které nevlastním.. Opět jsem zkoušel, který mod, ale toto modem není.. Tipuju, že to bude patch, ale jak se ho zbavím?? Mohl patch ovlivnit i ty mody?? Stáhnul jsem ho z ofiko stránek, ale teď jsem se díval, že už tam není..

Napsal: čtv úno 27, 2014 4:29 pm
od mtc
Patch ty mody ovlivnil určitě.Ty mody jsou dělané na určitou verzi hry a ty jsi tím patchem tu hru změnil na jinou verzi.Ten patch asi nepujde odinstalovat.Jedniě reinstal celé hry.Uložené pozice by ti měli zůstat a nebo si je zálohuj a pak nahrej.

Senaze

Napsal: pát bře 07, 2014 9:45 pm
od dexter
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Napsal: pon bře 24, 2014 9:23 pm
od .:Mikeš:.
ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Napsal: úte bře 25, 2014 7:11 am
od Timy
Konečně někdo udělal do LS solidní Liazku:
http://lsfanskandczmods.webnode.cz/modely-ke-stazeni/

Napsal: stř zář 03, 2014 11:37 pm
od dexter
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Siláže zase začli

Napsal: čtv říj 02, 2014 3:36 pm
od dexter
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek