Jožin ...asi takle no..... a terasa vrchol nevkusu ..ti vevnitř budou čumět na prdele těch venku ..... mám to tak cca 30m nikdy mě tam neuvidí....foto tý flákoty bez chuti ti klidně pošlu....
Martin Rebel napsal(a) recenzi na Restaurace Na Čabarde - Blovice – Hvězdičky (2)
29 duben v 0:50 ·
takže ..vážení, dnes jsem se rozhodl vzít rodinu na oběd .... mám to cca 50 M max tak proč ne že... když pominu "vizáž" která se mi vůbec nelíbí, oproti staré čabardě , i když bývalá majitelka tu putiku totálně zabila ( ALE mimochodem uměla špičkový smažený hermelín... ) čekal jsem gartronomický zážitek, který se ovšem nekonal ,,,,, od našeho příchodu do donášky jídla uplynulo cca 59 min , když ne tímto časem byli roznešeny cca 4-5 jídel...já jako gurmán jsem si poručil to nej co máte na lístku ....= striploin steak ,... no na rovinu panáčkové
gurmánská extáze se nekonala, moje žena i dcera si dali kuřecí medailonky ... slovy.. jejich to mohu popsat takto : sníst se to dalo , nebylo to špatné, nicméně , naše fantazie je určitě větší než kuchařova ... zapečené kuřecí medailonky zapékané se třemi druhy sýra si představuji tak že na kuřecím masu nebudou 3 bobky sýra ,ale že to maso bude opravdu se sýrem zapečené....ano sníst se to dalo , ale salát pro vnučku byl asi chutnější nic méně maso-rybu sežrala a lupení nechala , což normálně doma nedělá ......divné...a teď k tomu steaku ...kus flákoty bez chuti koření mizerie .... viz foto v příspěvkách + učet... po zkušenosti v panském domě , kde si argentýnský bifsteak dávám a je opravdu pikantní a člověk má chuť si ho dát hned znova ...musím konstatovat, že mě "čabarda "velmi zklamala.. ..další věc nemít už v sobotu v putice rum a to republicu božkov kdy jsme si dali 4 panáky a už další neměli , považuji za ....... amaterizmus??? prej to v\ychlastali den před tím na akci----slova personálu ... a věřte mi že o prachy tady opravdu nejde ... abych jen nehanil ...pivo vynikající ...obsluha odtažitá , děkuji , ale příště pujdu radši do pančáku, nebo na nádraží ... projdu se a udělám něco pro svoje zdraví ...sbohem... jo a poučte kuchaře ju ??? ....a dodavatele . páč jste mi dali sračku a ne steak ... Maso je velice libové, sval totiž za života zvířete není moc aktivní. Prorostlost tukem je někde mezi Rib Eye steakem a panenkou. Narozdíl od svíčkové může být krájen do větších plátků masa. Strip steaky mohou být často v receptech nahrazeny za T-bone steaky nebo Porterhouse steaky, ojediněle je pak můžete využít i místo svíčkové nebo Rib Eye.Striploin steak, také označovan jako New York Strip, je steak z nízkého roštěnce
To se mi líbí
Zobrazit další reakce
Komentář
Sdílet
1Jeníček Vrbata
Komentáře
Martin Rebel
Napište komentář...
Petr Wagner napsal(a) recenzi na Restaurace Na Čabarde - Blovice – Hvězdičky (5)
1 květen v 22:22 ·
Dobrý den, vážení přátelé gastronomie,
omlouvám se za spam na facebookové zdi cizího podniku, ale je to prostě silnější než já... Hned na úvod proto předesílám tři věci: Restauraci Na Čabardě vůbec neznám. Shodou okolností však vlastním dvě jiné v Plzni. A konečně za třetí: Můj příspěvek není v tuto chvíli ani tak hodnocením konkurenčního svatostánku, jako spíše pracovní nabídkou na slovo vzatému odborníkovi, jenž mi svojí erudicí vyrazil dech natolik, že jsem se jej rozhodl v případě zájmu okamžitě zaměstnat. Tímto nedoceněným expertem pochopitelně není nikdo jiný než můj fundovaný předrecenzent, slovutný Martin Rebel, viz níže. Jsou totiž jenom dvě možnosti: Buď si z nás všech ten pán dělá ve skutečnosti jenom legraci, a to navíc evidentně bez hlubší znalosti právních důsledků porušování autorských práv, anebo je skutečně provozovatelem internetové stránky "bifteky.cézet", a pak moje předchozí nabídka samozřejmě i nadále platí. Buď jak buď, v každém případě tím probudil můj nikterak nepředstíraný zájem. Do Restaurace Na Čabardě se tedy rozhodně objednám na večeři. Jednak, abych věděl, a druhak, abych sem mohl napříště vložit skutečnou recenzi.
To se mi líbí
Zobrazit další reakce
Komentář
Sdílet
Komentáře
Petr Wagner
Petr Wagner Aktuality: Nejvýraznější devizou tohoto podniku je bez diskuze jeho konkrétní personální obsazení a vůbec celkově příjemná atmosféra plynoucí z vysoce profesionálního přístupu vedení. Restaurace je zcela nová, čistá a útulná. Převážnou část naší pozornosti jsme samozřejmě zaměřili především na hodnocení avizovaného striploin steaku. V každém ohledu lze rozhodně konstatovat, že jeho finální podoba v našem případě plně odpovídala všem striktním kritériím přípravy, a to jak kvalitou použitého masa, tak co se týče vlastního technologického postupu včetně servírovaných přidaných hodnot. Jiná otázka je, zda je takto složené menu v tomto typu lokality (při vší úctě ke všem potenciálním hostům) zvoleno zcela optimálně. Typologicky se totiž jedná o v běžných restauracích poněkud méně častou gastronomickou specialitu, která již sama o sobě vyžaduje jistou, řekněme, pokročilejší informovanost konzumenta. Tato skutečnost pak může být sama o sobě velmi často učebnicovým ztělesněním oblíbeného lidového rčení: "Za dobrotu na žebrotu."
Toto rozhodnutí je však pochopitelně plně v kompetenci provozovatele. Druhým posuzovaným chodem byl poté standardní kuřecí steak, s jehož kvalitou jsme byli rovněž naprosto spokojeni. Významným kritériem při určování celkového ratingu obecné úrovně restauračních zařízení je bezpochyby také celá řada ukazatelů, jež vždy nemusí nutně souviset s gastronomií přímo. V této souvislosti bychom rádi vyzdvihli zejména příkladnou čistotu a ergonomii sociálních zařízení v obou patrech budovy a celkově vynikající hygienickou úroveň v oblasti kuchyně a výčepu, kam nás na naši troufalou žádost personál nakonec nechal rovněž letmo nahlédnout. Sečteno podtrženo, za mne osobně devět bodů z deseti. 9/10
2
Spravovat
To se mi líbíZobrazit další reakce · Odpovědět · 2 t
Martin Rebel
Martin Rebel Velevážený anonymní pane .....za skutečností ,kterou jsem popsal si stojím !!!!! a upozorňuji, že jsem tuto zkušenost , když jsme tam byli s rodinou, snažil popsat pokud možno reálně , a bez nějakého afektu a pod....konec konců asi neumíte číst, ale to mě nepřekvapuje
zkušenost je taková, jaká je a tím to pro mě skončilo , tečka a také netvrdím , že je ta hospoda celkově a totálně špatná ..... zde opět připomenu, že asi neumíte číst
třeba to byla bohužel vyjímka..nebo schválnost , nebo nevím .....rodinu sem tam vzal na doporučení (bohužel) a nehodlám návštěvu tohoto podniku opakovat ....opět z popsaných důvodů...... děláš tu machra panáčku
ty svoje viz...hlubší znalosti právních důsledků porušování autorských práv, .... si strč.... víš kam frajere ... pokud opravdu provozuješ dvě hospody v Plzni ...o čemž silně pochybuji
dej sem jejich jména a já velice rád ty podniky navštívím a zkusím , jak moc dobré jsou a také Vás zde velmi rád veřejně pochválím ..... bohužel jsem Vaše jméno v souvislosti s gastronomií nikde nenašel ...takže to bude asi pasé......
sbohem
Spravovat