Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Mykesh

Odpovědět
Lukas 008
Příspěvky: 17
Registrován: pon led 07, 2008 6:09 pm

Re: Stralis

Příspěvek

Nevíte někdo kde hledat čidlo tlaku ve vzduchojemech, přestalo mi to na přístrojovce ukazovat, vyměnil sem čidlo co je u vzduchojemu a ono to pořád neukazuje. Je tam ještě nějaké, kde může být problém.
ned led 14, 2018 8:31 pm

Uživatelský avatar
ATW service
Příspěvky: 287
Registrován: sob dub 21, 2012 10:33 am
Bydliště: King's town
Kontaktovat uživatele:

Re: Stralis

Příspěvek

Lukas 008: Obvykle čidlo tlaku bývá na každém okruhu, první hned u čtyrcesťáku či vysoušeče... Přímo na vzduchojemech (zespoda) bývají spíš čidla vlhkosti...
ned led 14, 2018 8:37 pm

Uživatelský avatar
Severnaya
Příspěvky: 1046
Registrován: sob úno 02, 2013 6:43 pm
Bydliště: Příbram

Re: Stralis

Příspěvek

čtv kvě 17, 2018 7:06 am

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5732
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Stralis

Příspěvek

Nejspíše jen fotomontáž:
Obrázek
Zdroj: http://iepieleaks.nl/new-iveco-truck-spotted/
čtv kvě 17, 2018 8:09 am

pijoner196
Příspěvky: 54
Registrován: ned srp 30, 2015 5:41 pm
Bydliště: Klin

Re: Stralis

Příspěvek

čtv kvě 17, 2018 4:33 pm

pijoner196
Příspěvky: 54
Registrován: ned srp 30, 2015 5:41 pm
Bydliště: Klin

Re: Stralis

Příspěvek

úte črc 17, 2018 10:39 am

Odpovědět

Zpět na „IVECO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host