Moderátoři: Olda, martin_100, Leoš H, Globe

Odpovědět
pedro-7
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 10, 2013 3:26 pm
Bydliště: Nová Baňa

prepnutie zasuvky z 24 V na 12 V

Příspěvek

Dobry den mam takyto problem chcem si dat do vnutra chladnicku ale mam v Mercedes ACtros zasuvku len na 24 V neda sa to niekde prepnut? na 12 V alebo ci tam je v nutry este nejaka druha zasuvka?
úte led 28, 2014 2:13 pm

Uživatelský avatar
shella
Příspěvky: 166
Registrován: pát črc 16, 2010 12:15 pm
Bydliště: Banská Bystrica / Wexford

Příspěvek

Actros ide z fabriky bezne len s 24V. Zasuvka a menic na 12V su za priplatok, rozpoznal by si to tak ze by na jednej zasuvke bolo pisane 12/24 a na palubovke by bol prepinac 12/24

Kedze tam nic take nevidis tak tvoj Actros je len 24V, takze si bud natiahni 12V od jednej baterky (neodporuca sa), alebo si dokup menic 24/12 s minimalne takou zatazou amperov ako mas na ladnicke pripadne vyssou
úte led 28, 2014 2:32 pm

pedro-7
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 10, 2013 3:26 pm
Bydliště: Nová Baňa

Příspěvek

ale ja si tam chcem namontovat CB vysielacku tak ako to mam teraz spravit? alebo keby to prepojim s radiom dalo by sa to?
úte led 28, 2014 2:34 pm

Uživatelský avatar
shella
Příspěvky: 166
Registrován: pát črc 16, 2010 12:15 pm
Bydliště: Banská Bystrica / Wexford

Příspěvek

v poistkovej skrini mas dva mega hrube kable, jeden cerveny (+) druhy hnedy (-) ku ktorym pripojis, tak ako som ti uz raz napisal, menic 24/12. ako priklad, co Google dal

http://www.alarmshop.sk/54-z-24v-na-12v

za menic si napojis ladnicku aj vysielacku na 12V, ampere si zvolis tak aby to utiahlo oba spotrebice
tiez mam vysielacku na 12v, menic 24/12
original Actros radio je 24V
úte led 28, 2014 4:56 pm

Uživatelský avatar
robertSKL
Příspěvky: 367
Registrován: stř dub 20, 2011 4:59 pm
Bydliště: Sklabiňa , Martin (SK)

Příspěvek

radio je na 24v?...a potom preco tam hore ma oco vyvod na vysielacku na 12v?..cela firma to tak ma a nemyslim ze tam maju menice
úte led 28, 2014 7:34 pm

Uživatelský avatar
shella
Příspěvky: 166
Registrován: pát črc 16, 2010 12:15 pm
Bydliště: Banská Bystrica / Wexford

Příspěvek

V MP2 som zapajal woofer, na 100% bolo radio 24V. V MP3 som mal radio tiez vonku, rovnako 24V

Aku znacku/model CB tam ma otec?
úte led 28, 2014 11:07 pm

Uživatelský avatar
robertSKL
Příspěvky: 367
Registrován: stř dub 20, 2011 4:59 pm
Bydliště: Sklabiňa , Martin (SK)

Příspěvek

tak to teda neviem...ale viem ze odtial urobil este vyvod a mal na to napojeny 12v led pasik...a stale tam tych 12v pouziva
stř led 29, 2014 8:08 pm

josmal
Příspěvky: 39
Registrován: stř pro 22, 2010 7:49 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

Radio-24V.K vysílačce je 12V.Zvláštní,ale je to mercedes.
ned úno 02, 2014 7:52 pm

Uživatelský avatar
shella
Příspěvky: 166
Registrován: pát črc 16, 2010 12:15 pm
Bydliště: Banská Bystrica / Wexford

Příspěvek

hmmm tak o tom 12v kabli pri radiu som nevedel, ale doteraz som si lamal hlavu preco mam z fabriky vyvedenych 12v z prvej baterky a netusil som kam to ide. to by mohlo byt ono
pát úno 07, 2014 1:06 am

Odpovědět

Zpět na „MERCEDES - BENZ“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů