Moderátoři: Olda, martin_100, Leoš H, Globe

Odpovědět
Uživatelský avatar
robertSKL
Příspěvky: 368
Registrován: stř dub 20, 2011 4:59 pm
Bydliště: Sklabiňa , Martin (SK)

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Tak po velmi dlhom čase sa hlasim naspať....no teraz už ako šofér a dostal som Actrosa,zatial dva týždne s ním na cestách
Obrázek
pát dub 07, 2017 10:28 pm

slobo
Příspěvky: 582
Registrován: stř srp 19, 2009 2:09 pm
Bydliště: ICTY local in The Haague

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

.

.




Martin-Happy
1. III. 2oo6
Nemáte někdo fotku Actrosu v barvách Pilsner Urquell ??





v barvach Obrázek bryggeri Spendrups

Obrázek

http://img.aws.la-croix.com/2017/04/08/ ... 99_933.jpg
1399 × 933
Le camion utilisé pour l'attentat à Stockholm, le 7. IV. 2o17



:arrow: obsah fóra
Švédsko
.... v centre Štokholmu
\9/
ned dub 09, 2017 12:30 am

Uživatelský avatar
holbra
Příspěvky: 2902
Registrován: pon zář 14, 2009 3:33 pm
Bydliště: valašsko

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Actros s mini nápravou
pát dub 28, 2017 7:47 pm

Uživatelský avatar
Matus 815
Zaklinač
Příspěvky: 2126
Registrován: úte úno 22, 2011 4:08 pm
Bydliště: Hanušovce nad Topľou/Košice

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

oli oli janko,
v robote mal manko,
bez rozumu bez lásky,
kradol z pumby bandasky
pon kvě 15, 2017 9:54 pm

TLukes
Příspěvky: 36
Registrován: sob říj 29, 2011 6:15 pm
Bydliště: Ostrava

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Ahoj, vysvětlíte mi někdo prosím funkci tlačítek power, toho pod ním a dvou vedle? Díky
Obrázek
úte srp 01, 2017 1:43 pm

Uživatelský avatar
Luďa
Příspěvky: 1144
Registrován: sob říj 31, 2009 11:24 pm
Bydliště: Nížkov (ZR) - Brno

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Power de motor víc do votáček a neřadí dole na spotřebu
To pod tím je vypnutí "rolování" to znamená, že to nebude dojíždět na neutrál-plachtit. V režimu power automaticky.
Druhý zleva dole je vyhoupání, když někde uvízneš

Ostatní si nejsem jistej
Když se potíš u polívky - jsi zdravý.
Když se potíš u acylpyrinu - jsi nemocný.
Když se potíš u sexu - jsi starý.
Když se potíš u práce - jsi blbý
čtv srp 03, 2017 1:47 pm

JiRaY
Příspěvky: 2986
Registrován: sob led 10, 2009 11:22 pm
Bydliště: Praha

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Luďa to vysvětluje dobře,Power i vypnutí rolování bysme měli,prostřední čudl ,když zmáčkneš autíčko se šipkama,je to manévrovací režim,v něm můžeš řadit jen jedničku a zpátečku a jemně to pouští spojku,dobrý na couvání k rampám,používám to denně.

Tlačítko úplně vpravo,nastavení limiteru- tím si nastavíš v jakém rozmezí se má spínat a vypínat volnoběžka,standartně je +-6km,což ale znamená že když ti naskočí při 75km/h,tak že ti to při 81km/h zase zbytečně zařadí,já si to dávám na max,aby se dalo rolovat podle potřeby,a v každém kopečku mi to zbytečně nespínalo a hned nevypínalo volnoběžku :)
Pražské dodávkář a návěsář

Červený Mercedes Akšrot 1841 s plachtonávěsem
Bílá dodávka Renault Master

Jsem nejrychlejší,vždycky vedu kolonu :-)
čtv srp 03, 2017 11:27 pm

Uživatelský avatar
dawid
Příspěvky: 410
Registrován: ned črc 01, 2007 9:19 pm

Kde zjistit kód k Benz rádiu?

Příspěvek

Chlapi mám nový starý actros....kde zjistit kód k rádiu?
sob zář 02, 2017 8:00 pm

JiRaY
Příspěvky: 2986
Registrován: sob led 10, 2009 11:22 pm
Bydliště: Praha

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Bývá zapsanej v servisní knížce,nebo v knížce k autorádiu,která je společně se serviskou od auta... u jednoho auta kod nebyl vůbec a uměli ho zjistit v mercedesu,dle VIN,ovšem nevím zda to není zpoplatněný
Pražské dodávkář a návěsář

Červený Mercedes Akšrot 1841 s plachtonávěsem
Bílá dodávka Renault Master

Jsem nejrychlejší,vždycky vedu kolonu :-)
ned zář 03, 2017 2:12 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 9657
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Nebo zkus pohledat na netu nějakej generátor, já stahoval na Forda a Renaulta. Možná bude i aplikace na android.
BES - běs
ned zář 03, 2017 3:44 pm

Uživatelský avatar
ATW service
Příspěvky: 192
Registrován: sob dub 21, 2012 10:33 am
Bydliště: King's town
Kontaktovat uživatele:

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

dawid: Jojo, naposledy kód rádia u Atega - vyřízeno přes plzeňskou pobočku po telefonu podle VIN. Odpověď trvala sice tři dny, ale za to byla zdarma...
pon zář 04, 2017 8:15 pm

Mireček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv srp 21, 2014 9:14 pm
Bydliště: Bystřany-Mimoň

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Obrázek
Chlapi, setkal jste se s tím už někdo?
Naposledy upravil(a) Mireček dne úte zář 05, 2017 8:33 pm, celkem upraveno 1 x.
úte zář 05, 2017 8:27 pm

srejby
Příspěvky: 43
Registrován: úte bře 09, 2010 9:20 pm
Bydliště: Karlovy Vary

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Me tohle delala ridici jednotka razeni, prestalo to uplne radit, proste tam zustala aktualni rychlost a neslo nic delat. Pomohlo az kdyz jsem ji prudce schladil. A presne takle to zaclo touhle chybou. Actros mp2
nissan patrol http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=56465
suzuki rn 250 endurko
stř zář 06, 2017 7:25 pm

gonzales
Příspěvky: 997
Registrován: pát úno 20, 2009 8:35 am
Kontaktovat uživatele:

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
SMOLO Hydraulics s.r.o. - Autorizovaný dealer HMF, více informací o nás naleznete na www.nastavbytrinec.cz nebo www.hmf.cz či na facebooku: SMOLO Hydraulics
pát zář 15, 2017 1:47 pm

JiRaY
Příspěvky: 2986
Registrován: sob led 10, 2009 11:22 pm
Bydliště: Praha

Re: Actros (MP1,MP2,MP3)

Příspěvek

Gonzales,tohle sem vůbec nepatří,přidal jsi sem Arocs který má vedle zvláštní kategorii :)
Pražské dodávkář a návěsář

Červený Mercedes Akšrot 1841 s plachtonávěsem
Bílá dodávka Renault Master

Jsem nejrychlejší,vždycky vedu kolonu :-)
sob zář 16, 2017 11:12 pm

Odpovědět

Zpět na „MERCEDES - BENZ“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host