Moderátoři: martin_100, Olda, cuisine
Tak já osobně mám zkušenost s Nissanama z pekárny, no auto je v kabině hlučnejší, jízdní vlastnosti jsou dobrý, odjel jsem zimy v pohodě, hlavní je malá spotřeba, bere to míň než Iveca, který jsou velkou spotřebou známý, jinak ty Nissany jsou levný a moc se neserou (v zimě normálně startujou), právě proto jsem poslal ten odkaz
Jezdi jen takovou rychlostí, jakou lítá tvůj anděl strážný...
Tak jsem se dočetl a různě po rozhovorech dozvěděl, že tedy ty cabstary jsou slušný auta, doopravdy se to prý skoro nesere, jak tady píše zundapp a když přihlédnu k ceně tak neni co řešit. bavil jsem se s jedním týpkem, co s tím má zkušenosti a spotřeba mezi 11.5 - 12.5 l/km což je úplně luxusní, když přihlédnu k tomu, že třeba s Medvědem jsem jezdil za 14 litru. Navíc prostor na 10 palet je docela fajn Akorát by mě zajímalo, kolik na to stojej poníky, jelikož ta kabina se mi zdá trošku nestandartně provedená, ale zdání možná klame.
Nemám rád BAGety
To máš tedy dobrý informace, všechno co jsi napsal je pravda, málo žerou a fakt se neserou, a s tou kabinou je to pravda, motor je špatně umístěnej, kabina je malá a hlučná, to je taková jedna nevýhoda těhlech dodávek, já prostě nedám na tyhle auta dopustit, na pekárně jsem tohohle Cabstara měl a potom jsem v jiný práci jezdil s Mitsubishi Canter, mám s nima jen ty nejlepší zkušenosti
Jezdi jen takovou rychlostí, jakou lítá tvůj anděl strážný...
Mám taky nissana je to starší model trade mam plachtu a spací nástavbu.Auto je v pohodě výhoda je vzadu tupláky s nakladem 1,5t jede jako kdyby tam nic nebylo a když je potřeba víc tak pobere i 2,5t. Nevýhoda je jak tu bylo psáno malá kabina a v mém případě i motor je to 3,0d bez turba jede v pohodě ale v kopci mu chybí síla.Spotřeba když jedu 80-90 10l Do 120-13l.Má najeto 400tkm
operativní leasing na plachtovou dodávku
jak dobře prochází schvalování toho operativního leasingu ?
Zpět na „Užitkové vozy do 3,5 tuny - dodávky, offroady,...“