Ukrajina se dnes uz neda srovnavat z 90-yma rokama! Je to ekonomicky slaby stat, ale stejne ty zlepseni je tam videt! Takze dnes uz Karpaty prilitnes za nejakou tu hodinku ani nevis! A neni to jenom o Karpatech ale celkove na Ukrajine ty silnice jsou velice dobre!
Vzdyt kdyz si tak spominam projet Novograd Volynskij tak to byl i na tatru vykon! A to si projizdel mestem! Dnes uz je tam obchvat, jak to vypada ve meste nevim, nezajizdim, ale je tam novy obchvat, tak si krasne jedes, a jenom si hvizdas!
Vzdyt kdyz si tak spominam projet Novograd Volynskij tak to byl i na tatru vykon! A to si projizdel mestem! Dnes uz je tam obchvat, jak to vypada ve meste nevim, nezajizdim, ale je tam novy obchvat, tak si krasne jedes, a jenom si hvizdas!
-
- 2. NAPOMENUTÍ
- Kontaktovat uživatele:
Tak je pravda ze v Rusku jsou schopni opravit cestu temer pres noc..Jsem ted momentalne za Moskvou,u Ivanova,jeste minuli mesic byl dojezd na misto temer na dolni radu,prumer 20,a ted tam je novy asfalt..Jinak mile me prekvapila kvalita obchodu Magnit,byl jsem tam poprve a je na stejne urovni jak u nas treba Globus.Byl jsem koupit sim kartu a modem na net a ty ceny proti nasich 10kc za sms jsou srandovni,ale z Beloruska mam sms jeste levnejsi.Jinak cedulku Pustoi jsem jeste fakt neoobjevil nikde.
Neřeším...
Tak to je Putinovo bohatstvi! Ta sit je po celem Rusku, ted se to roztahlo i sem na Ukrajinu a tech aut je kvanta. Navesy a pak i tu z vlekama! Proto i rusove Putina moc radi nemaji! Ty auta ty obchody je videt vsude! Tak to chapou ze se ukazuje pred narodem svoji silu! A ono jenom takova ta sit a je to nenormalni sila!
Rusko je rozloha, tech mest tam, vzdyt jenom takova Moskva a kolik ma takovych obchodu!
To ti neni jako tu v CR ze ti ukazuji reklamu TESCO 15 prodejen po cele CR! A takova Moskva a prodejen Magnit v Moskve vzdyt to snad ani clovek nespocita! A kde je Rusko!
U toho na ruske pomery, mest se pocita kdyz ma nad milion obyvatel, jinak to je vesnice. Pod pul milionu obyvatel tak je to kolchoz!
Rusko je rozloha, tech mest tam, vzdyt jenom takova Moskva a kolik ma takovych obchodu!
To ti neni jako tu v CR ze ti ukazuji reklamu TESCO 15 prodejen po cele CR! A takova Moskva a prodejen Magnit v Moskve vzdyt to snad ani clovek nespocita! A kde je Rusko!
U toho na ruske pomery, mest se pocita kdyz ma nad milion obyvatel, jinak to je vesnice. Pod pul milionu obyvatel tak je to kolchoz!
cedulka pustoj
Daji se koupit na Gagarinu,myslím taky v Pl na ruskem parkovisti