Ahojte vsetci kamionaci mam na vas par otazok :
Momentalne si robim profesak cize KKV a potom mozem nastupit do jednej firmy na Slovensku IVANYI ,ktorí jazdia prevazne Rusko a dalej
Mozte mi napisat svoje skusenosti da sa tam zarobit viac ako na zapade?? Lebo viaceri mi rozpravali ze na zapade je to len stres a nahanacka a ze na vychode sa jazdi s kludom a mensim stresom ..... dakujem za vase odpovede
Ahoj,ta fa kam nastupuješ má pěkná volva,kluci si snad moc ani nestěžujou,ale znáš to všude je den blbec.neboj,že by jsi něco pos..l,vždy je potkávám na hranicích i na cestě v koloně,minimálně po třech,jistě ti pomužou.ano není tu stres jako na západě,ale je to jiná země,těžko si naplánuješ,dnes vyjedu a za deset dní budu z5 z Moskvy.nevíš jaká bude fronta na hranicích,za kolik dní vyclíš a hlavně kdy složíš.to asi v kostce.hodně štěstí a třeba se na bobrech potkáme
dik
Ahoj díky za info proste mam taku moznost po skonceni kurzu KKV nastupit do tej firmy kamarat tam dela uz 5 rokov a vrawel ze mozem potom ku nim ze ma zauci atd..n .
Laka ma to aj preto lebo ze vraj v eu je furt zhon vela vykladok a nakladok na minuty ... a tam jak sa hovori nalozim v maji a vykladam v juli D
je to pravda? a este zarobi sa tam viac ako na zapade?? a dodrzuju v rusku cas jazdy? diky moc:D
Laka ma to aj preto lebo ze vraj v eu je furt zhon vela vykladok a nakladok na minuty ... a tam jak sa hovori nalozim v maji a vykladam v juli D
je to pravda? a este zarobi sa tam viac ako na zapade?? a dodrzuju v rusku cas jazdy? diky moc:D
Rusko to je na pohodu jazdil som to od maturity najprv dodávka niečo s 12tonkou a potom náves, ak si pozrieš profil mám len 21r ale nikto nič nepýtal ohladne veku a dokonca ani ITDčka nemala somnou problém čo som sa aj čudoval, niečo na čaj na kafe a pohoda chalanov od Ivániho som stretal pomerne často. Dôležité su papiere hranice všímať si razítka a pod. inak všade plno slovákov čechov všetci pomôžu aj s papiermi aj na ceste... Musíš si zvyknúť na to, že každá cesta je iná vždy je nejaký problém s papiermi alebo s autom alebo niečo iné ale neskôr si zvykneš a už to bude rutina a všetko pojde po masle, azbuku aspon nejake základy aj do toho sa dostaneš, proste ten začiatok sme absolvovali všetci ale už neskôr to bude na pohodu A ten zárobok, mne východ vyhovoval v tom, že ked som potreboval tak z Bobrov som dal tu tisícku na jeden záťah do moskvy na colnicu, ráno na mieste, večer vyclené, na druhý deň vyložene a hrá dom... aj keď bielorusom začina trochu dosť drbať s výškou a s kartami hlavne na krásnej pred platidlami... Však uvidíš sám dá sa aj potlačiť cez AETR a od toho sa ti odvíjajú najazdené km a pod... Koľko ľudí toľko chutí a aj názorov no mne to vyhovovalo úplne, sú aj poctivý šoféri no sú aj poliaci čo letia cez BY na Privalku durch na magnete... Treba skúsiť
DAF XF 105.460 SSC
SC MACKO
SC MACKO
Jak tak citam o tej solidarite ceskych a slovenskych soferov na ruskych cestach, fakt som myslel ze od smiechu spadnem zo stolicky!
Vsetci su tak solidarny v tej pripadnej pomoci, az ich Maria kare!
Ja jazdim na vychode 25 rokov, a viem ze skor pomoze usmudlany kamaznik, nez cesky slovensky pan sofer!
Vsetci su tak solidarny v tej pripadnej pomoci, az ich Maria kare!
Ja jazdim na vychode 25 rokov, a viem ze skor pomoze usmudlany kamaznik, nez cesky slovensky pan sofer!
Ted jezdim sklapeci tatrou na Ukrajine!
A jak vypada ta solidarita v realite?
Ja jezdim s tatrou na ukrajinsko-slovenskem pohranici, prakticky na hlavnim tahu hranice Uzghorod (UA) Vysne Nemecke (SK), na hlavnim tahu z hranice mne bouchla guma na predku, na tatre mam CZ espezetky, z celnice projizdelo nekolik tech solidarnich ceskych slovenskych ridicu, ale od samotne solidarity nezastavil ani jeden!
Jenom prosvisteli, nikdo ani nehouknul houkackou! Takze takova solidarita ceskych a slovenskych ridicu na cestach vychodu! Takze to chce s toho snu vystrizlivet, a radci se spolehat sam na sebe a na svoje schopnosti a moznosti! Pripadne ruske kamazniky!
Mne zastavila ukrajinska tatra a Ivan mne pomohl dokoncit s prohozenim rezervy!
Za 25 let co jezdim na vychode, to bych mohl neco povidat! Mam tu cest kazdy den! Proto si i dovolim tak rict a tvrdit!
Kdyby se mne vratili jenom ty dily ktere jsem "pujcil" tem solidarnim ceskym a slovenskym ridicum na opravy tech schnilych liazek a vydrbanych tater s kteryma zacinali podnikat v 90-ych letech na vychode, tak dnes uz poskladam zbrusu novou tatru! O klicech se ani nebavim!
Kolik krat, pujc mne prosim tebe 13-ku klic, 17-ku, 19-ku, a kolik se jich vratilo? Jako hodit do more! U toho kolik krat jsem se pozastavil nad tim, jak nekdo muze jit autem na vychod, a nemet sebou alespon zakladni klice!
No co muze clovek ocekavat od takoveho "ridice", ktery vystoupi z nakladaku v pantoflich!
A jak vypada ta solidarita v realite?
Ja jezdim s tatrou na ukrajinsko-slovenskem pohranici, prakticky na hlavnim tahu hranice Uzghorod (UA) Vysne Nemecke (SK), na hlavnim tahu z hranice mne bouchla guma na predku, na tatre mam CZ espezetky, z celnice projizdelo nekolik tech solidarnich ceskych slovenskych ridicu, ale od samotne solidarity nezastavil ani jeden!
Jenom prosvisteli, nikdo ani nehouknul houkackou! Takze takova solidarita ceskych a slovenskych ridicu na cestach vychodu! Takze to chce s toho snu vystrizlivet, a radci se spolehat sam na sebe a na svoje schopnosti a moznosti! Pripadne ruske kamazniky!
Mne zastavila ukrajinska tatra a Ivan mne pomohl dokoncit s prohozenim rezervy!
Za 25 let co jezdim na vychode, to bych mohl neco povidat! Mam tu cest kazdy den! Proto si i dovolim tak rict a tvrdit!
Kdyby se mne vratili jenom ty dily ktere jsem "pujcil" tem solidarnim ceskym a slovenskym ridicum na opravy tech schnilych liazek a vydrbanych tater s kteryma zacinali podnikat v 90-ych letech na vychode, tak dnes uz poskladam zbrusu novou tatru! O klicech se ani nebavim!
Kolik krat, pujc mne prosim tebe 13-ku klic, 17-ku, 19-ku, a kolik se jich vratilo? Jako hodit do more! U toho kolik krat jsem se pozastavil nad tim, jak nekdo muze jit autem na vychod, a nemet sebou alespon zakladni klice!
No co muze clovek ocekavat od takoveho "ridice", ktery vystoupi z nakladaku v pantoflich!
Rad by som zacal jazdit Rusku. Otec to robil pred 6 rokmi a chcel by som vediet co sa od vtedy zmenilo. Poplatky, policajti, hranice a tak. Diki
Iveco EuroCargo (2014) + vlek SVAN
MAN TGS 26.440 3náprava -> uz minulost
Ex: Iveco EuroCargo 150e28, Renault Magnum 480, Scania R420 highline, Daf 105XF (bionafta), Volvo FH12, Iveco EuroStar, Mercedes Axor
MAN TGS 26.440 3náprava -> uz minulost
Ex: Iveco EuroCargo 150e28, Renault Magnum 480, Scania R420 highline, Daf 105XF (bionafta), Volvo FH12, Iveco EuroStar, Mercedes Axor