Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
Plzeň – Škodovka: nemohl jsem utáhnout na ložné ploše paletu na paleťáku. hmotnost cca 1500kg. pan řidič VZV se pouze tlemil a nepomohl. začalo pršet, tak zajel do haly a z té to pozice mne sledoval a opět se bavil. hlavně, že vedení mi fa. Škoda mi volá, kdy přijedu ať spěchám. celý proces 45minut na dvě palety. řidič = otrok !
-
- 1. NAPOMENUTÍ
No ....to jak sme my jednou neoc vezli,uz neivm co to bylo,ale melo to neco pres 900 KG museli sme si to sami nalozit i vyložit,tak tak tezke to nebylo,kdyz tatovi pomáhám,ale nejvic nas nasralo,prijeli sme na vykladku ,šli jsme za chlapem kterej nas mel skladat ,dali sme mu papiry on se podival a rika : Dobry,sezente si paletak a složte to. Takovy vrchol,to uz fakt prehani toto!! Tak sme tam pak zrobili takovej kraval a pak uz jen potichoučku pro ten paletak šel a začal nas skladat.....blbec....totalni magori to jsou. :mad:
jenže vono jo kolikrat lepší si to vyložit sám než čekat na ty střeva než se uračeji mít čas.navíc když musíš letět zase dál tak se fakt čekat nedá.to víš,ja chytnu hned napoprvý a kolikrat bejvám i agresivní jenže je to na hovno,protože když tam přijedeu příště tak tě tam nechaji pěkně vydusit.sou to líný lemra.ale jak kde,někde sou suprový a hned tě vyložeji a pohoda.
2x Nissan atleon 210
-
Chlapci, to by jste měli přijet skládat k nám. největší brzda při skládání je řidič. Nežli odplachtuje, odhrne do boku, odepne kurty, sundá prkna, to je hrozná doba. pak na to vlítneme a za 10 minut je složeno 22 palet cuhel, 27 palet Ytongu, nebo 18 palet sádroše. Nic netrvá déle jak 12-15 minut. Proto většina řidičů je ráda, že může jet k nám.
-
Tak trošku tohle téma upravím na "nenávist mezi kamioňákama". Mám jeden zážitek, z kterýho jsem docela v šoku. Jela jsem v noci ze čtvrtka na pátek z Leverkusenu do Berlína a dojela jsem nadměr, kterej nesměl být předjížděn náklaďákama. To si neumíte představit, ty reakce řidíčů, jak nadávali. Přitom většina nadměrů jezdí stejně rychle, kolikrát i rychlejš. A jeden za mnou nadával docela vulgárně. Odbočila jsem na A2 a on nadával pořád ještě, tak jsem pochopila, že je za mnou. Říkám do vysílačky: nenadávej. Začal mi nadávat, že jsem blbá kráva atd. To mě naštvalo a když přišlo staveniště, řekla jsem: blbá kráva, jo? A jela jsem přesně, kolik se smělo, no možná trošku pomaleji, protože to byl fakt magor. Divím se, že nedostal infarkt, jak byl vzteklej. Pak jsem si ale uvědomila, že musím brzo tankovat a začala jsem mít bobky, tak jsem radši přidala. A taky mi bylo líto těch, co jeli za ním, ale jestli jsem dobře rozuměla, tak se mě jeden zastal. No v každým případě bylo v něm tolik agresivity, že snad i ty psychotesty jsou odůvodněný. Takovej člověk fakt nepatří za volant a jestli ho lidi v jeho okolí znají a podle něho posuzují, tak se nedivím, že ta nenávist k těm kamioňákům je.
2 Helena: Dovolím si hlubokomyslnou úvahu – tihle vzteklouni jsou opravdu lidi, kteří na tuhle práci nemají a svůj komplex řeší agresivitou. Ne že by neuměli točit volantem, to umí kdekdo, ale nemají na to psychicky. Původní smysl psychotestů byl zřejmě tyto lidi z MKD eliminovat, ale zjevně se to nedaří, znám několik takových, a prošli. Styděla bych se takto se projevovat navenek a dávat tím najevo, že to nezvládám a neumím sama sebe ukáznit. Smutná realita.
No to mi povídej, jak to svádí. Občas bych si třeba ráda zatroubila, ale to bych se s tím mým tútátkem leda ztrapnila, tak nereaguju vůbec a pak si uvědomím, že tu nejsem od toho, abych vychovávala blbce, že to měl udělat už dávno někdo jiný a mně přece ten dotyčnej nestojí ani za to sprostý slovo...Helena píše:Irys souhlasím s tebou a mezi ženskejma se taky najdou takový. A já jsem v podstatě taky reagovala špatně, že jsem se nechala vyvést z rovnováhy.
Dotaz trochu od věci: nevíš, na jaké frekvenci mají vysílačky Němci? Občas by se hodilo info a na některých dálnicích Čecha téměř nepotkáš.