Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
Re: Digitální tachograf (na kartu)
Nojo, není čas jet 80 

Co můzeš odlozit na zítra, odloz na pozítrí a získaš dva dny volna
To bych zase netvrdil. Až natrefíš na nějakého joudu co honí frčky, tak zaplatíš. Osobní zkušenost: Ve středu jsem jel po celém Německu 89, ve čtvrtek mě chytli na hodonínsku a kontrola, vše O.K. a na závěr, že to mám za 500kč. Ptám se proč? A že "Pane řidiči kolik se může jezdit v CZ?" Říkám 80sát. "A kolik jste jel?" Tak vykrucování a zkoušení všelijakých fint, s tím, že i v Německu se jezdí s 10ti% tolerancí,atd. "Ale tady nejsme v Německu." No prostě za 500kč. Jinak na A38 v Německu jdou tvrdě po rychlosti, už i němci tama jezdí 85km/hod. (Tato přihoda se mi stala když byl první Krištof, takže to není čerstvé.)
P.S. A až si budou policisté vydělávat na výplaty na pokutách, tak uvidíš jak budem všichni jezdit 80tkou.
P.S. A až si budou policisté vydělávat na výplaty na pokutách, tak uvidíš jak budem všichni jezdit 80tkou.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
Zdar borci, jak změním v tacho čas? Ukazuje mi to o hodinu více. Děkuji
Na přechodu pro chodce, drtí TATRA důchodce. Důchodce se vrtí, ale tatra drtí 
http://kontejnery.ic.cz

http://kontejnery.ic.cz
Zadání vozidlo - místní čas
Mám dotaz na moudřejší a znalejší. Ztratil jsem kompletní doklady na Silvestra, mám občanku a řidičák na měsíc ale nemám digitalni kartu. V legislativě jsem našel že se dá jezdit bez karty do 15dní k dojetí na stanoviště. Z firmy volali do autoškoly a tam jim řekli že můžu jezdit bez karty na výtisky než mi vydají novou, když jsem já volal k nám do autoškoly, tak tam mi řekli že v žádným případě nemám vyjíždět a mám si to nechat dát písemně. Druhá odpověď se mi zdá lepší, byl bych rád za radu, díky
Na ten "řidičák na měsíc" se, co si pamatuji, nesmí za hranice. Tedy pokud se nic nezměnilo, už je to dávno.
a pokud sis zažádal o ovou kartu z důvodu ztráty tak ti daj potvrzení a můžeš jezdit na výtisky s ručním záznamem jak ti bylo zděleno z autoškoly.
Musíš ale vždy udělat výtisk před jízdou a po ukončení a zezadu výtisku udělat diagram
Musíš ale vždy udělat výtisk před jízdou a po ukončení a zezadu výtisku udělat diagram
-
vyřešeno