Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět

Myslíte, že dole popsaný řidič Roman měl nárok dostat novou soupravu?

ANO, tento řidič by měl dostat novou soupravu (a napište proč)
9
10%
Ne
39
42%
Leda bambusou koloběžku
44
48%
 
Celkem hlasů: 92

Kalvados
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 286
Registrován: ned říj 14, 2012 9:15 am
Bydliště: Morava

Příspěvek

Není to náhodou o mýtu.
pát lis 25, 2016 9:04 am

Uživatelský avatar
4215
Příspěvky: 4462
Registrován: ned lis 02, 2008 9:32 pm

Příspěvek

To Pavel:
Potřeboval jsem na druhý den skládat v Lipsku, sám jsem tu trasu jel milionkrát, je to cca 7 hodin jízdy, dispečer mi tvrdí, že není možné skládat druhý den, že si to představuju jak Hurvínek válku. Že šofér dojede za 9 hod max po Drážďany
Tento názor se mi taky líbí. Nevím o co nebo jako přepravu jde, ale jak tak čtu asi jsi za volantem dlouho nesděl. Doba jde dopředu a co jsi jezdil milionkrát, tak dnes je jinak. A docela chápu toho dispečera, u fabriky nedej bože v továrně auto nenecháš přenocovat, a dispečer počítá, že musí to auto odněkud dojet, to samé je i na vykládce, (S tím se taky pořád peru se svým dispečerem, on je to na vykládku 9hodin, a já mu, no ale já pak musím ještě někam dojet na parkoviště.)
Nevím co posloucháš v kanclu za rádio, ale při té své práci se zamysli, nad zprávami, nebo spíš, když je "Nová zelená vlna" zda je ta cesta stejná jako před x- lety.
Jinak s tím ostatním bych tak nějak souhlasil a věřil tomu. Ono je smutný, že dnes tu dopravu může dělat kde kdo, s prominutím i bača od ovcí, jak řidič, tak spedici.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
pát lis 25, 2016 12:06 pm

Pavell
Příspěvky: 1157
Registrován: stř zář 19, 2007 5:30 pm

Příspěvek

4215:

Naposledy jsem tu trasu jel včera...
Sice už jenom osobákem, ale najezdím se po CZ a D za měsíc dost a dost.

Já chápu jak jsi to myslel, ale u mě ses s tím netrefil.

Je něco jiného, kdybych po něm chtěl ať u nás naloží třeba v 5 ráno a třeba v 5 odpoledne skládá v Lipsku. To by opravdu asi byl problém. Ale v tomto konkrétním případě byla nakládka v podvečer a vykládka na druhý den. Řidič byl čistý...
pát lis 25, 2016 12:57 pm

Uživatelský avatar
4215
Příspěvky: 4462
Registrován: ned lis 02, 2008 9:32 pm

Příspěvek

To Pavell:Ono i osobák a velké auto je trochu rozdíl. :D :D Potom mě ještě napadla možnost, že dispečer taktizoval. Prostě potřebuje čas na to aby mohl tu fůru prodat, a když ji neprodá, tak tam musí nahnat svoje nejbližší auto. Ale to jen tak pod čarou, není to o tom jak sehnat dobrého řidiče.
A napadá mě dalších x výmluv, ale jak píšu je to mimo téma. :hands:
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
pát lis 25, 2016 5:10 pm

Uživatelský avatar
4215
Příspěvky: 4462
Registrován: ned lis 02, 2008 9:32 pm

Příspěvek

To Pavell: No tak jsem poznal, jak se ta doba mění, ten pán co si myslel, že začíná ve Španělsku sezona pomerančů, tak se pořádně přepočítal. Španělé nakoupili pro rumunské a bulharské tahače nové návěsy a ty to v pohodě vše odvezou. Takže to ber tak, že co jsi jel milionkrát, tak po milion první to bude jinak. :hands:
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
pon pro 05, 2016 9:57 pm

milantir
Příspěvky: 21
Registrován: pát lis 20, 2009 4:33 pm
Bydliště: Vlachovo Březí
Kontaktovat uživatele:

Jak je obtížné sehnat dobrého řidiče, ale jde to :-)

Příspěvek

Ahoj všem,

aktualizovali jsme web "O profesionálovi". Doufám, že opět i mírně pobaví :-)



Nechci se rouhat, ale po létech snažení máme plný stav ;-)



P.S.: Pokud někdo neví, tak je změna u svátku 30.10.2017 v Německu.
pát říj 20, 2017 5:30 pm

jeď bezpečně
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 272
Registrován: sob srp 27, 2016 8:24 pm
Bydliště: Tábor

Re: Jak je obtížné sehnat dobrého řidiče

Příspěvek

Pro Milana tir od Voldřicha:
Milane, tenkrát jsem Tě hodnotil jako chytrého a inteligentního člověka. Protože děláš Voldřichovi ne jen řidiče, ale sekretářku, dispečera atd. a to všechno jak ve svém volnu, tak kdy jsi v kamionu na cestách.
Proto se moc divím, že lezeš do zadní části těla, takovému člověku, jako je neschopný a podvodný Tomáš Voldřich. Platí lidem almužnu, aby nemusel platit zákonné odvody státu. Dorovná to raději dietami, které se nedaní. Ale to dělá více firem, bohužel. Ale to že odmítá platit svátky, noční,přesčasy, to je také převzato od jiných vyčůraných firem. Ale to že ani neplatí dovolené, to je na můj vkus opravdu moc.
Proto jsem ho oznámil na SUIP , a peníze požaduji doplatit právní cestou. Voldřich do dnešního dne nedodal právníkovi ani požadované doklady a chybějící výplatní pásku. Voldřich výplatní pásky většinou řidičům nedává, tedy já jsem vcelku výjimka, protože jsem ho průběžně s výplatními páskami ,,otravoval" , ale jednu mi odmítl vydat.

A Ty tvoje obrázky neudržovaných vraků, ze kterých každou chvíli něco odpadlo, to strč někam, jistě víš kam. Například klapka větrání, která odpadla a protože bylo venku teplo, tak jsem byl nucen na cestě ji za špérovat klackem ( nic jiného jsem neměl). Protože jsem ji přilepil a bylo nutné ji do zaschnutí lepidla nějak zajistit. A tomu se Ty směješ ?

Nebo Tvá podpisová akce proti mě ? Jednalo se z tvé strany vlastně o podvod. Falšoval jsi je pomocí rukopisu na fondech písma, podpisy některých vybraných řidičů. No hraničí to s trestným činem falšování a podvodu.

Kdo pak vozil v kamionu tiskárnu, aby si tiskl tak zvané odpočinky, jako od firmy, které se následně orazítkovali a parafovali. Tedy místo skutečného odpočinku, se odpočinek dělal jen papírově.
A řidiči kteří si chtějí odpočinout skutečně, jsou blbové a flákači ?

Kdopak jezdí po 14 dnech po EU na kartu a potom v CZ na starých tahačích, které jsou na kolečka, tedy bez řádného odpočinku ? Proč je tolik nehod kamionů, často díky tomu, že řidiči si neodpočinou a stále jezdí ?
A člověk jako třeba já, je neschopný a líný blb, Dle jistých lidí. Jen proto, že odmítá dělat takové svinstva !!
Vím, nemáš to lehké, potřebuješ peníze za každou cenu. Bydlíš ve staré rozpadlé chaloupce, ale všechno má své hranice.
Já to nemám zapotřebí, jsem zajištěn, bydlím v novém domě, mám kromě důchodu další příjmy z nájmů našeho činžovního domu. Jezdím jen proto, že mě to ještě baví a vydělané peníze na víc, procestujeme s manželkou. Proto dělám jen 14 dní v měsíci, či nyní jen v zimě a v létě cestujeme.
Proto nehodlám podstupovat takové šmejdoviny, které jsou zavedeny u některých firem. Nejsem odkázán na peníze za ježdění . Tedy si mohu dovolit kritizovat a nebát se, že mě nějaký šmejd bude nějakou dobu držet peníze.
Já bych si nikdy nepůjčil na směnku peníze od zaměstnavatele. Zaměstnanec si ze svého pohledu půjčí hodně peněz, které jen tak nemůže vrátit. Z pohledu zaměstnavatele, se jedná o drobnost. Ten má takového člověka pod palcem a může s ním manipulovat.

Pro zajímavost, do dnešního dne, nemám po zavedení bodového systému řidičů, žádný bod a nikdy jsem neměl.
Nikdy jsem nezavinil žádnou dopravní nehodu, od svých 15 let, co jsem začal jezdit.
V současnosti jezdím u jedné firmy, kde vozím poštu. Nejedná se o Českou poštu. To se nenechá s Voldřichem vůbec porovnat.

To že jsi si po čase ,, na mne vzpomněl " , Tě asi musí hodně žrát, že jsem na Voldřicha poslal soubor kontrol.

Tady jsem před časem napsal vše a je zbytečné k tomu něco dodávat:
viewtopic.php?f=66&t=14650&start=285

Slávek
Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest. Nebo: Kdyby hlupáků nebylo, kde by se brala moudrost? Citáty , Jan Ámos Komenský :clap:
ned říj 22, 2017 12:51 pm

milantir
Příspěvky: 21
Registrován: pát lis 20, 2009 4:33 pm
Bydliště: Vlachovo Březí
Kontaktovat uživatele:

Stále to samé, dokola, dokola, dokola :-)

Příspěvek

Bóže, já vážně nechci stále psát o zbytečnostech a tak jediné, co můžu té truckerské larvě jeď bezepčně :roll: , z které nikdy nevyroste pravej řidič kamionu, ještě napsat, je to, že by měl změnit marketing. To nejen u jeho SOS :idea: "vynálezu" :?: , ale globálně. Kamarád mi totiž nedávno poslal odkaz na jedno SOS video a já tomu nemohl uvěřit. Pár lidem jsem to pustil a tomuhle výtvoru se prostě nešlo nesmát :lol: Začíná ve stylu Járy Cimrmanna, pokračuje tónem nového seriálu České moře. Já poprvé stále něco čekal, jako "apríl", nebo nějakou akci, ale nic. Prostě tvoříš reklamu tak špatně, že jí stejně nikdo nebere.
Osobně jsem jenom truckerská lama (začínal jsem na V3S-ce, pak jezdil s poctivým Medvědem SK 2038, mám za sebou i kus balkánu, když to ještě byl balkán, a dnes se ze mě pomalu stává kancelářská liazka :oops: ), ale i tak bych ti dokázal poradit spoustu detailů, které by zvýšili možnou prestiž, té tvé hovadinky. Ale protože jsi mne osobně tolikrát urazil, tak máš smůlu :) a velké procento shlédnutí tvého videa skončí smíchem :clap: . Nu což :roll:

Také si myslím, že by ses měl konečně přestat opakovat :pray: a ty tvé teorie, spiknutí a homosexuální sny změnit. Vždyť už na tvém osobním příkladu je vidět, že i když jsi se u nás snažil, tak stejně za tebou zůstala spousta škod. Proto i mně je jasné, že pokud by existovala firma, kde by pod nějakou pohrůžkou pracoval nespokojený řidič (nebo zaměstnanec), mohl by způsobit tak velké škody, že by to nedávalo smysl. Zkrátka ani tvá :lol: :lol: "kampaň" :lol: :lol: proti nám nefunguje a fungovat nebude :dance: .

Obrázek

Nakonec tvé vysvětlování škod, a vůbec jak jsi musel všechny soupravy jen "spravovat",
je někdy i úsměvné a někdy tedy není :pray:

Obrázek

a možná časem dodám další "opravy" :-)

Třeba jak si "brzdil" návěsem o okolní předměty a pak to na parkovišti zkoušel zašmudlat barvou :lol:

:clap:
ned říj 22, 2017 5:39 pm

jeď bezpečně
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 272
Registrován: sob srp 27, 2016 8:24 pm
Bydliště: Tábor

Re: Jak je obtížné sehnat dobrého řidiče

Příspěvek

Milane tir, tak jsem přehodnotil svůj pohled na Tebe.
Již neplatí mé mínění o inteligenci Tvé osoby, ale pouze jsi chytrý a podrazácký, ale pro sebe a chlebodárce Voldřicha. Je to Tvé rozhodnutí, takto se snížit pro pár peněz.
Zavázaní lidé to zřejmě nemají jednoduché, ale to já neposoudím. Nikdy jsem si od zaměstnavatele nepůjčil a nikdy jsem nepožadoval mimořádnou zálohu. To bude mezi námi ten rozdíl. Já nepotřebuji být nikomu zavázaný.

Jen znovu pro Tvou zřejmě méně chápavou hlavu. U toho Friga odpadla klapka větrání. Měl jsem dvě možnosti, nechat dovnitř proudit teplý vzduch z venku, na chlazenou zeleninu, nebo klapku vrátit a nějak ji provizorně zajistit. Neměl jsem ani lepící pásku ( běžní dopravci ji do auta dávají k dispozici ), s kterou bych tu klapku přilepil. Nebo se domníváš, že šlo o finální opravu ? Voldřich na auto odmítal dát i náhradní žárovku denního svícení !!! Prý stojí 500Kč. Prasklou žárovku musel řidič vyndat a po 14 denním turnusu ji odvézt na firmu. Voldřich ji reklamoval a za dalších 14 dní ji řidič dostal a mohl ji vlastně po měsíci namontovat, tedy se jezdilo měsíc bez žárovky. Upřesňuji, že se kamion střídal v Mnichově, tedy se nedostal na firmu.

Nebo jsi nikdy neviděl místo okna igelit ? To by ses také smál ?
Voldřich byl tak šetrný, že řidičům sebral i platební karty ( karta bez financí,ale možnost peníze doplnit ) , s tím, že kdyby se něco mimořádného muselo na cestách platit, tak to má řidič zaplatit svou kartou a on následně zváží, jestli řidiči peníze pošle na konto.
Auta jezdila většinou špinavá, protože nebylo kde umýt. Leda kbelíkem na parkovišti. Pneumatiky téměř bez vzorků, kupoval jenom Čínské, jezdilo se s STK propadlou . Hlavně mě nenapadej, že jsem si měl platnost STK ověřit. Byl jsem to k nevoli Voldřicha právě já, který na neplatnou STK poukázal. Došlo to tak daleko, že jsem již oznámil, že další turnus nepojedu, bez platné STK. Na soupravě se nás střídalo víc řidičů.
Na to že jsi ve věku mého syna a ještě jsi toho v reálu moc nezažil ( jo teoreticky hubou a písmem jistě ano ), tak si docela dost vyskakuješ. Mě to ovšem nechává vcelku v klidu, ale může se někdy někdo najít, že Ti tu hubu naplácá.
Já si žiji na rozdíl od Tebe, v klídku a spokojeně.
Tak se pokus vzpamatovat, ještě toho máš hodně před sebou.
Slávek
Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest. Nebo: Kdyby hlupáků nebylo, kde by se brala moudrost? Citáty , Jan Ámos Komenský :clap:
stř říj 25, 2017 1:15 pm

jeď bezpečně
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 272
Registrován: sob srp 27, 2016 8:24 pm
Bydliště: Tábor

Re: Jak je obtížné sehnat dobrého řidiče

Příspěvek

Jo bez obrázků se neobejdeš, že ?
A nejedná se z mé strany o žádnou kampaň. Byl jsi to právě Ty, kdo rozjel tenkrát tak zvanou podpisovou akci proti mě, kterou jsi nazval petice. A podpisy řidičů jsi tam zfalšoval.
Já jsem se nikdy nezačal navážet do jiných kolegů řidičů. Já jsem jen veřejně oznámil, jak se chová zaměstnavatel, který okrádá řidiče a ještě pro řidiče nemá k dispozici ani vlastní firmu se sociálkou. Je pouze trpěn u jeho strýce, kde je vrakoviště a není tam ani kde pořádně zaparkovat. Opravy se dělají výlučně venku za každého počasí, protože Voldřich nemá ani tu střechu !! Voldřich pouze dokáže nadávat do hovad, za svoje problémy.
Tak se jednou pro vždy uklidni. To co já píšu, je 100% pravda a mohu to vždy doložit.
Však je vše v soudním jednání, ale trvá to všechno dlouho. Voldřich do dnešního dne nedoložil právníkovy požadované doklady, zřejmě je ani nemá.
Slávek
Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest. Nebo: Kdyby hlupáků nebylo, kde by se brala moudrost? Citáty , Jan Ámos Komenský :clap:
stř říj 25, 2017 1:30 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 9 hostů