Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Chomuťák
-
- Kontaktovat uživatele:
Podívejte se na odkaz:www.lkw-infos.net a dejte LKW-Hersteller a renault a potom premium II.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- pomocný admin
Takhle se mi docela líbí http://www.lkw-infos.net/images/lkw-hst ... 905-01.jpg ale v pátek sem v Praze zahlédl jednoho bílého....koukal jsem na to a připadalo mi to, že je to staré nejméně 10 let..pak mi až došlo, že je to vlastně nový
-
- pomocný admin
Re: Premda
Ha tak to akorát okoukly u Volva.To už má tuten system řazení se 2 přepínači na šaltru hodně dlouhoTomáš Pozník píše: ---->Normální manualní převodovka je taky modernizovaná. Renault u ní vsadil na snadnost používaní.... důkazem toho je jednoduché H-čko s přepínačem půlek a a vyších či menších rychlostí do H.
http://tomtruck.wz.cz/liazforum/saltpka%20Premko.jpg
-
- pomocný admin
-
- pomocný admin
Tak a kdo mi tu bude vychvalovat renaulty tak ho kousnu do patřičných míst (nééé dělam si srandu)
Včera sem šel do hospody a cestou u mě zastavil Premium s návěsem že jestli nevim kde by to moh nechat celou neděli. Že prej už nesmí dál ject a doporučili mu něco u kuflandu. Chtěl poblíž ZOO aby měl co dělat. Tak sem mu to začal vysnětlovat ale pak mi napadlo že du tim směrem kam ho chci navést tak sem si naskočil a doved ho k bejvalý Normě kde kamiony běžně spinkaj.
No bylo to hrozný....Kabina malá a blbě vnitřně rozestavěná. Sedadlo spolujezdce tvrdý velmi špatně tvarovaný (úzký a divně vyboulený) takže sem byl rád že sem s tim jel jenom sai 2-3 km. A kabina se třepala jak gdyby neměla pružení prostě i kamarádovo vytuněný auto s tvrdym podvozkem se proti tutomu krásně houpe. Kravál od motoru byl větší než ve starý Ifě a když sem viděl jak řidič zápasil a fofrklackem tak sem ůplně ztratil iluze....
Představa že s tim mam ject někam 1000km je noční můra
Včera sem šel do hospody a cestou u mě zastavil Premium s návěsem že jestli nevim kde by to moh nechat celou neděli. Že prej už nesmí dál ject a doporučili mu něco u kuflandu. Chtěl poblíž ZOO aby měl co dělat. Tak sem mu to začal vysnětlovat ale pak mi napadlo že du tim směrem kam ho chci navést tak sem si naskočil a doved ho k bejvalý Normě kde kamiony běžně spinkaj.
No bylo to hrozný....Kabina malá a blbě vnitřně rozestavěná. Sedadlo spolujezdce tvrdý velmi špatně tvarovaný (úzký a divně vyboulený) takže sem byl rád že sem s tim jel jenom sai 2-3 km. A kabina se třepala jak gdyby neměla pružení prostě i kamarádovo vytuněný auto s tvrdym podvozkem se proti tutomu krásně houpe. Kravál od motoru byl větší než ve starý Ifě a když sem viděl jak řidič zápasil a fofrklackem tak sem ůplně ztratil iluze....
Představa že s tim mam ject někam 1000km je noční můra