Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Práce pro řidiče na VNITRU - Zlín s každodenním návratem.

Příspěvek

Nabízíme pracovní pozici řidiče nákladní dopravy skupiny C+E pro přepravy výměnných nástaveb (BDF) na lince Zlín - Hradec Králové a zpět nebo Zlín - Říčany u Prahy a zpět tandemovými nosičovými soupravami s každodenním návratem do Zlína. Na tuto linku hledáme celkem 2 nové kolegy. Používáme vozidla EURO 6 (Scania, Daf, Mercedes, Iveco, Renault), přepravy probíhají ve večerních a nočních hodinách. Na první jízdu vyrážíte vždy v pondělí večer a z té poslední se vracíte v sobotu brzy ráno. Řidič neprovádí žádné ložné manipulace, nekurtuje, neplachtuje, nevykládá ani nenakládá zboží. Řidič je každý den doma.
Průměrná měsíční mzda je od 42 000 až do 46 000 Kč hrubého v závislosti na počtu přeprav a délce měsíce. V případě zájmu je možnost navýšení nájezdu km a tak i navýšení mzdy - vždy vše v rámci předpisů! Navíc čtvrtletní odměna až do výše 12 000 Kč při řádném plnění pracovních povinností. Poukázky na Vánoce aj. Moderní vozový park. Stabilní práce s pracovní smlouvou na dobu neurčitou. V případě spokojenosti s odváděnou prací zaměstnance vyplácíme 2 x ročně bonusy na dovolenou a Vánoce. Práce je s pravidelným režimem, víkendy jsou volné. Každý den návrat do Zlína, parkování u zákazníka.
Jsme zavedená dopravní společnost s tradicí přesahující 31let. I v letošním roce plánujeme rozvoj. Hledáme proto nové kolegy na pozici řidiče vnitrostátní nákladní dopravy s každodenním návratem domů.

Zavolejte nám na číslo: 602 144 078

Celou nabídku najdete na Truckjobsu: https://1url.cz/@cm.zlin

Obrázek
úte zář 12, 2023 7:57 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů