Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida
Re: Dakar 2024 první zprávy
Prokop bude na Dakaru 2024 úzce spolupracovat s Trněným. Sice každý pojede za vlastní tým, ale Trněný mu poveze nějaké díly, případně mu poskytne náhradní kola nebo pomůže s opravou.
Za mne super informace o spolupráci
Za mne super informace o spolupráci
To jo, ale předpokládám, že Trněný bude od Prokopa strašně daleko, takže pomoc to bude už taková jen z nouze.
Ale jako může to být dakar s rozestupy v hodinách, tak i pomoc po půlhodině bodne
Ale jako může to být dakar s rozestupy v hodinách, tak i pomoc po půlhodině bodne
Koukal jsem na to video a i když to je EVO3 a přepracované tak má hendikep a to klasickou Tatrováckou rouru na podvozků.
To bude - mínus toho auta.
Pro rejpaly předchozí Dakary jsem viděl detailně.
Takže vím co ta auta umí a co ne i když mají roury uprostřed.
To že posunuli boudu dozadu je jasné už od té doby ,když s tím přišel tým MM a osvědčilo se jim to.
To bude - mínus toho auta.
Pro rejpaly předchozí Dakary jsem viděl detailně.
Takže vím co ta auta umí a co ne i když mají roury uprostřed.
To že posunuli boudu dozadu je jasné už od té doby ,když s tím přišel tým MM a osvědčilo se jim to.
Aha... Hele já myslim, že bys měl hned teď zavolat Kolocovi, že to udělali blbě. Třeba to ještě před startem nějak stihnou pořešit.
Filip Nikl
to sem z toho jelen teda…. I když mají rouru uprostřed a kabinou posunutou dozadu přišel MM a víš co ty auta umi.. no tak to bys to mohl ještě trochu rozvést… se konečně dozvíme něco nového
Jsem teda nechtěl původně vůbec reagovat, když jsem to přečetl, ale...
Že on to psal nejspíš z vánočního večírku...?
Že on to psal nejspíš z vánočního večírku...?
Jasně, že byl Alda první, byť na první "Jamalce" to byl takový spíš čumáček. Jak to auto dopadlo, bohužel všichni víme. Tenkrát se moc nevěřilo, že ve Frenštátu něco takového vůbec staví.
Jo tam jsem veril, ze to dotahne do vitezneho cile. Ale stalo se co se stalo, v tu chvili jsme byli vsichni radi, ze to prezili.
Tomáš Ďurčo
Dakar 2024 bohužel bez Šoltyse. Šoltys se vysekal na lyžích a je po operaci ruky.
Buggyra se snaží sehnat někoho jiného, ale je to talé hlavně otázkou peněz (kdo by to byl ochotný zaplatit).
Buggyra se snaží sehnat někoho jiného, ale je to talé hlavně otázkou peněz (kdo by to byl ochotný zaplatit).
Tak jedině že by v Buggyře vzali na milost Martina Kolomého.....
Těžko,rozbitý záda,kurva to je pechfogl
No to je pech no... Takže on 3 měsíce bivakuje v Roudnici na dílně, staví auto 24 / 7 aby stihli to co prom.... za celej rok, když se nevědělo, jestli to cinkne nebo ne a bude za co stavět. Nikdo tomu nevěří, ale nakonec to stihnou, velká sláva, obrovská radost. A po tom všem se MŠ zrakví na lyžích a stejně na Dakar nejede.
Jako upřímně. Tohle o něčem svědčí...
Jako upřímně. Tohle o něčem svědčí...
Filip Nikl
Ale tak na druhou stranu ho chapu. Proste dela veci tak jak je zvyklej a dela je na 100%. A holt nekdy se nezadari. Ale asi neni zvyklej se zavrit pul roku pred akci nekde v kyslikove komore aby se mu nic nestalo, nechytil nejakyho viruska a podobne. Tomuhle rozumim. Proste mel smulu, stejne jako mel smulu Kolomajz kdyz v den pred startem udelal se shrekem kotrmelec ....Stane se. Jak rikala babicka, kdyz se neco ma stat, tak se to stane ....