Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida
- Tomáš Matyska
Já bych nechal p. Zítu být. Dělá svoji práci, ke který má jistě určité pokyny od vedení. Petrobras není sponzorem pořadu a ani Offroadspot a proto to tak vypadá. Nebudou-li tedy jezdit v první trojce, těžko je v pořadu uvidíme. S tím toho moc neuděláme, dnes ve všem vládnou peníze.
Na druhou stranu já jsem moc rád, že tolik prostoru Dakar na ČT má. A pořad Dakarské ozvěny je parádní. Vždy se dá vše dělat lépe, ale taky nemusí být nic.
Na druhou stranu já jsem moc rád, že tolik prostoru Dakar na ČT má. A pořad Dakarské ozvěny je parádní. Vždy se dá vše dělat lépe, ale taky nemusí být nic.
On si zas nějakou skulinu najde! A aby zaplác přebytečnej čas, tak možná zase vytáhne nějaký to jeho ověřený zákulisní info, že DeRooy nejel naplno, protože proflámoval celou včerejší noc s nějkou ku****. To jsou od něj vždycky informace, že by člověk žasnul. Mi připadá, že ty informace o posádkách snad bere z Blesku.
- Tomáš Matyska
Van den Brink v cíli ještě něco ztratil, tak to má snad Valtr v pohodě.
Jak jsem říkal už dřív, u Zíty mi vadí řada věcí, to s Andrém je jen jedna z nich. Proč se např. v Ozvěnách ptá každého, proč si myslí, že nejede nikdo z našich v osobáku, a, opravdu zajímavá otázka, jak se host cítil, když zjistil, že Loprais havaroval. Pak tam má spousty a spousty faktických chyb, něco může být ze zbrklosti, něco mi ale přijde jako nevědomost. Např. dneska označil Nikolajeva za loňského vítěze (to asi bude první případ), jindy říkal, že poslední, kdo porazil Kamaz, byl Loprais (a co Stacey 2007?), ale tohle je jen co mě narychlo napadlo, je toho moc. Ale Hellikar taky občas perlí, např. včera říkal, že Comovi někdo půjčil své kolo a že to musel být Pedrera, jeho nosič vody. Vtip je v tom, že Pedrera již dva dny nejede..
Jinak jsem samozřejmě rád za ten čas, který ČT Dakaru věnuje a hlavně ty Ozvěny jsou dobrý nápad, včetně výběru hostů (jen mi tam chyběl Tomeček, ale tam by bylo riziko, že by se podkecl a zmínil de Azeveda, abych se vrátil k původnímu tématu kritiky..).
Jak jsem říkal už dřív, u Zíty mi vadí řada věcí, to s Andrém je jen jedna z nich. Proč se např. v Ozvěnách ptá každého, proč si myslí, že nejede nikdo z našich v osobáku, a, opravdu zajímavá otázka, jak se host cítil, když zjistil, že Loprais havaroval. Pak tam má spousty a spousty faktických chyb, něco může být ze zbrklosti, něco mi ale přijde jako nevědomost. Např. dneska označil Nikolajeva za loňského vítěze (to asi bude první případ), jindy říkal, že poslední, kdo porazil Kamaz, byl Loprais (a co Stacey 2007?), ale tohle je jen co mě narychlo napadlo, je toho moc. Ale Hellikar taky občas perlí, např. včera říkal, že Comovi někdo půjčil své kolo a že to musel být Pedrera, jeho nosič vody. Vtip je v tom, že Pedrera již dva dny nejede..
Jinak jsem samozřejmě rád za ten čas, který ČT Dakaru věnuje a hlavně ty Ozvěny jsou dobrý nápad, včetně výběru hostů (jen mi tam chyběl Tomeček, ale tam by bylo riziko, že by se podkecl a zmínil de Azeveda, abych se vrátil k původnímu tématu kritiky..).
Tady máme ten karambol Gordona http://youtu.be/3l6Ewi-wdbA
Liaz má své specifické kouzlo, kterému nelze odolat.
- Tomáš Matyska
Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak Adua zapadl a pak měl ještě kolizi s nějakým osobákem.
A Kolomýho hadice od turba byla včera pokolikáté?
A Kolomýho hadice od turba byla včera pokolikáté?
Naposledy upravil(a) Lucian dne sob led 14, 2012 10:31 pm, celkem upraveno 1 x.
- Tomáš Matyska
Dneska si to Zíta trochu vylepšil
Mimochodem když se na to tak kouknu, tak Kolomý a jeho Tatra budou v příštích ročnících hodně silná dvojka. Jako jezdec se Kolomajz ukazuje ve výborném světle a po letošní zkušenosti by mohli vychytat mouchy u tatřice. Skoro bych se vybodnul na C13ku a nechal tam vyzkoušenou C18, protože i s ní jede Tatra hodně rychle
Mimochodem když se na to tak kouknu, tak Kolomý a jeho Tatra budou v příštích ročnících hodně silná dvojka. Jako jezdec se Kolomajz ukazuje ve výborném světle a po letošní zkušenosti by mohli vychytat mouchy u tatřice. Skoro bych se vybodnul na C13ku a nechal tam vyzkoušenou C18, protože i s ní jede Tatra hodně rychle
Thierry Sabine by to tak nechtěl!!!
Tak ono se všeobecně ví, že Tatře rallysprint nesvědčí, ale že je dobrá v pomalejších technických pasážích, kde ostatní vypadají jako kostitřasy a tatrovácký podvozek ladně žehlí povrch. Někdo to už říkal, V12 na top speed moc není, ale ukazuje se, že ten motor ještě nepatří do starého železa. Jinak sestřih dnes na ČT4 byl řekl bych hodně solidní.
- Matthew \8/
- buchta