Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, zákon, tady jde o to, že pokud někdo kličkuje stovkou dva kiláky mezi dírama a pak nějakou vymete a prorazí gumu, tak to je jasné nepřizpůsobení stavu a povaze. Pokud někdo jede po pěkném povrchu a najednou vymete díru a to samé, tak silničáři cálují. A nebo jí prorazí hned na začátku v první díře. Tedy obecně, značka neznačka, pokud jedu po silnici, která je samá díra, tak musím snížit rychlost jízdy, protože případné škody nebudou hrazeny a zrovna tak budu vinnen za případnou nehodu. Takže asi tak, tu problematiku řešíme s lidmi denně, já jim totiž ty kola jezdím měnit
www.zafibeton.cz
Slovo "nejde" neznám. A kdo říká, že něco nejde, tak je to tím, že to neumí!!
Světu mír! .. tam, kde lži a peníze vítězí nad pravdou a láskou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale to není můj problém, že někdo nechápe psaný text a jeho význam. Jen jsem doplnil informaci, jak je to s náhradou škody na silnicích, v návaznosti na diskuzi o přetížených kamionech řepou. Nic víc, nic míň.
www.zafibeton.cz
to Filip Závada: Asi to sem nepatří, a s řepnou kampaní to nemá co společného. Ale nějak tě nechápu. Však pro tebe by mělo platit "Naše neštěstí, tvoje radost" Nebo ty kola jezdíš měnít zadarmo, ve svém volnu a ze své kapsy? Ty jsi nějaká dobročinná společnost? Zda ano, tak bych potřeboval 4 nové zimní pneu na kozlíka, a obout svoje osobní auto komplet.
na kampani jsem jezdil a když se bavíš o Kroupácích tak ty jsou v pohodě protože ve směs mají hlíní. návě. a tříosý tahače takže ty se do tonáže krásně vejdou a ještě si k tomu vydělají, když na kampaň tak s tahačem.Ze začátku kampaně to šlo,dvě fůrky 13000,- vyfakturováno a v jednu odpoledne jsem bil doma.Je sice fakt že ve dvě ráno jsem vstával ale ty tři měsíce se to dá vydržet.A ještě vám posílám malinkou prekérku z řízkama
-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme vozili řepu, byl jsem jen jako spolujezdec, tak to sklápění řízků byl velkej problém.Musíš pomalinku sklápět, není to sranda.
Vše o Karosách na stránce:
www.karosa.webgarden.cz
www.karosa.webgarden.cz
- roadtrain
- 1. NAPOMENUTÍ
dobrý kipper si poradí se všemi nástrahami této profese
proto tvrdím kdo nic nedělá nic nepodělá,a vyvrácená korba někdy i více k této profesi prostě patří,a my sklopkaři musíme držet tak nějak při sobě že jo
proto tvrdím kdo nic nedělá nic nepodělá,a vyvrácená korba někdy i více k této profesi prostě patří,a my sklopkaři musíme držet tak nějak při sobě že jo
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
jo jo blbe se sypou,ted to uš vím taky,ale vono to nebilo tak hrozny,sednul jsem si do měkýho páč půl fůry se mě vysypalo,přijel s traktorem uvázal jsem řetěz,trošku jsem na korbě nechal aby to nebila taková šupa aš si to sedne zpátky na kola.Vše se povedlo na autě ani škrábanec tak to bylo v phodě,horš bi bylo kdyby se to sypalo do jámy AU AU AU