Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
-
- Kontaktovat uživatele:
Road, předpokládám že ty taky nepracuješ 170 hodin za 200/hod ale 340 za 100/hod. Uděláš ty samé peníze ale daleko víc práce a to se zaměstnavateli vyplatí a ty máš dobrý pocit jak to hezky funguje ne?? A jestli ne tak jednou budeš, protože to je podle tebe ta správná cesta. Hodně zboží za málo peněz, hodně práce za málo peněz. U nás si taky blbínek koupil mix sedm kubíků, trasu co já jedu s pěti za 900 on jede se sedmi za 500. Já tu cenu mám takhle 7 let a pohoda, jezdím za cenu obvyklou, neboli přiměřenou, vytvářím zisk a ten vracím zčásti zpět do podnikání, platím bagr a sklápěč. Co on muže vytvořit za zisk? 200 náklady na kilometry, 200 hodina práce zaměstnance a celá 100 mu zbyde. Takže za celý den vydělá tak 800. To je teda kauf!!! A práce mám stejně více jak on, protože jsem zavedej, spolehlivej a dokážu lidem poradit co a jak s betonováním.
www.zafibeton.cz
Slovo "nejde" neznám. A kdo říká, že něco nejde, tak je to tím, že to neumí!!
Světu mír! .. tam, kde lži a peníze vítězí nad pravdou a láskou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takový nápad. Tatra BabyTernno, celková hmotnost podle pérování a montáže kol 7500 až 12000 kg, na výběr 4x4 a 6x6, tři rozvory, motor Tatra 924/3 neboli půlka současného motoru, výkon kolem 250 koní, ale uložený naležato pod kabinou, převodovka 6 rychlostí plus půlky, terénní redukce na přání, plazivá redukce na přání, na přání alternativa Norgren nebo zcela automatická převodovka a měničem momentu s blokováním na posledních dvou stupních, pneu jednoduché MTS, 17,5 nebo 19,5 a vzadu tupláky. No a samozřejmě centrální roura, to dá rozum. Dá si někdo práci s ideovým návrhem takového vozu, myslím, že tohle by se prodávalo, možnost pravo i levostraného provozu tak jak to nabízí M-B Unimog, jednoduše šoupnu volant i s pedály a přístroji kam potřebuji a jedu.
www.zafibeton.cz
-
pepino_ei:
Nemam ve zvyku nejak poustet holuby a delat nejake falesne poplachy!!! Vse se nejdrive konzultuje z druhou stranou a dle vysledku rozhodnuti se nasledne dava pozadavek za ktery i nekdo nese nejakou odpovednost!!! Ja umi jenom rict ze ted resim 3 ks Tatra 148 S3 ktere vyhovuji pozadavku, a lidi z Kazachstanu u mne budou od 29.08.2010 do 05.09.2010 tak jak mne to dnes bylo oznameno.
Takze se jde do mopasu a dle meho posouzeni stavu veci se rozhodne zda-li se pujde do tatry nebo ne!!!
Nemam ve zvyku nejak poustet holuby a delat nejake falesne poplachy!!! Vse se nejdrive konzultuje z druhou stranou a dle vysledku rozhodnuti se nasledne dava pozadavek za ktery i nekdo nese nejakou odpovednost!!! Ja umi jenom rict ze ted resim 3 ks Tatra 148 S3 ktere vyhovuji pozadavku, a lidi z Kazachstanu u mne budou od 29.08.2010 do 05.09.2010 tak jak mne to dnes bylo oznameno.
Takze se jde do mopasu a dle meho posouzeni stavu veci se rozhodne zda-li se pujde do tatry nebo ne!!!