Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Bee Brand s.r.o. přijme řidiče sk. C+E na MKD.

Příspěvek

Jsme rozvíjející se dopravní firma. Zabýváme se paletovou/balíkovou dopravou po ČR a EU a uskladněním zboží. Sídlo naší firmy a hlavní provozovna se nachází v Praze. Jezdíme od pondělí do pátku, víkendy jsou volné, smlouva na dobu neurčitou a férové jednání.
Požadujeme řidičský průkaz skupiny C+E, profesní průkaz, digitální kartu do tachografu, zkušenosti z nákladní velké dopravy, spolehlivost a trestní bezúhonnost. Výhodou bude, pokud budete mít základní znalosti němčiny či anglického jazyka (není požadavek). Čistý a nezničený vůz!

Nabízíme moderní vozový park. Plat 55 000 - 60 000 Kč čistého (mzda + cestovní náhrady + příplatky), příspěvek na dovolenou, po roce trvání pracovního poměru věrnostní příplatek, firemní mobil, možnost zvýhodněného tankování pro soukromé účely. Co u nás budete dělat: řídit nákladní nové vozidlo Volvo po České republice a okolních státech, v případě potřeby manipulovat s nákladem – paletovým vozíkem. Budeme moc rádi, pokud se rozhodnete odpovědět na naši nabídku.

Zavolejte nám na číslo: 605 408 525
Fotografie je ilustrační

Celou nabídku najdete na Truckjobsu: https://1url.cz/@BeeBrand

Obrázek
stř lis 08, 2023 7:39 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 32 hostů