Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida
Re: Dakarská hospoda
Mám takový pocit, že Ignacio se letos objeví v trucku od Macíka. Je to jen taková moje domněnka, a píšu to jsem jenom proto, abych pak mohl napsat. "Já vám to říkal...!" 

Neobjeví. Ukončení spolupráce s Buggyrou bylo z důvodu nezájmu jeho sponzorů o kategorii kamionů. Prostě řekli: "Jestli chceš od nás peníze, tak musíš něčím atraktivnějším." Takže v kamionu ho asi už neuvidíme. Nebo rozhodně ne v dohledné době.
Filip Nikl
Škoda,moc sympatický chlapík,pohodář.Měl jsem možnost letos
ho poznat blíž na TT Mohelnice
ho poznat blíž na TT Mohelnice

Hm - a kdyby se mu Phoenix nesral, tak s ním jezdil fakt dobře. Já měl soukromej tip, že půjde k De Rooyovi, ale tedy nic.
Jj cumel jsem na to jak puk
Ford je podľa mňa nové auto nie original Jamal
Rikalo se, ze Jamalka Astana poslouzila jako darce organu pro Ford. Vlastne takhle ty Jamalky vznikaly. Jedna byla ze zelene Tatry s kterou jel Kolomy atd. Kazdopadne Astana byla nekde zaparkovana vypada, ze pujde na lak, takze mozna maji noveho zajemce. Do te dalsi dali automat…
Macíci dneska představili "nový" kamion. Podle informací by se mělo jednat o takového "Arnošta 2 - znova a lépe". Jinak asi nic moc změny a hovořili o odpružení kabiny. Trochu mi to připadá jako taková ta klasika: "Když nehneme s podvozkem, tak to začnem záplatovat odpružením kabiny." 

Filip Nikl
Vravel že zmenili nastavenie podvozku. Možno najlepší podvozok nebol až tak dobrý
Na FB Tatra Trucks:
Tatry vyráží závodit na africký kontinent

Letošní ročník dálkové rallye Africa Eco Race provede účastníky po tradičních afrických tratích v Maroku
, Mauretánii
až do cílového senegalského
města Dakar.
Na startu opět nebude chybět se svým oranžovým šípem český
pilot Tomáš Tomeček.
Ten navíc vyšle do Afriky kromě závodního speciálu také vozidla BALAI, která jsou logistickou podporou pro pořadatele.
S dalším závodním vozidlem TATRA 815 4x4 se představí skotská posádka ve složení Andrew Wicklow, Simon Armstrong a Joe Peake.
Už začátkem října proběhne pěti etapový závod Rallye du Maroc, kterého se rovněž zúčastní dvě vozidla značky TATRA, tentokrát z týmu FESH FESH.
Na start se postaví česko-polská posádka ve složení Tomáš Vrátný, Jaromír Martinec a Bartolomiej Boba. S další Jamalkou vyrazí do písčitých dun španělská
posádka Javier Mariezcurrena, Angel Iribarren a Facundo Vitoria.
Všem posádkám přejeme hodně štěstí.
--------
Předpokládám, že ti Skoti jedou tu klasickou Azevedovku, že?
Letošní ročník dálkové rallye Africa Eco Race provede účastníky po tradičních afrických tratích v Maroku
Na startu opět nebude chybět se svým oranžovým šípem český
Všem posádkám přejeme hodně štěstí.
--------
Předpokládám, že ti Skoti jedou tu klasickou Azevedovku, že?