Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Chomuťák
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Šebek
- intercool
-
- Kontaktovat uživatele:
Special Transport Models
http://specialtruckmodels.webz.cz/
http://specialtruckmodels.webz.cz/
-
To pavel šebek: hezčí? chceš spíš říct nudnější, víc zapadající v davu a bez nápadu, jako všichni ostatní Jako tohle je nuda, nevidím v tom zatím žádný nápad ani pokrok, svázané.... mě se třeba líbí fiat multipla, před faceliftem... není to krásné auto jako všechny ostatní ale ta odvaha tohle dát na silnice, to prostě obdivuju, stejně jako renaulty megane s tím usenutým zadkem a oblým oknem - z některých úhlů super auto, ten nápad nikde neokopírovaný!! tenhle prototyp je jen auto ze supermarketu "no name"
-
Vel satiz taky super auto které bych i chtěl, ikdyž na živo jsem ho viděl jen jednou a z auta.... Ono Renault je svým způsobem jedním z mála průkopníků kdy se vydá zcela jiným směrem než všichni ostatní, bohužel dost často až příliš předběhne dobu a až postupem času jej lidé přijmou a mnohdy to ani nestihnou, protože se přestane vyrábět... Mám takové neblahé tušení, že poslední dobou jde renault spíš směrem nevyčnívat a prodávat.... což je trošku škoda. Třeba to bude jen takové to období klidu aby další generace šokovala Třeba Radiancem v seriovce
To mirazapletal,nelze jen souhlasit.Magnum byl origo každým coulem,když to v roce 91 vjelo na silnice byl to doslova šok,oproti všemu ostatnímu co tenkrát jezdilo.Todle je doslova a do písmene nuda,i já rád odvážné nápady,jak jsi psal Multipla a ten Vel maj u mě za 1.Doufam že nezačína doba kdy budu mít všichni Wolcoktávku a kamionáci Mercedesovolvo.
- Pavel Šebek
- intercool
- V8 Stano V8