Tak za chvíli to začne, svým způsobem po pětatřicáté, pokud počítám i ročník 2008, který se zadrhnul po přejímkách. Kamery i foťáky mám nabité, tak teď jen, abych našel klíčová místa a nerozbil si při tom hubu. Najde se mezi vámi, skalními fandy, co jsou přilepení v průběhu závodu k počítači někdo, kdo by byl ochotný mi posílat sms na číslo 775082168 s informacema, ke kterým se na motorce nedostanu? Jde mi například o změny trati, časy startů našich a slovenských závodníků, kdy kdo dojel do cíle, má-li či měl-li někdo problémy a kde, doporučení zda je někde na trati nějaký "špek", jakékoliv GPS koordináty (např.startu, cíle, CP, bivaku, místa, kde trať křižuje silnici apod) prostě cokoliv, co můžu využít při lovu obrázků? Pokrytí mobilní sítí je v JA slušné, ale mám handicap toho, že si řídím sám, navíc náročný vehikl, no a navíc denně odstojím tam 8-10 hodin na trati, do bivaku se dostanu jen občas, takže se ke zdroji aktuálních informací jinou cestou nedostanu. Najde se dobrá duše? Za jakoukoli pomoc předem děkuji