Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek
Matthew \8/:nevím jak to myslíš,jednou píšeš že se ti zdá palubka napnutá a pak zase že tam jsou bubliny
.Ten potah sedí naprosto pěkně,možná se ti ten dojem "bublin" kazí nějaký odraz ve skle apod.,vše sedí pěkně,jak potah tak police,za což jsem rád.Samozřejmně bych se chtěl až na to bude počasí pustit pomalu to lakování palubky a nahradit tím stávající koženku,jenom mám obavy ohledně záruk-garancí apod.ze strany Scanie,aby pak až něco odejde,ať už stahovačka,něco v palubce apod. neřekla Scania,milej pane,vy jste se v tom hrabal,máte smůlu...vadu neuznáváme,atp......uvidíme
Sovouš - Ladix:Lungo funguje dál,jen s jinou károu,rozhodně nemá mého bývalého Dafa kterej měl 900tis.,ale ten se taky prodal do čech,to je pravda,majitel je z Litvínova a zatím spokojenost.Lungo bral novou Dafinu SSC 460EEV,jsem s ním občas v kontaktu,ze začátku si na R6 nemohl zvyknout,ale myslím že už si zvykl,tak kola se točí dál,peníze to vydělává taky takže není asi co řešit.K prodeji Scanie ho dohnala jistá životní sittuace,rozhodně to nebyla situace finanční,každopádně ke Scanii se chystá v budoucnu vrátit.

Sovouš - Ladix:Lungo funguje dál,jen s jinou károu,rozhodně nemá mého bývalého Dafa kterej měl 900tis.,ale ten se taky prodal do čech,to je pravda,majitel je z Litvínova a zatím spokojenost.Lungo bral novou Dafinu SSC 460EEV,jsem s ním občas v kontaktu,ze začátku si na R6 nemohl zvyknout,ale myslím že už si zvykl,tak kola se točí dál,peníze to vydělává taky takže není asi co řešit.K prodeji Scanie ho dohnala jistá životní sittuace,rozhodně to nebyla situace finanční,každopádně ke Scanii se chystá v budoucnu vrátit.

- Matthew \8/
- buchta
- Matthew \8/
- buchta
-
http://www.freeimagehosting.net/l4hou tak se musím pochlubit s mají károu 

-
No mám ho jen 2 měsíce
je zima na vylepšení až bude teplo budou změni už jsou připravený nerez tykadla pozičky
už aby to bude 

Naposledy upravil(a) JArousek001 dne úte úno 19, 2013 8:46 pm, celkem upraveno 1 x.