- Matúš Sabo
- Zaklinač
Chlapi prosimvás, vypadá to, že firma ve který jezdím začne jezdit i na východ... Hlavně tam chce posílat teda mě. Mělo by se jezdit hlavně Turecko a Ukrajina, občas bejvalá Jugoška. Tady ta fa dřív na východ jezdila, ale naposledy byl někdo na UA před pěti rokama a já jsem byl na východě asi před čtyřma, ale v TR nikdy. Předpokládám, že je třeba pár věcí jinak, tak bych rád slyšel co nejvíc info,co a jak, jak to tam vypadá, chodí, co papírování, carnet (?), je to třeba v Rumunsku pořád stejný s těma vocasama, co umyvají okna a podobný věci? Zkrátka co nejvíc info, ať jsem aspoň zhruba v obraze. Díky
-
Zdravím :) Chtěl bych se zeptat neví někdo něco novéh.......
Zdravím
jezdím půl roku. Nyní Jsem nastoupil do firmy co jezdí Turecko .. A nemám skoro žádné zkušenosti.S tím spát v autě atd.. párkrát jsem byl na Slovensku pak Německo chvilku.
Poradil by někdo jak to vypadá nyní směr Turecko ?
Pojedu přes: Česko, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko a nakonec Turecko..
Ono sám nejedu jedeme asi 2 náklaďáky ale každá rada by se hodila .
Jinak ještě by mě zajímalo co se všechno platí ono mosty a takové ne? stačí napsat zkráceně
Děkuji moc.... Pár věcí jsem se dočetl .. tady ve fóru Ale tak každá rada se hodí
jezdím půl roku. Nyní Jsem nastoupil do firmy co jezdí Turecko .. A nemám skoro žádné zkušenosti.S tím spát v autě atd.. párkrát jsem byl na Slovensku pak Německo chvilku.
Poradil by někdo jak to vypadá nyní směr Turecko ?
Pojedu přes: Česko, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko a nakonec Turecko..
Ono sám nejedu jedeme asi 2 náklaďáky ale každá rada by se hodila .
Jinak ještě by mě zajímalo co se všechno platí ono mosty a takové ne? stačí napsat zkráceně
Děkuji moc.... Pár věcí jsem se dočetl .. tady ve fóru Ale tak každá rada se hodí