Chlapi prosimvás, vypadá to, že firma ve který jezdím začne jezdit i na východ... Hlavně tam chce posílat teda mě. Mělo by se jezdit hlavně Turecko a Ukrajina, občas bejvalá Jugoška. Tady ta fa dřív na východ jezdila, ale naposledy byl někdo na UA před pěti rokama a já jsem byl na východě asi před čtyřma, ale v TR nikdy. Předpokládám, že je třeba pár věcí jinak, tak bych rád slyšel co nejvíc info,co a jak, jak to tam vypadá, chodí, co papírování, carnet (?), je to třeba v Rumunsku pořád stejný s těma vocasama, co umyvají okna a podobný věci? Zkrátka co nejvíc info, ať jsem aspoň zhruba v obraze. Díky
-
-
-
Plně souhlasím. Jezdím tam jen rok, 2x týdně. Ale tolik slušnosti, kolegiality a ohleduplnosti jsem nezažil snad nikde. Policii zastaven 3x vždy vše v pořádku. Jen jednou jsem byl upozorněn na rychlost. Že on to řešit nebude protože to bylo v noci.(on mě bral v 9hod ráno). Ale že můžu kápnout na někoho jinýho, kterej mi může za to dát pokutu.Od té doby se snažím do těch 85 km/h. Obšas nákup v Biedronce nebo v těch jejich ABC Diskontech na vesnicích. Když mě něco dojde nebo nákup nějakýho losu když maj velkou kumalacii v Lottu. Na firmu kam jezdím pecka od majitele až po portýra. Pořád ruka natažená jak se zdravíme. Když vykládám známím jak se chovaj Poláci u nich doma a jak v Čr tak mi pomale nikdo nevěří.
-
Re: Všeobecné info- kdo poradí ???
V lete chceme s rodinou projet SK. Budeme kousek od Ukrajiny a tak bych se chtěl kouknout do Uzgorodu. Nevite nahodou jak to tam je jestli budu potrebovat pas nebo vizum. Popřípadě jak to tam je? Diky za info
Re: Všeobecné info- kdo poradí ???
Víza ne, pas jo. Tady se dozvíš víc. Malým dárečkem nic nezkazíš (plechovková plzeň atd)
http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... /visa.html
http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... /visa.html