Jaké máte zkušenosti s tou výjimkou ze zákazu jízd pro vozidla jedoucí ze zahraniční/do zahraničí? Plánuju si teď cestu ve čtvrtek do Itálie a docela by se mi hodilo pár hodin navíc. Mám na mysli toto:
Čistě teoreticky bych pak mohl prokličkovat zákazy po Evropě a nejpozději v neděli být doma.1. Pro zahraniční vozidla a pro vozidla z regionu Sardinie, jež jsou vybavena příslušnou dokumentací, dokládající výchozí bod jejich cesty, je začátek doby zákazu jízdy odložen o čtyři hodiny. V případě, že doba povinného denního odpočinku řidiče – jak stanovují úpravy a předpisy 561/2006/ EU – připadne na dobu odložení zákazu jízdy ve smyslu tohoto článku, je povoleno, s omezením pro zahraniční vozidla s jediným řidičem, využít čtyřhodinového odkladu počínaje ukončením doby povinného odpočinku.
2. Pro vozidla jedoucí do jiného státu, jež jsou vybavena příslušnou dokumentací, dokládající místo určení jejich cesty, končí zákaz o dvě hodiny dříve; pro vozidla směřující na Sardinii, jež jsou vybavena příslušnou dokumentací, dokládající cíl cesty, končí zákaz o čtyři hodiny dříve.
sháním práci na MKD na Liberecku
Já pojedu přes Německo. Ta stávka znamená co? Kolony a ucpané silnice?
Mám takový šílený plán, že ve čtvrtek ráno naložím v Zákupech a pak to dotáhnu až do Itálie, ale to asi nestihnu před čtvrtou odpolední, tak se ptám na tu výjimku. A když to stihnu a taliáni mě v pátek složí a v sobotu naloží, tak můžu být v neděli doma.
Mám takový šílený plán, že ve čtvrtek ráno naložím v Zákupech a pak to dotáhnu až do Itálie, ale to asi nestihnu před čtvrtou odpolední, tak se ptám na tu výjimku. A když to stihnu a taliáni mě v pátek složí a v sobotu naloží, tak můžu být v neděli doma.
sháním práci na MKD na Liberecku
-
MagicMisel
-
motor-head
Re: Všeobecné informace.
Zdravím pánové,
nevozí náhodou někdo do Italie staré akumulátory ?
Díky
nevozí náhodou někdo do Italie staré akumulátory ?
Díky
Re: Všeobecné informace.
https://www.facebook.com/cesmadsvk/post ... TnQHrhHGhl
Kto pôjde robiť túto prácu, keď polovicu zárobku mi odobere ,,Gestapo,, za nezmyselné prehrešky. Boha ani pilot lietadla, nie je tak JEBANÝÝÝÝ
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley