Galerie, downloady, témata, ... jednotlivých uživatelů

Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber

Odpovědět
Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 11909
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-RUM -)

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

DriverBrno píše:
úte srp 02, 2022 8:57 pm
cokoliv kdekoliv, hlavně proti Putinovi, může za vše...
jjj my umíme být hodně trapní a dementní :wall:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
úte srp 02, 2022 9:41 pm

Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 11909
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-RUM -)

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

no ..vrátíme se na tu "správnou " ??? kolej :think: :mrgreen:

pravé pozadí zničující energetické, hospodářské a sociální krize, pro niž Rusko nemuselo ani hnout prstem, neboť nenávist k největší zemi světa už bruselským sociopatům zcela zatemnila zbytky racionálního myšlení (pokud kdy jaké měli)...

Evropské plynové šílenství odehrávající se v posledních měsících lze právem považovat za energetické, hospodářské a sociální téma číslo jedna. Vzhledem k mediální a politické hysterii, která provází pokusy o opuštění nebo alespoň snížení závislosti na ruském plynu, by někde v oblasti Hannoveru mohla klidně přistát mimozemská civilizace, aby navázala kontakt, a nikdo by jí nevěnoval zvláštní pozornost.

Je to však poměrně pochopitelné.

Jeden den začínal na 2100 dolarech. To je cena tisíce metrů krychlových zemního plynu na evropské burze TTF. Ani tato částka už není rekordní, ale bolestivá pro každý státní rozpočet, průmyslové i zemědělské podniky i občany. Jenže při západu slunce stejné množství plynu už stálo 2 500 dolarů. To si dosud nikdo neuměl představit.

Cena prudce vzrostla poté, co Gazprom oznámil, že průtok Nord Streamem klesl na 20 % jeho projektované kapacity. Západní tisk se vzápětí opět pustil do Ruska, a obvinil ho, že používá energii jako hybridní zbraň, páku k prosazování svých zahraničněpolitických zájmů - a k rozkolu údajné unijní jednoty.

Tvrzení stejně ohraná jako nepravdivá.

Jak je to doopravdy?
Čerpání plynu magistrálou na dně Baltského moře se snížilo nikoli v důsledku zákeřného plánu ruského generálního štábu, ale proto, že byl vyřazen jeden čerpací agregát, a předán na plánovanou údržbu. Vzhledem k tomu, že na celé trase k německému pobřeží již nejsou žádné čerpací mezistanice, fyzikální zákony neúprosně snížily čerpání obvyklých 164 milionů metrů krychlových denně na pouhých třicet a něco.

Je důležité si uvědomit, že jde již o druhou epizodu tragikomedie, která se odehrává na západ od Smolenska.

V uplynulém měsíci celá Evropa pozorně sledovala dobrodružství první turbíny, kterou společnost Siemens Energy (na doporučení Rostechnadzoru, s nímž plně souhlasila) odstavila, demontovala a poslala do Kanady k opravě. Ottawa jednotku na příkaz Washingtonu zabavila na základě protiruské sankční politiky a odmítala ji vydat, dokud se situace na trhu s plynem zejména v Německu a většiny Evropy nezhroutila na dno beznaděje. Berlín po četných a zdlouhavých jednáních dokázal vyškemrat svůj majetek zpět. Lze se jen dohadovat, k jakému ponížení se museli Němci propůjčit.

Nešťastná turbína se však do kompresorové stanice Portovaja nikdy nedostala, protože uvízla v síti politických intrik a podrazů. Německo tedy znovu obvinilo Rusko, že nechce turbínu převzít, a proto zdržuje odbavení celních dokumentů. Gazprom na to reagoval prohlášením, že nezná současný stav zařízení (bez řádné dokumentace) a ani možná další omezení, která mohou vzniknout během provozu plynovodu a údržby jeho infrastruktury.

Jednoduše řečeno, není známo, jak se zblázněný "kolektivní Západ" zachová.

Například stále není zcela jasné, zda Kanada povolí, aby byly zbývající turbíny Siemens dovezeny, opraveny a vráceny bez překážek, nebo zda bude muset být každá jednotka vrácena po vysilujícím boji a s neznámým časovým zpožděním. Tím spíše, že podle německou stranou uznaných technických expertíz bude třeba v nadcházejících měsících opravit také zbývající plynové přečerpávací agregáty. Otázky Gazpromu jsou naprosto logické: Společnost potřebuje znát horizont těžby a čerpání, protože zemní plyn není uhlí, nelze ho skladovat v přepravním přístavu a čekat na vývozní povolení. Těží se a přepravuje striktně ve smluvních objemech, které jsou známy dlouho dopředu.

Celý tento turbínový kolotoč se roztáčí na pozadí zoufalého kroucení Evropské unie, která se aktuálně snaží obelstít vesmírné fyzikální zákony.EU je rukojmím své vlastní ponížené vazalské politiky vůči Spojeným státům americkým. Na jedné straně chtějí členové západní aliance tvrdohlavé a neústupné Rusy trestat. Na druhou stranu se situace zhoršuje tak rychle, že kdyby zítra Rakousko projevilo nezávislost a pokusilo se s Moskvou samostatně jednat o dodávkách energií, bylo by sice okamžitě prohlášeno za zrádce, stigmatizováno - ale všichni by okamžitě spěchali udělat totéž. Potom by to už to nebylo tak podlé.........(a že k tomu pravděpodobně dojde) :mrgreen:

Je to opravdu jak v regulérním blázinci, protože všechnu tuhle hrůzu Evropa vůbec nemusí zažívat. Nejjednodušším řešením by bylo spuštění hotového plynovodu Nord Stream 2, který by se svou kapacitou 55 miliard metrů krychlových přinejmenším zmírnil celou krizi, ne-li přímo vyřešil všechny problémy. Ale pro organizátory pádu do vlastní pasti vykopané pro jiného neplatí logika nýbrž politika. Robert Habeck, německý vicekancléř a ministr hospodářství a ochrany klimatu, to nedávno v Bruselu řekl bez obalu: Zprovoznění druhého plynovodu by prý znamenalo kapitulaci Evropy a krach politiky sankcí. Mohlo by to znít docela přesvědčivě, pokud by zúčastněným stranám současně předložil recept, čím ruské dodávky modrého paliva nahradit.

Jsme tak svědky nevídané - vpravdě historické - podívané. Před námi se rozehrává monstrózní fraška, v níž rusofobní politici požadují, aby se jejich občané, které údajně s demokratickým mandátem zastupují, méně či nejlépe vůbec nemyli, nezapínali v době červencových veder klimatizaci, přesedlali z aut na kola, mezitím libovolným způsobem škodili Rusku - a současně se připravovali na to, jak přežít zimu. Připomínám, že jsme nikoli ve středověku, ale v jedenadvacátém století.

Neřešitelný rozpor mezi zbožným přáním a realitou totiž spočívá v tom, že ruskou energii navzdory všemu ujišťování a horečným jednáním nelze ničím nahradit. :valetsesmihy: :valetsesmihy:

Rusko bylo tak dlouho lživě a planě obviňováno ze zneužívání zemního plynu jako zbraně, až se tento vymyšlený strašák stal skutečností.

Zábavné na tom je, že Rusko pro toto v historii bezprecedentní sebevražedné představení nemuselo ani hnout prstem. :smich: :smich: :smich:


a dále :

I tak prolhaný plátek jako britský the Guardian musel přiznat, že washingtonské sankce proti Rusku se prokázaly být totálním fiaskem: Rubl stoupá a Putin je silnější, než byl kdykokli předtím – naše sankce selhaly.

„Západní sankce proti Rusku jsou nejhůře promyšlenou a nejméně produktivní politikou mezinárodních moderních dějin. Světové ceny energií letí vzhůru, inflace překonává rekordy, dodavatelské řetězce propadly chaosu a miliony lidí trpí hladem po plynu, obilí a hnojivech. Kritizovat západní sankce je ovšem tabu a skoro až oprávněním vyloučit každého takto kritizujícího z národa.

Sankce jsou válečným pokřikem západního křižáckého tažení, a jejich reálným důsledkem je fakt, že vyzývají Rusko k odvetě. Putin má teď volné ruce k tomu, aby nechal v zimě Evropu zmrznout :thumbud: . Snížil dodávky z hlavních ropovodů, jako je Nord Stream 1, až o 80 %. Světové ceny ropy prudce vzrostly a tok pšenice a dalších potravin z východní Evropy do Afriky a Asie byl téměř pozastaven“. (Pozor, na tomto místě The Guardian lže: Dodávky energie nesnížil Putin. Rusko muselo ukončit dodávky energie do Britanie Liz Trussové a Rishi Sunaka proto, že západní sankce neumožňují dokončit potřebné opravy potrubí).

„Částky na účtech plynu britských domácností---------- ( no asi všech, že ? my se poserem na jaře ) ----------- se za poslední rok ztrojnásobily. A příjemcem těchto zvýšených plateb se nestal nikdo jiný než Rusko, jehož export energií do Asie raketově vzrostl a uvedl tak platební bilanci Ruska do bezprecedentního přebytku. Rubl se tak v tomto roce stal nejsilnější světovou měnou a od ledna t.r. posílil svou hodnotu o téměř 50 procent“.

Zdroj:The White House Fool’s Sanctions Have Only Harmed the West

-----------------------

něco z mysli idiotů...Spásnou cestou k bezuhlíkové Evropě se má stát elektromobilita. Časopis Auto-Bild si dal práci a propočítal „výhodnost“ mít v blízké budoucnosti v Německu elektromobil. S ohledem na to, tvrdí časopis, že němečtí dodavatelé elektrické energie ohlásili růst cen elektřiny o 60 % a téměř s jistotou přenesou na spotřebitele celkový nárůst ceny elektřiny z lipské burzy (což je nyní 310 %), dosáhne cena 1 kWh hodnoty 1,10 euro. Elektromobil má spotřebu 19 kWh na 100 km, což odpovídá ceně 21 euro. Srovnáme-li tuto cenu s cenou nafty v Německu pro dieselový motor obdobné kubatury, náklady na jízdu elektromobilem budou o 50 % vyšší než náklady na dieselový motor. Je to odpověď každému, kdo má ještě zdravý rozum, na otázku: může být elektromobilita řešením v době prudkých nárůstů ceny elektřiny?

a nakonec...nejhorší zmrd -svině-bezpáteřní sráč, totální vlastizrádce, kterej by měl dávno být za katrem , ne-li v penálu...který se v naší politice vyskytl (a nejen on) prasečím podvodem další svině jménem rychetský :savle: :savle: :savle:




Obrázek

Asi jsem hodně staromodní, když si myslím, že by ČESKÁ VLÁDA měla primárně sloužit ČESKÝM OBČANŮM, že?
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
úte srp 02, 2022 10:16 pm

sof
Příspěvky: 3886
Registrován: ned lis 27, 2011 3:29 pm
Bydliště: ..

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

k plynovodu Nord Stream 1 som na informačných médiach pravdy a lásky (neviem ako ich mám výstižnejšie pomenovať) nenašiel žiadne relevantné, aktuáne a technické informácie. Len politické žvásty typu, Rusi žiadny technický problém s NS1 nemajú. To nás len Putin plynom vydiera a terorizuje.

Až na dezinformačných, hoaxových a ruskými trolmi píšucích médiach sa objavili technické informácie. Najvýstižnejšie to bolo opísané tu a mňou odkazovaný článok je možno hlavný zdroj z ktorého čerpali opisovači. https://www.litterate.cz/aktualni-prehl ... ordstream/

K tomu článku nieje čo dodať, je to dobre vysvetlené. Hľadal som info kto je autorka a či to nieje článok typu jedna pani povedala. Tá pani má vysoké technické vzdelanie, asi by tomu mala rozumieť.

..ešte doplním, asi technický problém z NS1 nieje a Rusi len využívajú a trvajú na bežných technických kontrolách a pravidelnej údržbe. Čo je na tom zlé, prečo by to nemali robiť? My sme rozdali karty, my sme začali hru a teraz plačeme, že sme súperovi dali do rúk tromfy.

Ak niekto z opačného názorového spektra pozná lepšie informácie a má odkaz na článok, kde niekto technicky zdatný, čo sa plynu rozumie vysvetluje, že to tak nieje a že info tej pani sú hlúposti, nech sem da odkaz.
stř srp 03, 2022 2:02 pm

DriverBrno
Příspěvky: 3408
Registrován: sob lis 21, 2015 5:43 pm
Bydliště: Brno

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

sof: hezký článek a hodně vzdálen té ideologické verzi o vypínání plynu přímo Putinem. Pro pobavení je ještě jedna verze proč bude plyn vypnut úplně..."rourou se proplazi invazní ruska vojska přímo do Německa (•‿•)

...já osobně si myslím, že Rusko se tímto už jen baví, jak moc se do toho Západ zamotal a kam až jsou schopni zajít ve škemrani. Bonusem může být opravdu rozpad EU nebo minimálně té tzv. jednoty. To už bychom museli považovat Rusaky za hlupáky, kdyby hráli v této situace rovinu, když druhá strana usiluje o pád Kremlu a vynakládá miliardy na vyzbrojování zelené militantní fetky.
stř srp 03, 2022 7:17 pm

sof
Příspěvky: 3886
Registrován: ned lis 27, 2011 3:29 pm
Bydliště: ..

Pyrrhovo vítězství

Příspěvek

https://www.lidovky.cz/byznys/cina-rusk ... omika_lros

Doteraz mala Európa výhodu lacného ruského plynu. Ázia (Čína) kupovala drahý skvapalnený. Po dostavaní plynovodov si to vymeníme, Čína bude mať lacný ruský plyn a my si vezmeme ich drahý, skvapalnený. Takto vyzerá plynové vítazstvo. Je to rovnaké, ako keď sme vyhrali vojnu v Afganistane. Od kedy sme vstúpili do EÚ ideme z jednej výhry do druhej, nekonečná séria našich kolosálnych víťazstiev.

Nemali by sme Rusom v stavbe plynovodu pomôcť? Čím skôr ho dokončia, tým skôr zvíťazíme.

Pyrrhovo vítězství
čtv srp 04, 2022 1:32 am

DriverBrno
Příspěvky: 3408
Registrován: sob lis 21, 2015 5:43 pm
Bydliště: Brno

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

tenhle ubohý článek redakce Forum24 o tom, kterak šíří Nohavica ruskou propagandu mě fakt už rozesmál:
https://www.forum24.cz/uz-se-prosim-dea ... .sznhp.box
sob srp 06, 2022 9:12 am

Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 11909
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-RUM -)

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

nahodilý výběr z tisku:

OSN: největší počet ukrajinských uprchlíků prchá před ruskou „agresí“ … do Ruska!Teze ukrajinské propagandy o „agresi Kremlu“ a „genocidě ukrajinského lidu“ jsou v.....K 3. srpnu letošního roku bylo v Evropě registrováno 6 303 226 uprchlíků z Ukrajiny, přičemž od 24. února do 3. srpna byla hranice Ukrajiny překročena 10 350 489krát pro odjezd a 4 272 233krát pro vstup.
Rozdělení podle zemí (prvních 5) je následující:

Ruská federace – 1 968 127 lidí;
Polsko – 1 256 568 lidí;
Německo – 915 000 lidí;
Česká republika – 400 559 lidí;
Itálie – 157 309 lidí
Z 6,3 milionu ukrajinských uprchlíků asi 2 miliony (každý třetí!) zvolily ruský směr.
---------------------
Sergej Mardan: Smetou vše, co jim přijde do cesty spekulace ??
Severní Korea, kupodivu, může nahnat hodně strachu jak militantům ukrajinských ozbrojených sil, kteří se usadili v opevněných oblastech na Donbasu, tak jejich přímým nadřízeným v Kyjevě.

Uznání DLR a LLR ze strany Pchjongjangu může přinést ty nejneočekávanější výsledky.

„Severokorejce je opravdu třeba brát velmi vážně. KLDR má velmi slušnou a bojeschopnou armádu. Navzdory tomu, že naposledy bojovali na začátku 50. let, kdy byla korejská válka, přesto je tam ve zbrani více než milion lidí. Slouží tam dlouho – 4-5 let. Celá země je pokryta sítí bunkrů, kde je uloženo obrovské množství techniky. No, obecně, proč nepřijmout nabídku? Tito bojovníci jsou dobře vycvičení, nejsou rozmazlení a je tu ještě jedna nuance. Cesta na Ukrajinu je pro mnohé z nich možná první a jedinou cestou v životě. No a už to je vzrušující. Pokud tedy zazní výkřik mezi vojáky KLDR – kdo chce jet bojovat za Donbas – myslím, že kvůli návalu zájemců bude výběr trvat dlouho. Pchjongjang může poslat na pomoc LDLR nejméně 100 nebo dokonce 200 tisíc lidí. Takový nečekaný zdroj. A oni smetou vše, co jim stojí v cestě, jen aby ublížili Američanům,“ řekl ironicky novinář.

Mardan dodal, že LDLR se nestará o sankce OSN uvalené proti Severní Koreji, protože tato zastaralá organizace zachází s republikami Donbasu prakticky stejně.
-------------------------
Orban sklidil ze všech řečníků nejhlasitější potlesk. Sám maďarský premiér se postavil do pozice vůdce, od kterého by se americká pravice mohla učit.

Jasný a provokativní projev maďarského premiéra Viktora Orbána v Dallasu šokoval.

Minutové video z kongresu amerických konzervativců, na kterém vystoupil maďarský premiér.

Politik řekl pravdu, která je pro současné americké úřady nepohodlná, připomněl tradiční hodnoty a vyzval, aby děti nechali na pokoji. Celý sál povstal a Maďar po jeho slovech na obranu rodiny sklidil bouřlivé ovace.

Z americké tribuny se za tradiční hodnoty postavil maďarský premiér Viktor Orban, který vystoupil na obranu rodiny. Na kongresu amerických konzervativců politik bez obalu prohlásil, že rodina by měla mít jednoho muže – tátu a jednu ženu – mámu.

„V naší zemi je otcem muž a matka žena. Je čas nechat děti na pokoji a ukončit všechny diskuse na toto téma!“ zdůraznil Orban.

Na závěr zprávy dodal, že zítřejší noviny budou plné titulků o tom, jak „trojský kůň“ Putina řekl hrozné věci na shromáždění konzervativců.

Soudě podle minutového videa, po tomto projevu maďarského hosta celé publikum vstalo, aby Orbanovi za jeho slova na obranu rodiny poděkovalo.

-------------------------
V tak ponižujícím postavení je celé Německo. Robert Habeck ministr pro hospodářství a ochranu klimatu a vicekancléř Spolkové republiky Německo u katarského emíra – poslušně se klaní.

Ve stejnou chvíli si Emír drží u ucha smartphone a blahosklonně mu dovoluje potřást si rukou. Německo přiznává selhání protiruských sankcí
Růst obchodu mezi Ruskem a Německem pokračuje navzdory sankcím.

Podle sloupkaře Die Welt Olafa Gersemanna obchod Německa s Ruskem nadále roste navzdory embargům na uhlí, zlato, ocel a vodku. S odkazem na článek v Süddeutsche Zeitung autor uvedl, že účelem sankcí proti Rusku bylo „vyslat signál Putinovi“.

Gersemann dodal, že ruský vůdce pravděpodobně nebude dbát takových „signálů“.

Novinář zdůraznil, že navzdory embargu na ruské uhlí, ocel, dřevo, cement a zlato obchod mezi oběma zeměmi roste kvůli zvýšeným cenám plynu.

Podle německého statistického úřadu v červnu Německo zaplatilo za modré palivo z Ruska 3,5 miliardy eur. Gersemann tvrdí, že čistě matematicky pokrývají výnosy z vývozu do Německa většinu ruských vojenských výdajů. Připustil, že dovoz z Ruska se ve fyzickém vyjádření snížil o 30 procent, ale zdůraznil, že cíle Německa nebylo dosaženo.

„Všechno dopadlo proti našemu výpočtu. <…> Rusko vyrovná svůj rozpočet a bude moci ponechat v zemi více plynu do budoucna. Aby z Německa do Ruska proudilo ještě více miliard eur a rublů,“ shrnul autor.
---------------------
Zdá se, že na politické úrovni panuje děsivá míra nevědomosti o ekonomických důsledcích pokračování v trestání Británie za brexit (ano, to stále vadí) a nyní ostrakizace Ruska za jeho bojovnost v době, kdy vlastní ekonomika EU balancuje na hraně. finanční a ekonomické katastrofy. EU vykonává své politické programy navzdory jakémukoli hospodářskému chaosu.

Rusko je mnohem závažnější problém, než kdy byl Brexit. EU se v různé míře zbavila své kapacity fosilních paliv, aby uklidnila ochránce životního prostředí a vyvážela vysokouhlíkovou výrobu do zemí, které nejsou tak choulostivé na módní omezení změny klimatu. V důsledku toho se EU stala těžce závislou na ruském zemním plynu a ropě,od nichž se teď kavalírským způsobem rozhodla obejít, aby potrestala Rusko za jeho invazi na Ukrajinu.

Ekonomické důsledky způsobily, že se německá ekonomika dostala do fáze holého přežití, protože její průmyslové části se začaly zavírat, spolu s výrobní kapacitou mnoha dalších států EU.
Obrázek

---------------------------
KDY ŘEKNE VLÁDA PRAVDU O CENÁCH ENERGIÍ?
Stále dokola se v médiích opakuje, že za vysoké ceny energií může ruské napadení Ukrajiny. Jenže je to obyčejná lež. Za růst cen, který začal už před rokem, může něco úplně jiného. Jen to nikdo nechce přiznat.základním důvodem pro růst cen jen pakt Green Deal, vnucený členským státům přes všechna varování energetiků, ekonomů i zdravého rozumu. Ten zběsilý úprk od uhlí k plynu a fotovoltaice s větrnými elektrárnami, při současné nechuti k jádru, více než půlroční nejistota okolo takzvané taxonomie, tedy rozhodnutí o tom, co je a co není dostatečně zelený zdroj energie, to je základem celé energetické krize. Umocnila jej ještě nepromyšlené německá sázka na plyn, především z Ruska. Což mimochodem emisně nedává vůbec žádný smysl, protože při těžbě zemního plynu se uvolňuje tolik metanu, že celkový „skleníkový“ vliv uhlí a zemního plynu je prakticky stejný. „Podle aktuálních hodnot uváděných IPCC, týkajících se vlivu metanových emisí je jejich působení v prvních 20 letech 84 až 87krát a v prvních 100 letech 34 až 36 silnější než ty, které by byly způsobeny odpovídajícím množstvím CO2,“ popsal metanové emise v rozhovoru pro iUHLI.cz předseda české sekce sdružení Eurosolar Milan Smrž. Bruselská centrála EU a tedy i Německo, mají tyhle údaje k dispozici již od roku 2015.

Naše republika má i díky jaderným elektrárnám nadprodukci energie, ale v České republice budeme mít dál nejdražší cenu elektřiny v EU i na celém světě.

o prasáckém a svinském prodeji naší elektřiny !!!!! na dementní burze v Lipsku nemluvě :savle: :savle: a nakupování plynu od němců totéž .... každý rozumný hospodář se napřed postará o to svoje a až pak prodá přebytky sousedovi , bohužel vykurvenec fiala a spol to má jinak .


Obrázek
---------------------
Démonizace Ruska
Známý europoslanec Thierry Mariani řekl francouzskému listu Valeurs Actuelle, že Evropu nyní zachvátila totální ideologická pomatenost.

„Nepodléhejme ideologickému šílenství, které nyní zachvátilo Evropu s jejím 'zblázněným kompasem' a naprostou ztrátou orientace,“ píše. „Zájmem Francie není ukrajinské vítězství. V jejím zájmu však není ani vítězství Ruska. Naším zájmem je rychlý návrat k míru.“


„Máme co do činění s absurdní démonizací Ruska a jeho vedení,“ poznamenává politik. Tato démonizace má podle jeho slov dva zdroje. Prvním je obvyklá neochota vyvinout jakékoli analytické úsilí, nabídnout myšlenky namísto klišé. Druhým je instinkt nenávisti k celému ruskému světu. Cožpak tito „analytici“ nechápou, že když celá velká země mobilizuje své ozbrojené síly, své hospodářství, svůj průmyslový aparát k operaci takového rozsahu, není to důsledek něčího individuálního šílenství, a dokonce ani kolektivního velikášství?
Rusové už nechtějí být obklopeni zeměmi, jejichž elity, diplomaté a vůdci jsou doslova naočkováni myšlenkami jakési protiruské „atlantické jednoty“. Rusové zcela pochopitelně považují masivní a nepřetržité rozmísťování amerických zbraní na území svého bezprostředního souseda za hrozbu pro svou bezpečnost. Přitom Rusko se již dlouho chtělo sblížit se západní Evropou, snaží se pro nás stát přijatelným partnerem, nebo se nám dokonce podobat, zdůrazňuje europoslanec.

„Teď už nikoli Moskva, ale my musíme mít obavy. Právě nás by měla děsit perspektiva, že Moskva přestane mít zájem o naše země, které považuje za vazaly USA, neschopné samostatného jednání na mezinárodní scéně,“ varuje Thierry Mariani.

Evropa se však „nezbláznila“ jen tak z ničeho nic a sama od sebe. Na tuto cestu absurdit, včetně sebevražedné konfrontace s Ruskem, ji dotlačily USA. Jak poznamenává „Mysl Polska“, od začátku konfliktu na Ukrajině, uprostřed „sankčního šílenství“, se Američanům podařilo přesvědčit politiky EU, že pokud spolupráce s Ruskem není v zájmu USA, pak je zničující i pro unii. Nedávno vyšel v „Los Angeles Times“ článek s případným titulkem: „Evropa se musí obětovat: Okamžitě zastavit dovoz plynu a ropy z Ruska.“

V konečném důsledku, říká „Mysl Polska“, střední Evropa – Německo, Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Rakousko, které dosud těžily z toho, že sousedí s Ruskem, jsou ekonomicky nejvíce ohroženy hospodářskou válkou a rozpadem vztahů s Ruskem.

EU, která je už dlouho poslušným vazalem Spojených států, nebyla schopna tomuto tlaku USA odolat. A nejen z uvedených příčin. Došlo v ní k degeneraci vládnoucí třídy, která již není schopna samostatně rozhodovat.

samozřejmě za svoje činy bude evropa a hlavně my tvrdě a velmi draze pykat a je ve hvězdách, jestli se "normální stav " tj, spolupráce, vzájemně výhodný obchod (včetně paliv, surovin a pod) vrátí do normálu .....spíše ne , Rusko si najde jiné a spolehlivější odběratele a postupně se na evropu a jiné vůči rusku nepřátelské země vyse-e úplně a zcela právem , svět není jen zpychlá, nadudá a charakterově křivá evropa....
--------------------
fašistický prase a feťák Zelenský v pátek nařídil hned dva raketové údery na Záporožskou jadernou elektrárnu v Energodaru! Raketové údery HIMARS byly vedeny na elektrický rozvod chladících zařízení 2. a 3. bloku jaderné elektrárny!
Zelebuben zešílel a mstí se nejen Rusům, ale i EU za to, že zablokovala 8 miliard EUR finanční pomoci Kyjevu! Izrael střílel raketami na bytovku v Gaze! Když střílí na bytovky s bojovníky Rus, je to prý terorismus. Když střílí Izrael, je to prý protiteroristická operace!
Zelenský v noci nad ránem po přijetí katastrofálních zpráv o porážce ukrajinské armády na Donbasu, kde Kyjev ztratil město Peski a během několik hodin ztratí i strategické město Avdijevka, totiž podle všeho zešílel. Zelenský nařídil v odvetě a ze vzteku proti Rusům hned dva dělostřelecké údery na Záporožskou jadernou elektrárnu v Energodaru. Útoky podle ruských médií zasáhly elektrické rozvodny č. 3 a 4, které napájejí pohon chladících čerpadel 3. a 4. bloku jaderné elektrárny.

Útok na jaderné zařízení ukazuje, že Zelebuben ztratil veškerou soudnost a snaží se o vyvolání jaderné havárie, za což by byla vina okamžitě hozena na Rusy. Vztek Zelenského pramení i ze včerejší zprávy Amnesty International, která ukázala, že Londýn zlomil nad Kyjevem hůl a po konci Borise Johnsona došlo k přehození výhybky a Zelenský už nemá bezmeznou podporu Londýna. Jakmile je Boris pryč, procesy řízení se posouvají na Ukrajině úplně jiným směrem. Ve čtvrtek přišla do Kyjeva ještě jedna špatná zpráva. Evropská unie pozastavila již schválený balík 8 miliard EUR pro Kyjev, přičemž Brusel dosud nevysvětlil, co přesně se stalo.

Západ mlčí a Zelenský střílí na jadernou elektrárnu!
Přestože kontrolní systémy by reaktor při výpadku chlazení zastavily, nikde není zaručeno, že příště nebude útok veden přímo na reaktorovou budovu, nebo že dokonce Kyjev nepoužije protibunkrové střely, které by dokázaly probít víko reaktoru a způsobit tak největší jadernou havárii v historii nejen Evropy, ale celého lidstva. Je neuvěřitelné, že Kyjev dává příkazy na údery proti jaderné elektrárně, zatímco politici v Evropě se tváří, že všechno je normální a v pořádku. Ne, nic není normálního.Brusel potom prohlásí, že radiační mrak způsobila Ruská armáda s cílem zamořit EU, a v tom okamžiku máte na stole záminku pro vstup NATO na Ukrajinu. Tohle není nic hypotetického nebo nereálného. Přesně takto by to totiž probíhalo. Ukrajina začne střílet na reaktor, západní média prohlásí, že to není pravda, že výbuch reaktoru zinscenovalo Rusko s cílem zamořit EU, a v tom okamžiku je z toho obrovská bezpečnostní jaderná krize.
-----------------
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
sob srp 06, 2022 10:50 am

DriverBrno
Příspěvky: 3408
Registrován: sob lis 21, 2015 5:43 pm
Bydliště: Brno

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

tohle bych pouštěl Fialovi pořád dokola, dokud by se mu nerosvítilo v palici :pray: :

Dny zrady I.díl:
https://ulozto.cz/file/1Qhd8SQyrYNB/dny ... cVJQN1Zt==
Dny zrady II. díl:
https://ulozto.cz/file/09unbS8EJNWf/dny ... SxrxxmZQp=

skvělý režisér Otakar Vávra + nejlepší čeští herci své doby ... a hodně nadlouho :clap:
ned srp 07, 2022 10:08 am

Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 11909
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-RUM -)

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

:thumbud: :thumbud: :thumbud:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
ned srp 07, 2022 12:35 pm

Alešák
Příspěvky: 2402
Registrován: stř lis 12, 2008 8:03 pm
Bydliště: Milovice

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

Kde si Martin? Já sedím na Na Čabardě v Blovocich.
ned srp 07, 2022 2:10 pm

wckr
Příspěvky: 1019
Registrován: čtv čer 01, 2017 6:47 pm
Bydliště: Šumperk

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

pon srp 08, 2022 10:48 am

Uživatelský avatar
martin440
rumová víla
Příspěvky: 11909
Registrován: sob zář 08, 2007 3:24 pm
Bydliště: irgendwo in Westböhmen-RUM -)

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

wckr píše:
pon srp 08, 2022 10:48 am
https://www.novinky.cz/zahranicni/disku ... i-40404108

Udej mámu, posílíš mír.
Strasseamt ?? :savle: :savle:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
pon srp 08, 2022 6:01 pm

DriverBrno
Příspěvky: 3408
Registrován: sob lis 21, 2015 5:43 pm
Bydliště: Brno

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

jako že to je lesbo-buzerant, dzendrově neidentifikovatelná osoba, tak na to už jsme si zvykli...ale toto teď dělá v Germánii ministra čehosi? Že dělá na Ukrajině prezidenta něco jako u nás Kaiser a poradce pro valku Lábus, fajn je to je Ukrajina...ale Německo je opravdu v takové říti? Tak potom zachraň se kdo můžeš!!!
pon srp 08, 2022 10:55 pm

Uživatelský avatar
4215
Příspěvky: 4489
Registrován: ned lis 02, 2008 9:32 pm

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... a-40405248
Nevím zda to je ruská taktika jak vyvolat protiukrajinské nálady ve východní EU, nebo krutá realita Volodimira, jak si vymoci vojenskou pomoc. :?: :?: :?: Teď by mně zajímal názor pomahačů a odpůrců Martina440. :D :D :D
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
úte srp 09, 2022 8:31 pm

DriverBrno
Příspěvky: 3408
Registrován: sob lis 21, 2015 5:43 pm
Bydliště: Brno

Re: Martin 440....foto+video

Příspěvek

jako mladej jsem chodil na zábavy, kdy se to vždycky ve finále pobilo...na začátku problemu byl vždycky nějakej malej drzej zmrd kterej to vyprovokoval,ale nakonec utekl, zbytek partyje skončil s rozbitou držkou. Na tuhle taktiku vsadil tahle zkorumpovaná zákeřná fetka.
úte srp 09, 2022 10:23 pm

Odpovědět

Zpět na „Uživatelská sekce“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů