Moderátoři: Olda, martin_100, Leoš H, Globe, cuisine, Hynek, Frenky
-
Re: řada 150 a 151 (sklápěče apod.)
Chlapi, volal my kamoš, ze jeho ksmos predáva lizu valník. Keď nič tak to prej hodí do smelcu. Mam vám to cez víkend po fotiť, bude záujem? Ci sa mam na to vyprdnut? Chebsko
Vo víne je pravda, v pive sloboda, v pálenke sila a vo vode baktérie...
peter gasparovic : Peťo zavolej tomu kámošovi, co mu volal kámoš , co má kámoša, který je kámošův kámoš, nebo tam raději zajeď a kuchni z toho celý valníkový diferák včetně poloos , až to budeš mít na dílně dej mi vědět, Ty už jsi u mě na dílně byl, dlužím Ti návštěvu.
Mohl by mi prosím někdo nafotit, jak má být zapojený presuvnik/sytic u liazky? Ja mam docela skladacku, na ktery se nekdo vyradil a misto kratky kabiny mam dlouhou a v ni jen tahlo bez bovdenu a motor je v takove kondici, ze bude rad za kazdou pomoc pri zimnim startu, tak bych to chtel dat dohromady
Dekuji moc

Když mi dáte kačky, odvezu vám sračky 

To je 150tka? Ty už snad měly všechny startovací plnou dávku paliva na elektromagnet
Na všech 110 a 150 a vejš je vše už automatika? Ruční byl snad naposled mates a 100?
Jj, já tenkrát sundal pásky a držela to pohromadě jen ta guma pod nima...
Napadá Tě z čeho ty pásky vyrobit? Gumu nafta rozežírá.
Nevím. Nakonec jsem dal origo hliníkovou z Manu a bylo...
-
Lubo buď v klidu, než nafta rozežere tu gumu, bude dřív shnilá ta nádrž...
-
Před 27 lety jsem si opravil takto prorezlou nádrž na Ifě epoxidem a sklotextilem a pak jí nastříkal silnou vrstvou barvy na podvozky od BODY. Do dnes je to těsný a nebylo s tím poteba něco dělat. Později jsem sehnal zcela nové nádrže, ale ty jsou stále v regálu náhradních dílů.
IFA W 50 La Turbo, Volvo FL 614.