Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

AGF Food Logistics a. s. přijme nového kolegu do malého týmu specializovaných řidičů NÁKLADNÍ DOPRAVY

Příspěvek

AGF Food Logistics a. s. hledá nového kolegu do malého týmu specializovaných řidičů NÁKLADNÍ DOPRAVY – přeprava živých zvířat pro své depo v Plané nad Lužnicí. Jezdíme stálé trasy, nakládky zvířat na farmách po celé ČR. Vykládky v Plané n. L. Každý den návrat na depo. Praxe není na této pozici nezbytná. Zajišťujeme zaškolení a zaučení od zkušených řidičů a zajistíme kurz pro přepravu zvířat. Kvalitní vozový park spojený s dobrým servisním zázemím. Zázemí stabilní společnosti s dlouhodobou jistotou zaměstnání. Pracovní smlouva po zapracování na dobu neurčitou. Pokud máte pouze skupinu „C“ - nevadí, zprostředkujeme Vám rozšíření na skupinu „E“

Nabízíme celkovou hrubou mzdu po zapracování až 45 000 Kč. Náborový příspěvek 20 000 Kč. Pololetní a roční odměny. Odměny při pracovních výročích a odchodu do starobního důchodu. Kompenzace za profesní průkaz a kartu do digitálního tachografu.
Mezi naše bonusy patří: Příspěvek zaměstnavatele na Penzijní pojištění. 1 týden dovolené navíc (celkem 25 dní dovolené). Benefitní program pro zaměstnance „Benefit plus“. Výhodné ceny za péči v lékařských zařízeních Future Life. Zákaznická karta do řetězce velkoobchodu Makro Cash & Carry. Palivová karta na tankování v síti čerpacích stanic MOL se slevou 1 Kč / litr paliva. Sleva na nákup nového osobního vozu Škoda a KIA nebo možnost operativního leasingu. Zaměstnanecký balíček (složen z masných a uzenářských výrobků) dvakrát měsíčně.

Veškeré informace Vám poskytneme na čísle: 702 247 086
ZAVOLEJTE NÁM.

Detailní nabídku najdete na Truckjobsu: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... ych-zvirat

Obrázek
úte bře 21, 2023 1:54 pm

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 hostů