Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber
-
Re: Prouza88
Krátké zobáky krátký střih no .sever.tu je vše jinak
Jožo pruser, 500HP powerliner se mi neska zastavil
Jimramov, krpal jak krava, ja "do váhy" ze 4ky na 2ku, 2ka to nevzala, za jedna, přehřátá spojka a už sem stál
Dal sem P+ na šaltře, prošláp až na chladič a jel dozadu
Celej Jimramov musel couvat 200m dolu bo se ta herka neuměla rozjet
Horko těžko sem to do mírnýho kopca rozskákal.. Ráno bude boj

Budu muset řict starymu, že potřebuju dodělat redukce nebo vyměnit za FH16, evidentně mi 500 nestačí
Jako bonus, včera cesta Pejr
Ptení.. doletim do HBrodu a tam 3,5t na Ždírec
Aha, tak šup na Chotěboř, ále tam je to ouzský, tak sem co kilometr sklápěl špígl.. Pak foukl vitr a špígl se sklápěl sám
Výsledek?

No kerej švédskej k*kot to moh vymyslet

Jimramov, krpal jak krava, ja "do váhy" ze 4ky na 2ku, 2ka to nevzala, za jedna, přehřátá spojka a už sem stál

Budu muset řict starymu, že potřebuju dodělat redukce nebo vyměnit za FH16, evidentně mi 500 nestačí

Jako bonus, včera cesta Pejr

No kerej švédskej k*kot to moh vymyslet

Naposledy upravil(a) Prouza88 dne stř čer 07, 2023 8:44 pm, celkem upraveno 1 x.
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
tvl..kus lesa Řaholce, jo a propírali vás v TV že jste zničili cesty na Vysočině.. což si myslím že je kravina, potřebovali na někoho svézt ty odkloněné dotace co na ty cesty měli jít 
-
Však tam nemáš ani 75 tun netto.Nevim kde je chyba.500 je pro plachtu a nápravu nahoře .ty potřebuješ sedmapulu .nebo V9.
Ale daleko sem nebyl jožo
Cesty neničíme drivere, max chlapy s návěsama, nejvic to ničí klasika plachta v lowdecku, ale to je na dlouhý povídání
Neska sem nevěděl jestli se smát nebo nasr*t
https://zilina.sp21.sk/a/10466/policajt ... medium=cpc

Cesty neničíme drivere, max chlapy s návěsama, nejvic to ničí klasika plachta v lowdecku, ale to je na dlouhý povídání

Neska sem nevěděl jestli se smát nebo nasr*t

https://zilina.sp21.sk/a/10466/policajt ... medium=cpc
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.

Jeho poslední slova byla. To stihneš.
-
Takú Draku - to je v mojom rodnom meste , tam sú ostrí cajti
som si hneď má teba vzpomenul
Vo víne je pravda, v pive sloboda, v pálenke sila a vo vode baktérie...
Já mam auto v cajku

Prouza dnes z Polné na Ždirec?Vyjiždel jsi od Kamené?
Čau čau, přes Kamennou u Štoků sem jel, ale na Žďár, u mlejna v Polné mě "překvapili" cajti a hned u hradu sem potkal sklopku, domíchávač si nevybavim
Neska sem bral buky do Lukavce, jedu tam prvně a hajnej prej kolik mám napsat? No plný sem hlásil
Sem to naložil, slezu dolu a trklo mě, nemaj náhodou v Lukavcu limit na váze? Hajnej nevěděl, tak ráno bude veselo
To víš já litám všude a nikde, a čím horší trasa tím líp.. Taky mi FH500 píše 87l/100km za poslední 2000km
Zejtra mě čeká trasa Lukavec
Česká Třebová a pak dom, no zase kotárama 

Neska sem bral buky do Lukavce, jedu tam prvně a hajnej prej kolik mám napsat? No plný sem hlásil

To víš já litám všude a nikde, a čím horší trasa tím líp.. Taky mi FH500 píše 87l/100km za poslední 2000km

Zejtra mě čeká trasa Lukavec

jo jo,mijel jsem te a videl jak se po nich otacis
a pa na Ždar v Záborny doleva do 7,5 tuny,se toho taky nebojis 

Jak to mužeš vědět že sem to mazal přes Janovice, šak sem 7,5t zdaleka neměl
Jó už si vzpomínám, když sem tam dohrk na tu křižovatku, jel z prava mix
Mě uplně rozhodili ti jaryni s majákama, bo mi skočilo do hlavy, že se ta moja mrcha do toho kopce nerozjede a budu tam manévrovat 200m na couváka
Slípka nádherná, viděl sem jaks ju dával do lesovozů, ale to není auto pro mě a na prácu, já bych to orval jak samicu
Navíc takovej motor, to bych měl do měsíca ohnutý nápravy, mě by měli dat 360ku 
Si budu muset navíc teď dávat bacha eště na ty kluky mixácký, aby mě neprášili kudy jezdim
Ale myslim že sme na stejný lodi, tuším(vím) že to u vás je taky divočina 

Jó už si vzpomínám, když sem tam dohrk na tu křižovatku, jel z prava mix

Slípka nádherná, viděl sem jaks ju dával do lesovozů, ale to není auto pro mě a na prácu, já bych to orval jak samicu

Si budu muset navíc teď dávat bacha eště na ty kluky mixácký, aby mě neprášili kudy jezdim

jo presne tak,ja pak cekal kdy te budu mit za prdeli a ty najednou pred Rudolcem
je to 8 let tak jsem byl mesic na navesu Man480,bavilo me to jak svina s tou rukou.jo jo na stejne lodi.skoda ze me nejde vysilacka 

No to víš, žádný Béčko
Rukařů je málo a až vám jednou dojde cement..

Rukařů je málo a až vám jednou dojde cement..