Ahoj kluci, omlouvam se za offtopic, ale treba zde najdu pomoc. Mam tyden fekala tatru 815 s nastavbou CAS11. Pisi zde, nebot si rikam, ze se jiste najde nekdo, kdo ji na statku apod vyuzival pripadne by dokazal poradit. Nemam k cisterne absolutne zadny manual a firmy, co delaly tyto cisterny jiz davno neexistuji. Dokazal by mi nekdo poradit, zda se da nekde sehnat dobovy manual s popisy dilu? Delalo se nekolik druhu, ja mam viz foto. A jednak mne zajima, jak je resena uvnitr - cisternu nechci zatim otevirat, protoze cekam na tesneni vik, kterta jsou na objednavku. A dale hlavne, na co jsou 3 ventily nahore. Predpokladam, ze jeden bude pretlakovy a jeden podtlakovy, ale nevim, na co je treti. A pripadne ktery je jaky a jak je idealne vyzkouset. Pokud by nekdo dokazal poradit, budu mu moc vdecny. Uz ted jsem z toho trosku nestastny, nebot jsem hned druhy den utopil vyvevu, kterou ted budu davat na repas, protoze jak jsem zjistil, cisterna nema plovakovy uzaver a kdyz jsem vypustil sifon a podival se do nej, tak neni ani tam, cili to jde cely na primo, coz budu muset take vyresit. Dekuji moc za pripadne rady.
Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Hynek
Fekal CAS 11
Když mi dáte kačky, odvezu vám sračky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fekal CAS 11
Na prvním obrázku Fort vale je Maxi vysokoprůtokový pojistný ventil, dej do vyhledávače : fort vale 010/16300 třeba najdeš i datasheet. Ty další bych pouze tipoval že na druhém obrázku bude asi potlak protože k tomu vede nějaká boční hadička a ten poslední vypadá jako horní přepad když je to plné tak to začne lítat tím ven.