Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida
Re: Dakar 2024 první zprávy
.Na včerejší prezentaci k Dakar rally 2024 bylo řečeno, že smlouva mezi ASO a Saudi byla prodloužena o dalších 5 let Vyloučena není návštěva okolních států. David Castera zároveň dodal, že není zájem odjet v jiném státě jen jednu etapu a tak přípravy zaberou ještě nějaký čas
Tomáš Ďurčo
První čistě ženská truck posádka na Dakaru. Vypadá to, že pod taktovkou Team de Rooy.
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/v ... 6wpw_O1fkY
Tomáš Ďurčo
-
- Kontaktovat uživatele:
Pekne to majú Holanďania vymyslené, akurát že to nebude prvá čisto ženská posádka na Dakare.xtomos píše: ↑pát srp 25, 2023 1:23 pmPrvní čistě ženská truck posádka na Dakaru. Vypadá to, že pod taktovkou Team de Rooy.
2004 - 421, JACQUOT VERONIQUE / BRUCY GERALDINE / BAIER UTA - MAN
Davam jenom plusy!
Anja je sympatanda.
A moje dcerka bude mit komu fandit
Anja je sympatanda.
A moje dcerka bude mit komu fandit
@ jarousz - Dědku nech ty ženské ještě tak veřejně.
Zdraví. Jak to má Alda s letošním Dakarem? Jedno nebo dvě auta? Dík
-
Jede Lady
Zdarec Mildo
Tak to jsou super zprávy ... ono u ILT je taky asi poslední dobou celkem pohoda a z kategorie CZ kamiónů, je to snad poslední tým, do kterého se dají vkládat naděje a zároveň se mu dá s radostí a pohodou fandit ... žádné překrucování, žádné trapné PR apod (nebo je to alespoň zdárně a citlivě zamaskované, abych nebyl úplně naivní...) .... když se nedaří, tak jsou cítit emoce a zklamání z neúspěchu a naopak žádné vyzdvihování nesmyslů ... v podstatě bych řekl, kamionový ekvivalent MP Sportu, jen asi ve skromnějším měřítku ... prostě s Butulem tam opravdu vládne přirozená pokora ... a to, že se u nich objevují tyhle osobnosti to jen potvrzuje ... jsem za ILT nesmírně rád, jinak by mi ta kamionová kategorie snad už i přestala bavit Pokud vzpomenu další 2 "přední" CZ týmy v kamionech...záměrně je ani nebudu jmenovat...tak u nich nejsem prostě schopen dokoukat jediný video report do konce ... a nejsmutnější na tom je, že ani ten v případě, že se daří, ale ani ten s nezdary a neúspěchy (které neexistují...)
No tvl to sem se tedy rozkecal ... prostě já moc děkuju Lopíkum, že jsou
Tak to jsou super zprávy ... ono u ILT je taky asi poslední dobou celkem pohoda a z kategorie CZ kamiónů, je to snad poslední tým, do kterého se dají vkládat naděje a zároveň se mu dá s radostí a pohodou fandit ... žádné překrucování, žádné trapné PR apod (nebo je to alespoň zdárně a citlivě zamaskované, abych nebyl úplně naivní...) .... když se nedaří, tak jsou cítit emoce a zklamání z neúspěchu a naopak žádné vyzdvihování nesmyslů ... v podstatě bych řekl, kamionový ekvivalent MP Sportu, jen asi ve skromnějším měřítku ... prostě s Butulem tam opravdu vládne přirozená pokora ... a to, že se u nich objevují tyhle osobnosti to jen potvrzuje ... jsem za ILT nesmírně rád, jinak by mi ta kamionová kategorie snad už i přestala bavit Pokud vzpomenu další 2 "přední" CZ týmy v kamionech...záměrně je ani nebudu jmenovat...tak u nich nejsem prostě schopen dokoukat jediný video report do konce ... a nejsmutnější na tom je, že ani ten v případě, že se daří, ale ani ten s nezdary a neúspěchy (které neexistují...)
No tvl to sem se tedy rozkecal ... prostě já moc děkuju Lopíkum, že jsou
Rozkecal jsi se správně, Lopíci jsou naprosto super, přesně jak píšeš.
A ještě něco, jsem rád, že po loňském průšvihu to nevzdali a jedou.
Držím palce
A ještě něco, jsem rád, že po loňském průšvihu to nevzdali a jedou.
Držím palce
Návrat Holáňe možná souvisí s tím, že na Pragovce jsou jména Loprais, Valtr a Stross. Což by znamenalo, že z nějakého důvodu chybí Petr Pokora jako palubní mechanik a jeho parta mechaniků, která se starala o kamion.
-
Ale Holan tam je po odchodu z Fesh Fesh uz celkem dlouho, ale delal se synem ty Tatry pro Dakar Classic.
No tak to je tedy velká škoda, že Petr Pokora nejede snad jsou důvody jen dočasné, to mě celkem mrzí. Tak snad to na výkon posádky a kondici Pragovky nebude mít žádný vliv.