Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nabídka pro řidiče sk. B – plachtová dodávka.

Příspěvek

Máš energii na rozdávání, baví tě řízení, nevadí ti přes týden spát v autě, a hlavně chceš mít fajn práci, která tě bude bavit? Tak to ti držíme místo u nás v týmu! Jsme DOUPEGO LOGISTICS s.r.o. rozrůstající se Brněnská společnost specializující se na logistiku od roku 2013. V současné době hledáme řidiče sk. B na plachtovou dodávku. Jezdí se po EU, nejčastěji CZ/SK, dále pak Maďarsko, Německo, Francie, Španělsko. Možno domluvit se pouze na Česko a Slovensko. Požadujeme čistý trestní rejstřík, prokazatelná praxe výhodou, samostatnost, dochvilnost a komunikativnost, bydliště v Brně nebo okolí 60 km.

Práce od pondělí do pátku, víkendy volné s občasnými výjezdy v neděli. Stáří aut do 3let, Renault Master (Twin Cab některé i s couvací kamerou). Možnost parkovat auto doma. Možnost rozšíření si ŘP o sk. C+E a profesní průkaz (placeno firmou) a následně pokračovat na kamion.

Nabízíme průměrný plat 40 000 Kč čistého, garantujeme výplatu vždy včas ve výplatním termínu, nabízíme férové jednání, a to rovněž požadujeme, dispečer na telefonu 24/7.

Zavolejte nám na číslo: 725 170 335

Detailní nabídku najdete na Truckjobsu: https://1url.cz/@doupego

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
pát zář 15, 2023 11:03 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů