Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Globe
-
Re: Nová generace FH (2012)
Hoši budeme rádi že se takové fotky vůbec dochovali.On jich má plný suplik.Jak nové zabalené v obalkach speciálních.Vem si že ta Liaz je z roku 95 a to je prefocene mým fake mobilem na stole.Bez přípravy.bez světla ..
Ještě tu dám naše první černé Volvo F12.s origo stříbrným pruhem .to byl snad rok 93.stim jsem nejezdil.jen občas naložit ale na tu dobu fakt UFO.k tomu byl černý schwarzmuler už tehdá s košem
Ještě tu dám naše první černé Volvo F12.s origo stříbrným pruhem .to byl snad rok 93.stim jsem nejezdil.jen občas naložit ale na tu dobu fakt UFO.k tomu byl černý schwarzmuler už tehdá s košem
Sem se tu tudle ptal jestli nemáte nějakej zlepčovák aby se nerozbil špígl o okno když se sklopí.. Neměli ste
Tak sem dal dva škopky a na co nestačil tým Švédů s titulama zepředu zezadu
Tak sem dal dva škopky a na co nestačil tým Švédů s titulama zepředu zezadu
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Co vtom teď vidíš ?myslím že nic .V Anglii má každý druhý co jezdí ty jejich farmy traverzu zeleznou...
-
Dnes mi ta kurva opět zdechla.Rano natocim deset s a kaput .Mrdka jak Liaz.
Mno, vemem to odzačátku, naftu máš?
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Ja bych se tomu nesmál. Dnes jsou zloději tak drzý, že ti i víčko zašroubují, tak jak jsi ho měl. Většina z nás odjíždí za tmy, tak na první pohled nic nepoznáš. Teď nevím v které nádrži je sání, a když ti vyberou tu správnou, tak ani na budíku nic nepoznáš.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
Dneska do toho vlezu, zapnu klíček a rozběhnou se stěrače. Tak jsem zajebal s páčkou by se vypli... A zůstali nahoře
Fungují, jen se nějak prohodila výchozí poloha s koncovou
Fungují, jen se nějak prohodila výchozí poloha s koncovou
Co můzeš odlozit na zítra, odloz na pozítrí a získaš dva dny volna
-
Rak .pada nafta.tecka.v pátek na hale v zelezarnach.Podotykam.kabina odemčená a okna dole.Alarm full.ta podtlakovka .světla blinkry .120 db.nevypnes to ani picu dalkacen.muzes mačkat zamykat odemykat uspavat .Odpojovač ta popelnice nemá
jsem vyšlapal vzduch rukou přes brzdu ať to už nerve.do nuly.mechy na zemy.pakzamknu odemnknu anatocima o ok.POWERED ByScweden.volvo only atd bla bla bla
jsem vyšlapal vzduch rukou přes brzdu ať to už nerve.do nuly.mechy na zemy.pakzamknu odemnknu anatocima o ok.POWERED ByScweden.volvo only atd bla bla bla
Tak ty stěrače nejsou závada, ale funkce. Při první poloze to chce podržet jednorázové setření a ono se to přepne... Zajímavé, někdo to třeba ocení
Předpisy na jedničku ty znáš ale příručku číst by se ti hodilo
Návody k použití většina mužů nečte ze zásady
Hele, jak dlouho vydrží baterky živit měnič (notebook) a bufika? A co se stane, když se vybijou - nějak se to vypne, nebo to jede do mrtě?
No to záleží na baterkách a na odběru..
Řekněme 80W nabíječka noťasu bere ~ 4Ah.. 225Ah baterky a za dva dny sou prázdný, jen ta nabíječka pokud pude naplno
Mělo by ti to odstavit zásuvky někde u 22V, jestli ho máš napřímo, noťas pude dokud bude v baterkách olovo
Řekněme 80W nabíječka noťasu bere ~ 4Ah.. 225Ah baterky a za dva dny sou prázdný, jen ta nabíječka pokud pude naplno
Mělo by ti to odstavit zásuvky někde u 22V, jestli ho máš napřímo, noťas pude dokud bude v baterkách olovo
A ten bufik?
No záleží kolik má odběr
Normálně musiš 24h topit..
Normálně musiš 24h topit..