--------------------------------------------------------------------------------
Otázka na ktorú nepoznám správnu odpoveď. Ako sa označuje trojkomorový kontajner? Doteraz som ADR jazdil len s dvojkomorovými kontajnermi a tam som značenie neriešil. Kontajner bol špeciálne na ADR a obe komory boli vždy od produktu. Značil som ho ako jednokomorový.
Teraz mám trojkomorový (na fotke), prvá a posledná komora má cca 12.000 litrov a stredná komora je malá, len cca 6.000 litrov.

Za dva dni mám do neho (pravdepodobne) nakladať ADR produkt. Presný plán neviem, len podľa adresy a myčky tipujem, že po vyložení pôjdem nakladať ADR. Ak naozaj pôjdem nakladať ADR, tipujem že budem nakladať len prvú a poslednú komoru, spolu 24 ton. Stredná komora bude prázdna. Keby to bola klasická cisterna, oznašenie je jednoduché, označia sa len naložené komory. Ale je to kontajner a ako sa správne označuje viackomorový kontajner neviem. Takúto verziu kontajnera na žiadnom školení označovať neučili. Kontajner na sebe nemá miesto na označenie každej komory zvlášť, tak ako to vždy majú viackomorové ADR cisterny.
Jednokomorový kontajner na tej nakládke označujem takto:

--------------------------------------
Ak naozaj pôjdem do toho kontajnera nakladať adr, spýtam sa na označenie svojho zamestnávatela a urobím ako povie. Ale aj tak... jediná možnosť je, že ho označím ako bežný jednokomorový ADR kontajner. Inak sa to označiť nedá, na iné značenie nieje miesto. Či je to správne neviem. Zamestnávatel ma už viac krát zle informoval.