Moderátoři: martin_100, Olda, Hynek, cuisine, spida
Re: Dakarská hospoda
Co ta snížená rychlost u kamionů?
-
To předělávají tu ex-Staňkovu "Pumu"?
Dle barvy rámu v kabině bych řekl, že je to Adamova
Spida sem už asi moc nechodí, škoda.
Dopadlo by to stejně jako vždy. A skončilo by to u věty "Já něco vím, ale nemůžu to říct...". Takže se necháme překvapit. Neskončila Lady už homologace? Kdy mají být platné nové podmínky pro kamiony?
Tomáš Ďurčo
Dle mě Aleš stojí před rozhodnutím postavit nové auto nebo pronájem. Praga absolvovala už 5x dakar a opotřebení už tam zákonitě musí být. Vemte si u Macíků, tam ty auta točí častěji. Otázka je co u nového auto zlepšit? Určitě novější typ motoru CR místo nynějšího PD, dále alfa omega snížení váhy, jelikož Tatra patří mezí těžší auta. Sehnat sponzora, který pomůže s financováním. Tatra přes úspěchy Aleše stále z nějakého důvodu preferuje Buggyru. Lze si také všimnout, že postupně za ty roky se na vozidle zmenšoval prostor pro logo Pragy, tím pádem asi se snižovala také podpora. Nejdůležitější věc mít tým mechaniků, které nové auto postaví. Bohužel po odchodu Petra Pokory a jeho týmu mechaniků nyní u Aleše nevidím nikoho, kdo by byl schopen nové auto postavit s vší úctou k Milanu Holáňovi. Takže když si člověk dát ty + a -, tak ten pronájem nezní poté uplně mimo mísu.
Souhlasím, že pronájem auta od De Rooye je v této chvíli nejlogičtější řešení.... bohužel.
No to by byla škoda… s pronájmem se mi zdá, že se nikdy moc nedařilo …
obzvlášť s Ivecem De Roy
Třeba s MANem to docela šlo.
Mne spise prijde skoda, ze ega jsou tak silna a neni mozne se domluvit s MM nebo Buggyrou. Vsichni vime, jak to je a kolik bylo problemu s Buggyrou, ale stejne…