Moderátoři: martin_100, Globe, Chomuťák, BajlachVT, tatracyber
Re: Prouza88
to Prouza88: Ale zase to ber tak, že je doma a hlídá ti to. Představ si, že by jsi se honil, a jednoho dne by jsi přijel dom a barák by nebyl.
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
No to se muže stat i tak, to ju neznáš
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
-
Máš nějaké nové závady kromě kravín jako díira v bloku od ojnice ,atp ?
Nemam jožo, jen vule v nápravnici, prasklej drapák, prasklej kotouč, to sou maličkosti
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Dnes pro změnu dílna
Jedno uložení nakašu, 2x už už že začne chodit
Eště sem ladil podjížďáky na vleku, sem to malinko vyztužil, 3chlapy na tom seděli o svačině
Jedno uložení nakašu, 2x už už že začne chodit
Eště sem ladil podjížďáky na vleku, sem to malinko vyztužil, 3chlapy na tom seděli o svačině
Před tédnem sem dělal uložení nápravy že? Tak neska sem dělal druhou stranu, podruhý za pul roku
Včera se taky dařilo
Mechanik mě s tym poslal do zádele, že na tom za poslední půlrok strávil s elektrodou tři dny v kuse a furt to praská Tak sem si jel pro novej, lepčí
Skoro 140 s daní
Ale zejtra, mám ten pocit, to nebude o nic lepčí, bo mě začalo auto vydávat vrčiví tóny a máme podezření na diferák..
Eště dva tři roky a budu vyškolenej automechanik
Včera se taky dařilo
Mechanik mě s tym poslal do zádele, že na tom za poslední půlrok strávil s elektrodou tři dny v kuse a furt to praská Tak sem si jel pro novej, lepčí
Skoro 140 s daní
Ale zejtra, mám ten pocit, to nebude o nic lepčí, bo mě začalo auto vydávat vrčiví tóny a máme podezření na diferák..
Eště dva tři roky a budu vyškolenej automechanik
Ohleduplnost se taky moc nenosí,
Tvoje slova z kuriozit. Tak pozdravuj kolegu s karlovarským dafem a návěsem de huus že by mohl aspoň zvednout ruku, když zastavím aby jsme se nepotkali levými boky ve Vtelně. Asi spěchal, když vypálil jak Fitipaldi, přeci nebude čekat.
Tvoje slova z kuriozit. Tak pozdravuj kolegu s karlovarským dafem a návěsem de huus že by mohl aspoň zvednout ruku, když zastavím aby jsme se nepotkali levými boky ve Vtelně. Asi spěchal, když vypálil jak Fitipaldi, přeci nebude čekat.
Jinak škoda 140ti kolíků. Za týden to budete vařit.
Jó, každej za sebe kluci v tomdle
Kurňa jenom vytahnu paty z placu na bezruce a hned je to venku a eště se mi směje cela komunita
Kokoti taky
Kokoti taky
Chválim
Njn, inContinentál ja katasfrofa na našu prácu..
V pondělí sem měl jet Vysoky Mÿto ale ne e, tak si dej majzla
Njn, inContinentál ja katasfrofa na našu prácu..
V pondělí sem měl jet Vysoky Mÿto ale ne e, tak si dej majzla